alkatras_2005 21.09.06, 22:45 mam pytanko dlaczego tyle osób siedzi na forum gazety.pl w odróżnieniu do www.e-bielsk.pl , może o tym nikt nie wie, a może się nie podoba.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansgrubber Re: www.e-bielsk.pl czym się różni od gazety.pl? 21.09.06, 22:47 Formula jest chyba atrakcyjniejsza - bez urazy - poza tym tu jest pewna tradycja. Odpowiedz Link Zgłoś
faudwa Re: www.e-bielsk.pl czym się różni od gazety.pl? 22.09.06, 01:03 hansgrubber napisał: > tu jest pewna tradycja. Tradycja to jest... coś ekstra. Ekstradycja? To jest przy... porwaniach samolotu, jak bandyta porywa samolot to możemy go żądać z powrotem, właśnie na zasadzie tej tradycji... to stara tradycja. Jeszcze od początku... lotnictwa. Ekstradycja. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka MIŚ 22.09.06, 08:34 I córkę tak nazwać - ho , ho!! Jak ja to lubię :))) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
krecik69 Ja zwariuję, ja zwariuję... :D 22.09.06, 08:36 Jak Ci ukradną furę to oddadzą... samolot! :D Odpowiedz Link Zgłoś
faudwa Re: Ja zwariuję, ja zwariuję... :D 22.09.06, 09:25 krecik69 napisał: > Jak Ci ukradną furę to oddadzą... samolot! :D To jest tak, że jeżeliby nam ktuś, na przykład, rozumiesz, porwał naszą furę i by go złapały to nam muszą oddać samolot, rozumiesz? To jest właśnie tradycja. Że nam muszą oddać! Samolot? No! Na kiego wała nam samolot? A furę? Furę też! Odpowiedz Link Zgłoś
faudwa Re: MIŚ 22.09.06, 09:20 ja-alutka napisała: > I córkę tak nazwać - ho , ho!! Jak ja to lubię :))) ☺ Tradycja, to się ostatnio w Gdańsku narodziło. Masz, czytaj! "Po ceremonii w pałacu ślubów... państwo młodzi udali się dooo raady zakładowej, gdzie dostali wiązanki ślubnych kwiatów. Wszyscy wzruszeni faktem, że są świadkami narodzin nowej, świeckiej tradycji". Rzeczywiście! To w związkach zawodowych im się urodziła? Odpowiedz Link Zgłoś
faudwa Re: MIŚ 22.09.06, 09:28 ja-alutka napisała: > Jak ja to lubię :))) ☺ Zeby nie bylo to sie przyznam: nie jestem taki kuul i nie sypie cytatami ze swojego rekawa. Po prostu jestem dobry z googla ;) i jeszcze dwa ulubione: **** Czasem, aż oczy bolą patrzeć jak się przemęcza, dla naszego klubu, prezes Ochudzki Ryszard, naszego klubu "Tęcza". Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy wtykają mu szpilki. To nie ludzie - to wilki! To mówiłem ja - Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy. Niech żyje nam prezes sto lat! To jeszcze ja - Jarząbek Wacław, bo w zeszłym tygodniu nie mówiłem, bo byłem chory. Mam zwolnienie. Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam. To śpiewałem ja - Jarząbek. *** Warunki na zgrupowaniach miałyśmy bardzo dobre! Wszystko to zasługa naszego prezesa i nie jest prawdą, że nad łóżkami dach przeciekał! Szczególnie, że prawie nie padało! Prezes dba o nas jak ojciec najlepszy! Odpowiedz Link Zgłoś