Dodaj do ulubionych

David Gilmour w Stoczni Gdańskiej

27.08.06, 00:31
Wish you were here...Ktoś był?? Ktoś słuchał w Trójce?? Piękny koncert, co??
Obserwuj wątek
    • kaukonsky Re: David Gilmour w Stoczni Gdańskiej 27.08.06, 10:28
      Qrna! Kiedy był? Masz nagrany?
      • to_ja8 Re: David Gilmour w Stoczni Gdańskiej 27.08.06, 12:56
        prezes!
        jak coś wyciągniesz od pp. to daj znać, najlepiej link do całego koncertu!
      • pruspawel Re: David Gilmour w Stoczni Gdańskiej 27.08.06, 15:02
        Heh, na jakim świecie jankes żyjesz?:)). Był wczoraj, na zywo w trójce, rzecz
        jasna z komentarzem Kaczkowskiego, który był tam na miejscu. A potem długo,
        długo w nocy powtarzane były na antenie fragmenty z koncertu i do tego
        archiwalne nagrania Floydów. Niestety nie nagrywałem, ale na pocieszenie dodam,
        że bardzo prawdopodobne jest, że niedługo jakies DVD z koncertu się ukaże.
        Siedzimy czekamy - będzie dobrze:)))
        • kaukonsky Re: David Gilmour w Stoczni Gdańskiej 27.08.06, 17:03
          Cholerka, nie pomyślałem, żeby w sobotę Trójkę włączyć, bo zwykle to dzień badziewu jest... Dziś po 21. w Mini-Maksie może Kaczor coś puści.
          Przeputałem już w tym roku drugi koncert Comy w Tójce. Chyba trzeba sobie rozpiskę koncertów na rok z góry zrobić :o)
          • pruspawel Re: David Gilmour w Stoczni Gdańskiej 27.08.06, 17:57
            Znając życie to cały Mini-maks dziś Floydom poświęcony będzie. A co do Comy,
            Kaukonsky, to bez urazy, ale nie masz czego żałować IMO :P
            • kaukonsky Mini-Max 27.08.06, 21:27
              Kaczor już szaleje!
              www.minimax.info/
              Zaczął od Watersa w Poznaniu ze swoją operą. Szkoda, że nie ma wizji :o) Bo tego przedstawienia to chyba "lajf" żadna Trwam nie dawała? Pruzky, nie byłeś z ekipą? ;o)
              Teraz do Gilmoura przechodzi. Trochę jednak zarejestruję, choć - wiadomo - to nie to samo, co cały koncert...
              A Comę mam w wersji studyjnej. I - przyznaję - "Zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków" nie robią na mnie takiego wrażenia, jakie zrobiło "Pierwsze wyjście z mroku". A może do tego potrzebny jest odpowiedni, "garażowy" klimat, którego unikam w tym roku ;o)
              • pruspawel Re: Mini-Max 28.08.06, 00:17
                > A może do tego potrzebny jest odpowiedni, "garażowy" klima
                > t, którego unikam w tym roku ;o)

Hahaha, garażowe klimaty:)))) Ech, aż się wzruszyłem na samo wspomnienie. A w
                ramach pocieszenia przy najbliższej okazji obdaruję Cię spiraconym "On an
                Island". Kupiłem jak pojawiła się w Polsce i...może z raz przesłuchałem tylko
                zdziebko rozczarowany. Ale po tym koncercie, chyba dam tej płytce jeszcze jedną
                szansę:))
                Pozdraw
                ps. "garażowe klimaty" - to se ne vrati...
                • hansgrubber Re: Mini-Max 28.08.06, 00:48
                  Koncert ladny. Ponad 3 godziny...
                  • partizan79 Re: Mini-Max 28.08.06, 10:02
                    Who the fuck is Gilmour??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka