pruspawel 27.08.06, 00:31 Wish you were here...Ktoś był?? Ktoś słuchał w Trójce?? Piękny koncert, co?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaukonsky Re: David Gilmour w Stoczni Gdańskiej 27.08.06, 10:28 Qrna! Kiedy był? Masz nagrany? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: David Gilmour w Stoczni Gdańskiej 27.08.06, 12:56 prezes! jak coś wyciągniesz od pp. to daj znać, najlepiej link do całego koncertu! Odpowiedz Link Zgłoś
pruspawel Re: David Gilmour w Stoczni Gdańskiej 27.08.06, 15:02 Heh, na jakim świecie jankes żyjesz?:)). Był wczoraj, na zywo w trójce, rzecz jasna z komentarzem Kaczkowskiego, który był tam na miejscu. A potem długo, długo w nocy powtarzane były na antenie fragmenty z koncertu i do tego archiwalne nagrania Floydów. Niestety nie nagrywałem, ale na pocieszenie dodam, że bardzo prawdopodobne jest, że niedługo jakies DVD z koncertu się ukaże. Siedzimy czekamy - będzie dobrze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: David Gilmour w Stoczni Gdańskiej 27.08.06, 17:03 Cholerka, nie pomyślałem, żeby w sobotę Trójkę włączyć, bo zwykle to dzień badziewu jest... Dziś po 21. w Mini-Maksie może Kaczor coś puści. Przeputałem już w tym roku drugi koncert Comy w Tójce. Chyba trzeba sobie rozpiskę koncertów na rok z góry zrobić :o) Odpowiedz Link Zgłoś
pruspawel Re: David Gilmour w Stoczni Gdańskiej 27.08.06, 17:57 Znając życie to cały Mini-maks dziś Floydom poświęcony będzie. A co do Comy, Kaukonsky, to bez urazy, ale nie masz czego żałować IMO :P Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Mini-Max 27.08.06, 21:27 Kaczor już szaleje! www.minimax.info/ Zaczął od Watersa w Poznaniu ze swoją operą. Szkoda, że nie ma wizji :o) Bo tego przedstawienia to chyba "lajf" żadna Trwam nie dawała? Pruzky, nie byłeś z ekipą? ;o) Teraz do Gilmoura przechodzi. Trochę jednak zarejestruję, choć - wiadomo - to nie to samo, co cały koncert... A Comę mam w wersji studyjnej. I - przyznaję - "Zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków" nie robią na mnie takiego wrażenia, jakie zrobiło "Pierwsze wyjście z mroku". A może do tego potrzebny jest odpowiedni, "garażowy" klimat, którego unikam w tym roku ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pruspawel Re: Mini-Max 28.08.06, 00:17 > A może do tego potrzebny jest odpowiedni, "garażowy" klima > t, którego unikam w tym roku ;o) Hahaha, garażowe klimaty:)))) Ech, aż się wzruszyłem na samo wspomnienie. A w ramach pocieszenia przy najbliższej okazji obdaruję Cię spiraconym "On an Island". Kupiłem jak pojawiła się w Polsce i...może z raz przesłuchałem tylko zdziebko rozczarowany. Ale po tym koncercie, chyba dam tej płytce jeszcze jedną szansę:)) Pozdraw ps. "garażowe klimaty" - to se ne vrati... Odpowiedz Link Zgłoś