partizan79 Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 06.11.06, 19:14 Flit - "Tabletka" Horpyna - "Za rikoju" Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 06.11.06, 22:29 Kubań był bezkonkurencyjny... Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 06.11.06, 22:31 Czy raczej była:) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 06.11.06, 22:36 Niestety, z reguły bywa tak, że gdy inni się bawią, to ja pracuję. Dlatego dotarłem tylko w sobotę i tylko na ostatnie piosenki Flita. Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 06.11.06, 22:52 Ja też nastawiłem się na obejrzenie i wysłuchanie wszystkiego, w szczególności grupy z Krasnodaru, a widziałem tylko końcówkę ich występu, bo drogi zasypało...Ale w Dubnie byłem!! Przyszło ponad 70 osób z jednej wsi, mimo felernej pogody. Z sąsiednich wsi nie dojechali. Ja pryjichaw dodomu na "Pidliaśku osiń", a tut zyma... Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 07.11.06, 04:23 Tiszusia szczo jak howoryte bulo mnuho ludej i szczo Wy buly i szczo Wam sie podobalo! :) Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 07.11.06, 06:55 A ja znowu nie rozumiem :( nu nu Roman :) Odpowiedz Link Zgłoś
pidlasze Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 07.11.06, 07:03 baam1 napisała: > A ja znowu nie rozumiem :( nu nu Roman :) Eee tam, ja mysle ze tylko udajesz... (a moze za malo sie starasz?) ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 07.11.06, 07:48 A ja znowu nie rozumiem :( nu nu Roman :) ------------------------- 1.Ciekawilo mnie kto z forumowiczow byl na imprezach organizowanych w ramach ukrainskiego festiwalu "Podlaska Jesien" i czy sie festiwal podobal. Mam nadzieje, ze bylas Baam i ze Ci sie podobalo. :) A poza tym mialem cicha nadzeje, ze ktos nagrywal to sobie i zrobi nam filmik z festiwalu taki jak te: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=51100923&a=51371613 2.Troche ostatnio odpuscilem z tlumaczeniami, to fakt. Jak ktos czegos nie bedzie rozumial to prosze dac znac- z checia przetlumacze. Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: Dziękuję :) 07.11.06, 18:26 pozdrufka Roman :) ---------------- Pozdrowienia Baam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 07.11.06, 12:26 romanpidlaszuk napisał: > Tiszusia szczo jak howoryte bulo mnuho ludej i szczo Wy buly i szczo Wam sie > podobalo! :) > > Ja buw, ale ludzi to tak mnoho ne buło. W porywach ok 40 osób na sali (na Horpynie), śrerdnia wieku jakieś 15-17 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
obalix Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 07.11.06, 13:52 I ja buw, ale korotko bo pyw hożoho grzanca z druhom i dywczyniatami a potum pryszoł czorny rycerz i my krochu spuznylisia. Kuneć Flita (chodyt o instrument) mnie bardzo podobawsia, a Horpyna dała czadu;) Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 07.11.06, 18:24 I ja buw, ale korotko bo pyw hożoho grzanca z druhom i dywczyniatami a potum pryszoł czorny rycerz i my krochu spuznylisia. Kuneć Flita (chodyt o instrument) mnie bardzo podobawsia, a Horpyna dała czadu;) ----------------------- Horpyna zawsze daje czadu! :) www.horpyna.prv.pl/ (download) Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Horpyna hraje online! :) 08.11.06, 02:41 -------------------------------------------------------------------------------- I ja buw, ale korotko bo pyw hożoho grzanca z druhom i dywczyniatami a potum pryszoł czorny rycerz i my krochu spuznylisia. Kuneć Flita (chodyt o instrument) mnie bardzo podobawsia, a Horpyna dała czadu;) ----------------------- Horpyna zawsze daje czadu! :) www.horpyna.prv.pl/ (download) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 07.11.06, 19:28 Że niby ja to czorny rycerz, czy o czuomś ne znaju?:) Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 07.11.06, 18:18 Ja buw, ale ludzi to tak mnoho ne buło. W porywach ok 40 osób na sali (na Horpynie), śrerdnia wieku jakieś 15-17 lat. ----------------------- 1.Treba bulo jichaty do Bilostoku, tam pewno buw zabytyj cilyj Gwint! :) Odpowiedz Link Zgłoś
gsx1100g W gwincie 07.11.06, 18:52 Wszedłem do Gwintu się rozejrzec-nie zapłacielm za bilet.policzyłem i było 90- 100 osób (zależnie od obleganych ubikacji). Według moich ocen, to niewiele-jak na 300,000 Białystok, ale pewnie dla tych co byli zajebiście sie podobało. pozdr. gsx-artur Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: W gwincie 07.11.06, 18:57 Wszedłem do Gwintu się rozejrzec-nie zapłacielm za bilet.policzyłem i było 90- 100 osób (zależnie od obleganych ubikacji). Według moich ocen, to niewiele-jak na 300,000 Białystok, ale pewnie dla tych co byli zajebiście sie podobało. -------------------- Umiesz liczyc tylko do stu...?;) Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: W gwincie 12.11.06, 02:17 Wszedłem do Gwintu się rozejrzec-nie zapłacielm za bilet.policzyłem i było 90- 100 osób (zależnie od obleganych ubikacji). Według moich ocen, to niewiele-jak na 300,000 Białystok, ale pewnie dla tych co byli zajebiście sie podobało. ----------------------- Byles na ukrainskim koncercie...? Co teraz na zebraniu "swiedomych Bielarusau" powiedza...? Odpowiedz Link Zgłoś
long_gin Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 07.11.06, 20:02 Horpyna była nawalona jak stodoła ,choc lubię ten zespół. Dobrze grał Flit i oczywiście Ot Vinta.Byłem do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 07.11.06, 20:04 A ja myślałem, że ten grubszy z trąbką to taki rozrywkowy facet po prostu:) Tak się fajnie ruszał:) Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 07.11.06, 20:24 Też się zastanawiałem czy macha trąbką, czy brzuchem:) Jeśli chodzi o sobotę w Bielsku, to po raz kolejny pozytywnie zaskoczyło mnie OT VINTA. Od momentu kiedy wyszli na scenę do momentu kiedy zaczęli grac minęło chyba 10 sekund...DŻAIRA stroiła się 45 min, a grała 35... Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 08.11.06, 02:40 Horpyna była nawalona jak stodoła ,choc lubię ten zespół. Dobrze grał Flit i oczywiście Ot Vinta.Byłem do końca. --------------------- :) Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Pidlaska Osin'2006- FOTO 12.11.06, 04:24 nadbuhom.free.ngo.pl/pidlaskaosin06/index_osin2006.html Odpowiedz Link Zgłoś