ja-alutka 12.09.06, 11:35 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie!! Bardzo lubię tę porę roku jeszcze lato a już prawie pachnie liśćmi i dżdżem...☺ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
partizan79 Re: Babie lato!! 12.09.06, 11:49 Lecę na pstrykanie. Może coś uwiecznię z tych tematów.. Odpowiedz Link Zgłoś
keliusz Re: Babie lato!! 12.09.06, 11:52 A ja to biorę koszyk i na grzyby....prawdziwki, maślaki, koźlaczki, kraśniaki....tatuś już po was idzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
stepby Re: Babie lato!! 12.09.06, 11:52 wczoraj w Białymstoku na przystanku autobusowym na Popiełuszki zostałem zaatakowany przez babie lato. JAkby ktoś mnie nicią owinął. Musiałem śmiesznie wyglądac gdy się uwalniałem. Odpowiedz Link Zgłoś
keliusz Re: Babie lato!! 12.09.06, 11:53 A może zaatakowała Ciebie śliczna baba? Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Babie lato!! 12.09.06, 12:49 A ty co narzekasz... *--*____*--* merry car :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stepby Re: Babie lato!! 12.09.06, 14:05 Babinaje leta, pra jakoje, tut kazasz sustrela mnie uzo hadou tamu na zad czatyry ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obalix Re: :))))))) 12.09.06, 13:59 Zastanawiałem się co tak właściwie oznacza nazwa "babie lato". Doszedłem do wniosku że to jest tylko wskazówka by odkryć prawdę. Wystarczy tylko odpowiedzieć na pytanie"Co babie lato?". Alutko...moze ty wiesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Hmm 12.09.06, 14:41 Babie to nie wiem...co lato! A kobiety lubią lato bo mają szansę na odpoczynek , czas dla siebie, mogą odkryć to co w zimne dni szczelnie zakryte a na co Wy mężczyźni lubicie patrzeć ...tzn np dłonie bez rękawiczek ;))) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Hmm 12.09.06, 15:33 bardziej mi sie podoba nazwa "indianskie lato". tylko Indian u nas jak na lekarstwo :) ale pogoda taka, ze zyc sie chce i oby jak najdluzej taka nam milosciwie panowala. Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: :))))))) 14.09.06, 01:07 obalix napisał: > Zastanawiałem się co tak właściwie oznacza nazwa "babie lato". Doszedłem do > wniosku że to jest tylko wskazówka by odkryć prawdę. Wystarczy tylko > odpowiedzieć na pytanie"Co babie lato?". Alutko...moze ty wiesz? ;) --------------------------------------------------------- Babie lato...romantyczna nazwa-porównanie ciepłych niemalże letnich, dni jesieni, do późnej miłości dojrzałych kobiet.☺ Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Widziałam... 13.09.06, 11:29 Wczoraj w późnych godzinach popołudniowych babie lato było łaskawe unieść się nad moim garażem, a następnie opaść na ziemię po drodze zahaczając o moje włosy :)) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
obalix Re: Nie zostawiłam umyłam włosy :)) 13.09.06, 11:53 Babie włosy utkane babim latem... Kosmki włosów rozwiane na wietrze łapiące w swą sieć wątłe powozy maluczkich podrózników... Szczęśliwej drogi... Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka.1 Re: Babie lato!! 13.09.06, 16:59 już jest ..:) Jagódka tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10719;33/st/20060626/e//dt/7/k/325d/event.png Odpowiedz Link Zgłoś
arsen-lupin Co babie lato ? 14.09.06, 00:13 obalix 12.09.06, 13:59 "Zastanawiałem się co tak właściwie oznacza nazwa "babie lato". Doszedłem do wniosku że to jest tylko wskazówka by odkryć prawdę. Wystarczy tylko odpowiedzieć na pytanie"Co babie lato?" Odpowiedź:Babie lato to co jej wisi,a właścicielka tego energicznie się porusza Odpowiedz Link Zgłoś
ball7 Odpad poprodukcyjny 14.09.06, 20:27 Jak wiadomo baba powstała z żebra Adama ku jego pociesze (miała być),a że wyszedł trochę bubel , to i tak to się ma do lata. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Odpad poprodukcyjny 15.09.06, 18:43 Boże, Kopsnij Rozumu? Punkowałaś?:) Odpowiedz Link Zgłoś