Dodaj do ulubionych

Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podobalo?

06.11.06, 19:06
Obserwuj wątek
    • partizan79 Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 06.11.06, 19:14
      Flit - "Tabletka"
      Horpyna - "Za rikoju"
      • andruszczyn1 Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 06.11.06, 22:29
        Kubań był bezkonkurencyjny...
      • andruszczyn1 Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 06.11.06, 22:31
        Czy raczej była:)
        • partizan79 Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 06.11.06, 22:36
          Niestety, z reguły bywa tak, że gdy inni się bawią, to ja pracuję. Dlatego
          dotarłem tylko w sobotę i tylko na ostatnie piosenki Flita.
          • andruszczyn1 Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 06.11.06, 22:52
            Ja też nastawiłem się na obejrzenie i wysłuchanie wszystkiego, w szczególności grupy z Krasnodaru, a widziałem tylko końcówkę ich występu, bo drogi zasypało...Ale w Dubnie byłem!! Przyszło ponad 70 osób z jednej wsi, mimo felernej pogody. Z sąsiednich wsi nie dojechali.
            Ja pryjichaw dodomu na "Pidliaśku osiń", a tut zyma...
            • romanpidlaszuk Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 07.11.06, 04:23
              Tiszusia szczo jak howoryte bulo mnuho ludej i szczo Wy buly i szczo Wam sie
              podobalo! :)

• baam1 Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 07.11.06, 06:55
                A ja znowu nie rozumiem :( nu nu Roman :)
                • pidlasze Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 07.11.06, 07:03
                  baam1 napisała:
                  > A ja znowu nie rozumiem :( nu nu Roman :)

Eee tam, ja mysle ze tylko udajesz...
                  (a moze za malo sie starasz?)
                  ;))
                • romanpidlaszuk Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 07.11.06, 07:48
                  A ja znowu nie rozumiem :( nu nu Roman :)

-------------------------

1.Ciekawilo mnie kto z forumowiczow byl na imprezach organizowanych w ramach
                  ukrainskiego festiwalu "Podlaska Jesien" i czy sie festiwal podobal.

Mam nadzieje, ze bylas Baam i ze Ci sie podobalo. :)

A poza tym mialem cicha nadzeje, ze ktos nagrywal to sobie i zrobi nam filmik z
                  festiwalu taki jak te:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=51100923&a=51371613

2.Troche ostatnio odpuscilem z tlumaczeniami, to fakt.
                  Jak ktos czegos nie bedzie rozumial to prosze dac znac- z checia przetlumacze.

• baam1 Dziękuję :) 07.11.06, 08:49
                    pozdrufka Roman :)
                    • romanpidlaszuk Re: Dziękuję :) 07.11.06, 18:26
                      pozdrufka Roman :)

----------------

Pozdrowienia Baam! :)
              • napchafte_chochoncy Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 07.11.06, 12:26
                romanpidlaszuk napisał:

> Tiszusia szczo jak howoryte bulo mnuho ludej i szczo Wy buly i szczo Wam sie
                > podobalo! :)
                >
                >
                Ja buw, ale ludzi to tak mnoho ne buło. W porywach ok 40 osób na sali (na
                Horpynie), śrerdnia wieku jakieś 15-17 lat.
                • obalix Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 07.11.06, 13:52
                  I ja buw, ale korotko bo pyw hożoho grzanca z druhom i dywczyniatami a potum
                  pryszoł czorny rycerz i my krochu spuznylisia. Kuneć Flita (chodyt o
                  instrument) mnie bardzo podobawsia, a Horpyna dała czadu;)
                  • romanpidlaszuk Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 07.11.06, 18:24

-----------------------

Horpyna zawsze daje czadu! :)
                    www.horpyna.prv.pl/
                    (download)

• romanpidlaszuk Horpyna hraje online! :) 08.11.06, 02:41
                      --------------------------------------------------------------------------------

-----------------------

Horpyna zawsze daje czadu! :)
                      www.horpyna.prv.pl/
                      (download)

• partizan79 Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 07.11.06, 19:28
                    Że niby ja to czorny rycerz, czy o czuomś ne znaju?:)
                • romanpidlaszuk Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 07.11.06, 18:18
                  Ja buw, ale ludzi to tak mnoho ne buło. W porywach ok 40 osób na sali (na
                  Horpynie), śrerdnia wieku jakieś 15-17 lat.

-----------------------

1.Treba bulo jichaty do Bilostoku, tam pewno buw zabytyj cilyj Gwint! :)

• gsx1100g W gwincie 07.11.06, 18:52
                    Wszedłem do Gwintu się rozejrzec-nie zapłacielm za bilet.policzyłem i było 90-
                    100 osób (zależnie od obleganych ubikacji).
                    Według moich ocen, to niewiele-jak na 300,000 Białystok, ale pewnie dla tych co
                    byli zajebiście sie podobało.

pozdr.
                    gsx-artur
                    • romanpidlaszuk Re: W gwincie 07.11.06, 18:57

--------------------

Umiesz liczyc tylko do stu...?;)
                    • romanpidlaszuk Re: W gwincie 12.11.06, 02:17

-----------------------

Byles na ukrainskim koncercie...?

Co teraz na zebraniu "swiedomych Bielarusau" powiedza...?
                  • long_gin Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 07.11.06, 20:02
                    Horpyna była nawalona jak stodoła ,choc lubię ten zespół. Dobrze grał Flit i oczywiście Ot Vinta.Byłem do końca.
                    • partizan79 Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 07.11.06, 20:04
                      A ja myślałem, że ten grubszy z trąbką to taki rozrywkowy facet po prostu:) Tak
                      się fajnie ruszał:)
                      • andruszczyn1 Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 07.11.06, 20:24
                        Też się zastanawiałem czy macha trąbką, czy brzuchem:)

Jeśli chodzi o sobotę w Bielsku, to po raz kolejny pozytywnie zaskoczyło mnie OT VINTA. Od momentu kiedy wyszli na scenę do momentu kiedy zaczęli grac minęło chyba 10 sekund...DŻAIRA stroiła się 45 min, a grała 35...
                    • romanpidlaszuk Re: Chto buw na "Pidlaskij Osen" i jak sia podoba 08.11.06, 02:40
                      Horpyna była nawalona jak stodoła ,choc lubię ten zespół. Dobrze grał Flit i
                      oczywiście Ot Vinta.Byłem do końca.

---------------------

:)
    • romanpidlaszuk Pidlaska Osin'2006- FOTO 12.11.06, 04:24
      nadbuhom.free.ngo.pl/pidlaskaosin06/index_osin2006.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka