Dodaj do ulubionych

Forumowicze, jak chcecie...

11.01.07, 10:18
...to wbijajcie sie w sobote, ale widzę , że chętnych cokolwiek brak.
Potwierdzam zaproszenie na przyszły tydzień : "Powitanie Skary" - na środę
może...?
Obserwuj wątek
    • ja-alutka Ja będę... 11.01.07, 13:15
      Każdy dzień tygodnia oprócz weekendu mi odpowiada!!...Może ktoś jeszcze zechce
      przyjść, byłoby fajnie ! ☺
      • pawlozsiul zdaje się... 11.01.07, 13:18
        Że aktywnych obecnie forumowiczów można zliczyć na palcach jednej ręki.
        • ja-alutka Ja się też nie udzielam ostatnio !! 11.01.07, 13:20
          Myślę, że moglibyśmy się spotkać. Ostatni "zlot", na którym byłam był super.
          Nie uważasz pawlo ;) ☺
          • pawlozsiul super był !! 11.01.07, 13:24
            Ale nie wiem, czy mi wypali.
            • ja-alutka Postaraj się 11.01.07, 13:33
              Myślę, że dzień jest do wynegocjowania! Artur się pewnie ze mną zgodzi! ☺
              • pawlozsiul a może trzydniówkę strzelić? 11.01.07, 13:37
                Jak to się mówi na ruskich wsiach "Boh (...) lubit" Nie napiszę, bo znowu ktoś
                potraktuje zbyt dosłownie i zarzuci mi obrazę uczuć religijnych. Ale Ty pewnie
                wiesz, co lubi.
                • ja-alutka Oj wiem !! 11.01.07, 13:43
                  A co tego ... to ja bym może to wytrzymała tylko nie wiem co na to moja (jedyna
                  jaką posiadam) wątroba ;) ☺
                  • pub.blues1 DZIEN dobry Państwu...!!! 11.01.07, 16:54
                    ja bym może to wytrzymała tylko nie wiem co na to moja (jedyna
                    >
                    > jaką posiadam) wątroba ;) ☺

TUTAJ jedyna wirtuLna WyPoZyczania zdrowych watróbek: juz na najbliższe 24
                    godziny zdrowa, świerzutka, po odtruciu wątróbka, wypożyczana od zaraz.
                    Ceny do negocjacji , w zalezności od stopnia zaawansowania imprezy,
                    do zaoferowania posiadamy wątróbki mniej, bardziej lub super wytrzymałe.
                    Obowiązuje kolejność zapisów.
                    NA MARGINESIE, oczywiście Wy ustalcie pasującą datę.
                    ŻÓKOPÓBOWE UFF..!!
                    • krecik69 Re: DZIEN dobry Państwu...!!! 11.01.07, 18:27
                      Ja tak troche z innej beczki.. Pub Blues, kto teraz stoi na pełny etat? ;>
                      Dorota? ;> Lizka uciekła, Marta uciekła, kto Ci tam zostanie? ;|
                      • pub.blues1 Kreciku...! 11.01.07, 19:17
                        Pub Blues, kto teraz stoi na pełny etat? ;>

odp. Stoi ten kto ma stać, chyba że pytanie zadałeś służbowo , więc odpowiadam:
                        Liza nie pracuje juz dawno, chociaż czasem pomaga, Dorota - pracuje, Marta też
                        i Goska i Kaska od lutego też i wogóle...
                        Mam także miejsce dla krecika, wiec zapraszam, ale to ma być praca , a
                        nie "krecia robota".
                        pozdrawiam serdecznie rzók póbowy
                      • pub.blues1 Re: DZIEN dobry Państwu...!!! 11.01.07, 19:19
                        krecik69 napisał:

> Ja tak troche z innej beczki.. Pub Blues, kto teraz stoi na pełny etat? ;>
                        > Dorota? ;> Lizka uciekła, Marta uciekła, kto Ci tam zostanie? ;|

Ale masz rozeznanie!!! Musisz chyba mnie lubić , skoro sie martwisz.
                        Dzięki i za to... ale damy radę.
                        • cov Re: DZIEN dobry Państwu...!!! 15.01.07, 15:03
                          Zuku a Ty pamietasz wogole swoje wszystkie barmanki??

Ja pamietam z dwie anki (tak ok 97,98r) kaske...no i te ostatnie :-)
                          • pub.blues1 Re: DZIEN dobry Państwu...!!! 15.01.07, 16:51
                            covie drogi - dzięki za podpowiedż, czytaj następny post.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka