pub.blues1 11.01.07, 10:18 ...to wbijajcie sie w sobote, ale widzę , że chętnych cokolwiek brak. Potwierdzam zaproszenie na przyszły tydzień : "Powitanie Skary" - na środę może...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja-alutka Ja będę... 11.01.07, 13:15 Każdy dzień tygodnia oprócz weekendu mi odpowiada!!...Może ktoś jeszcze zechce przyjść, byłoby fajnie ! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul zdaje się... 11.01.07, 13:18 Że aktywnych obecnie forumowiczów można zliczyć na palcach jednej ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Ja się też nie udzielam ostatnio !! 11.01.07, 13:20 Myślę, że moglibyśmy się spotkać. Ostatni "zlot", na którym byłam był super. Nie uważasz pawlo ;) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Postaraj się 11.01.07, 13:33 Myślę, że dzień jest do wynegocjowania! Artur się pewnie ze mną zgodzi! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul a może trzydniówkę strzelić? 11.01.07, 13:37 Jak to się mówi na ruskich wsiach "Boh (...) lubit" Nie napiszę, bo znowu ktoś potraktuje zbyt dosłownie i zarzuci mi obrazę uczuć religijnych. Ale Ty pewnie wiesz, co lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Oj wiem !! 11.01.07, 13:43 A co tego ... to ja bym może to wytrzymała tylko nie wiem co na to moja (jedyna jaką posiadam) wątroba ;) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 DZIEN dobry Państwu...!!! 11.01.07, 16:54 ja bym może to wytrzymała tylko nie wiem co na to moja (jedyna > > jaką posiadam) wątroba ;) ☺ TUTAJ jedyna wirtuLna WyPoZyczania zdrowych watróbek: juz na najbliższe 24 godziny zdrowa, świerzutka, po odtruciu wątróbka, wypożyczana od zaraz. Ceny do negocjacji , w zalezności od stopnia zaawansowania imprezy, do zaoferowania posiadamy wątróbki mniej, bardziej lub super wytrzymałe. Obowiązuje kolejność zapisów. NA MARGINESIE, oczywiście Wy ustalcie pasującą datę. ŻÓKOPÓBOWE UFF..!! Odpowiedz Link Zgłoś
krecik69 Re: DZIEN dobry Państwu...!!! 11.01.07, 18:27 Ja tak troche z innej beczki.. Pub Blues, kto teraz stoi na pełny etat? ;> Dorota? ;> Lizka uciekła, Marta uciekła, kto Ci tam zostanie? ;| Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Kreciku...! 11.01.07, 19:17 Pub Blues, kto teraz stoi na pełny etat? ;> odp. Stoi ten kto ma stać, chyba że pytanie zadałeś służbowo , więc odpowiadam: Liza nie pracuje juz dawno, chociaż czasem pomaga, Dorota - pracuje, Marta też i Goska i Kaska od lutego też i wogóle... Mam także miejsce dla krecika, wiec zapraszam, ale to ma być praca , a nie "krecia robota". pozdrawiam serdecznie rzók póbowy Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: DZIEN dobry Państwu...!!! 11.01.07, 19:19 krecik69 napisał: > Ja tak troche z innej beczki.. Pub Blues, kto teraz stoi na pełny etat? ;> > Dorota? ;> Lizka uciekła, Marta uciekła, kto Ci tam zostanie? ;| Ale masz rozeznanie!!! Musisz chyba mnie lubić , skoro sie martwisz. Dzięki i za to... ale damy radę. Odpowiedz Link Zgłoś
cov Re: DZIEN dobry Państwu...!!! 15.01.07, 15:03 Zuku a Ty pamietasz wogole swoje wszystkie barmanki?? Ja pamietam z dwie anki (tak ok 97,98r) kaske...no i te ostatnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: DZIEN dobry Państwu...!!! 15.01.07, 16:51 covie drogi - dzięki za podpowiedż, czytaj następny post. Odpowiedz Link Zgłoś