Dodaj do ulubionych

Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska

25.02.07, 20:49
Ludziska,toż to szok,nasza rodowita bielszczanka dostała sie do foto model
europy,pomóżmy jej naszymi głosami,wystarczy wpisać swego emaila.Dziekuję z
góry,www.bclass.be/missbclass/default.asp
Obserwuj wątek
    • obserwer11 Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 25.02.07, 21:23
      a jak juz pomożemy i wypłynie na szerokie wody ?
      • proffet Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 25.02.07, 21:38
        Ponieważ ją znam pomóc mogę, choć miskami reczej się nie pasjonuję
      • cdsmarcin Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 25.02.07, 22:10
        franca, mogę prosić do Ciebie kontakt? Mam małe pytanko...
        • franca10 Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 25.02.07, 23:18
          jasne,
          • cdsmarcin Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 25.02.07, 23:20
            Więc o ten kontakt proszę :)
            cdsmarcin@gmail.com
            • franca10 Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 25.02.07, 23:21
              wiadomość masz na skrzynce,
              • franca10 Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 25.02.07, 23:23
                cdsmarcin@gazeta.pl
                • franca10 Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 25.02.07, 23:23
                  niestety wysłałam na ten.
    • bielszczanka3 Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 26.02.07, 19:45
      "foto model" heheh niezła ściema ;/ powiem tyle, znam historie tej dziewczyny i odbiega sporo od tego co mowi zalozycielka tematu. Fanca 10 wspomniala jednemu ze znajomych ze Marlena wyjechala do BXL by studiowac prawo hmm... to konczżc dwie klasy ogolniaka mozna juz isc na studia??? hmmm dziwne ale gratuluje wyobrazni:P
      • ewikola Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 26.02.07, 19:57
        No to o co chodzi w końcu z tą Marleną??
      • franca10 Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 26.02.07, 21:57
        Niestety Marlena ukoNczyła liceum i maturę w Białymstoku,przykro mi że jej
        znajome,zamiast być dumne z koleżanki,są po prostu zazdrosne.pozdrawiam.
        • bielszczanka3 Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 27.02.07, 19:05
          > Niestety Marlena ukoNczyła liceum i maturę w Białymstoku,przykro mi że jej
          > znajome,zamiast być dumne z koleżanki,są po prostu zazdrosne.pozdrawiam.

tak tam tylko jak wyjechala do Bxl to matury nie miala wiec nie wyjechala na studia tylko w innych celach. A mature jesli zrobia to dopiero w 2006! nie wiem po co tak sciemniac;/ a co do zazdrosci to jesem bardzo zazdrosna buahahah konkurs na pozionie "miss lata z radiem" lub "miss radia białystok " heheh maze o takim zaczycie :D
      • franca10 Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 26.02.07, 22:00
        jeszcze jedno moja wyobrażnia jest nie potrzebna tu do niczego,wystarczy wejść
        na stronę i obejrzeć zdjęcia modelek,gdzie jest Marlena,i to jest cały
        Bielsk,zazdrość goni zazdrość.
        • hansgrubber Pomozecie? Pomozemy! 26.02.07, 22:06
          Zaraz bedzie glosowanie. A wczesniej...ogladanie :)
          • diabel_21 Re: Pomozecie? Pomozemy! 26.02.07, 22:07
            ja juz pomocy udzielilem...
            • diabel_21 Re: Pomozecie? Pomozemy! 26.02.07, 22:07
              hansie... usta usta :P
              • hansgrubber Re: Pomozecie? Pomozemy! 26.02.07, 22:09
                Wargi o wargi? Jaaaaaaaaaa... Opowiadaj.
        • bielszczanka3 Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 27.02.07, 19:09
          franca10 napisała:

> jeszcze jedno moja wyobrażnia jest nie potrzebna tu do niczego,wystarczy wejść
          > na stronę i obejrzeć zdjęcia modelek,gdzie jest Marlena,i to jest cały
          > Bielsk,zazdrość goni zazdrość.

a zdjecia ogladałam, nie nazwalabym tych lasek modelkami bo "modelka" to zbyt duze słowo! A w marleny fotkach to widac profesjonalizm <lol> sesja pod Gołębiem bardzo profesjonalna:D I nie uwzamam ze jest czego zazdroscic, po raz kolejny gratuluje wyobrażni :)
      • kicia761 Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 26.02.07, 22:13
        zazdrosna ze dziewczyna sobie radzi wejdz w strone foto model i sobie popatrz
        a pozniej kogos
        oczerniaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • skubi-dubi Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 27.02.07, 09:17
      No skąd ja ją znam...?, no skąd..., hmm...?
      Gdzieś na spacerze, czy cóś...?
      Na tle pozostałych...trzeba przyznać wyróznia się,
      a czy Ona , aby swojej tożsamości narodowej nie zatraciła???
      Zeby potem nie okazało się , że pochodzi z jakiegoś Dubiażyna, czy Plutycz, a
      nie z Bielska!
      Dałem jej ze cztery głosy z różnych kont... dobrze?
      • hansgrubber Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 27.02.07, 09:53
        Dobrze!
    • partizan79 Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 27.02.07, 11:08
      Czy to ta w butach do kickboxingu pod hotelem Gołębiewski?
      • ewikola Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 27.02.07, 11:35
        tak ta
        • sebcioo Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 27.02.07, 12:12
          I na ta paskude mamy glosowac?
          Rozumiem jakby nie bylo tam ladniejszych lasek ...
          • ewikola Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 27.02.07, 12:23
            hehe "jednemu Kaśka drugiemu Maryśka"

Ale z tego co zrozumiałam to są wybory fotomodel jakiegoś miesiąca, a nie fotomodel Europy 2007 i nie wiem co to znaczy bclass, franca weźnapisz coś więcej na ten temat. Zagłosowałam, no bo to w koncu bielszczanka, ale własciwie nie wiem co to za wybory
    • kicia761 Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 27.02.07, 13:27
      --------------------------------------------------------------------------------
      ttp://www.bclass.be/missbclass/detail.asp?concours_id=6&fiche_id=74

klikamy na "voter pour cette miss" (fioletowy napis ;) ) nastapnie
      przychodzi e mail z potwierdzeniem gdzie klikamy na niebieski napis "cliquez
      ici" i gotowe ;) glos oddany
      glosowac mozna raz dziennie
      kazdym nastepnym, razem wystaczy tylko wpisac juz swoj e-mail

dzieki za wsparcie ;)
    • pawlozsiul zasady 27.02.07, 13:44
      Trzy najlepsze w każdym miesiącu przechodzą do finału, który odbędzie się w
      kwietniu.

Bez jaj - nie zamierzam głosować na miss jakiegoś brukselskiego klubu, nawet
      biznes-klasy. Gdyby to było w TDH może bym się zastanowił.
      • ewikola Re: zasady 27.02.07, 14:06
        a więc nie miss fotomodel Europy, tylko fotomodelka miesiąca jakiegoś klubu w Brukseli
        No to albo dziewczyny same nie wiedziały jaki to konkurs, albo ściemniały
        • kicia761 Re: zasady 27.02.07, 14:37
          ważne,że dziewczyna zgosiła się do konkursu, a to wymaga odwagi ...więc
          głosujmy!!!
          • colour-ize Re: zasady 27.02.07, 18:55
            Jakoś szczególnie odważne mi się to nie wydaje :)
      • colour-ize Re: zasady 27.02.07, 18:57
        > Bez jaj - nie zamierzam głosować na miss jakiegoś brukselskiego klubu, nawet
        > biznes-klasy. Gdyby to było w TDH może bym się zastanowił.

:)))
        Mam podobne podejście, poza tym nie życzę sobie późniejszej lawiny spamu na
        podany email.
        • kicia761 Re: zasady 27.02.07, 19:07
          szkoda ,ze tak do tego podchodzisz gdybys szukal poparcia pewnie bym
          zaglosowala na ciebie,,,,,milo ci by bylo,,,,,ale nikt ci nie karze wiec nie
          zniechecaj innych serdecznie pozdrawiam
          • hansgrubber Re: zasady 27.02.07, 19:10
            Buzo zlosliwosci chyba niepotrzebnie. Jak ktos nie chce glosowac to nie, po co
            od razu te wszytkie uwagi?
            • kicia761 Re: zasady 27.02.07, 19:16
              wlasnie ,chociaz jeden wyrozumialy ,mamy wolny kraj i prawo wyboru!dlaczego
              sasiad ma miec mercedesa skoro ja go nie mam ......
              • doktorpajchivo Myślę, że ważne ... 27.02.07, 19:22
                ... są jednak zasady i dlatego jeśli się o coś prosi innych ludzi (w tym
                wypadku o głosy innych forumowiczów) uzasadnione jest wskazanie prawdziwych
                inforamcji na dany temat, a nie jakichś zdawkowych a na dodatek mijających się
                z prawdą ... prawem forumowiczów jest też to, iż mogą komentować ... na tym
                przeca forum się opiera ...
                • kicia761 Re: Myślę, że ważne ... 27.02.07, 19:32
                  oczywiscie , szkoda ze jakies laski bzdury o niej wypisuja, dziewczyna
                  skonczyla szkole jezykowa w bialymstoku od roku stud.prawo przy ambasadzie
                  polskiej w brux. zajela 1 miejsce i wygrala dwu tygodniowy pobyt w usa i sesja
                  zdieciowa,a ta stronka to tylko dodatek bo fajnie by bylo ze to polka i
                  BIELSZCZANKA :)
                  • bielszczanka3 Re: Myślę, że ważne ... 27.02.07, 19:38
                    o ile mi wiadomo, to po II kl wyjechala do BXL i tam sie uczyla... w planach byla matura miedzynarodowa itp. W BXL nie szlo tak latwo jak by chciala... a mature zdawala w 2006 wiec jesli juz studiuje to praw to na pewno nie od roku! 1 miejsce w czym zajeła bo na pewno nie w miss foto EUROPY jak to ktos wspminał!
                    • ewikola Re: Myślę, że ważne ... 27.02.07, 19:44
                      rozumiem zdanie bielszczanki3 i doktorapaichivo, bo franca pisala o MISS FOTO EUROPY, co nie jest prawdą, dlatego poprosiłam o więcej na ten temat, nie chodzi o to, że to inny konkurs, że ma szczęście czy odwagę, nawet o to że to w Brukseli, chodzi o to, że nikt nie powiedział pawdy co to za wybory, wręcz przeciwnie-wprowadzacie ludzi w błąd.
                      Jak napisalam, życzę jej szczęścia, ale ktoś tu jednak mija sie z prawdą
                      • kicia761 Re: Myślę, że ważne ... 27.02.07, 19:50
                        jesli bielszczanka 3 wie lepiej niech nam przetlumaczy z francuskiego i wszyscy
                        sie dowiemy co za problem!
                    • kicia761 Re: Myślę, że ważne ... 27.02.07, 19:46
                      wiec masz stare wiadomosci!!!!!!! tak jak pisalas z przed 2006 ZAZDROSNA jestes?
                    • kicia761 Re: Myślę, że ważne ... 27.02.07, 19:46
                      wiec masz stare wiadomosci!!!!!!! tak jak pisalas z przed 2006 ZAZDROSNA jestes?
                      • ewikola Re: Myślę, że ważne ... 27.02.07, 19:50
                        nie ma co czepiac się do ludzi, sprostujcie swoje pomyłki i napiszcie co to za konkurs
                        kicia mysle ze z tą zazdroscią to przesadzas
                      • bielszczanka3 Re: Myślę, że ważne ... 27.02.07, 19:51
                        czytaj słonko ze zrozumieniem... pisalam ze zdała mature nie wczesniej niz w 2006 >>> na pewno nie w 2005> jak rocznikowo przypada!
                        • kicia761 Re: Myślę, że ważne ... 27.02.07, 19:56
                          slodka jestes to nie moja sprawa ale wiem na100 % ze jest na 1 wszym roku i
                          wygrala foto model bo ogladalam gale przez przypadek juz mnie to nudzi wkolo o
                          tym samym ....... pozdrawiam
                          • bielszczanka3 Re: Myślę, że ważne ... 27.02.07, 19:58
                            jaka gale wygrała/ co byc na pierwszym roku to nie studiowac rok! bo jesli jest na pierwszym roku to studiuje dopiero 1 semestr czyli poł roku! I maturke zdała w 2006 czyli miałam racje! a skoro ogladałas gale to moze powiedz wszytskim jaka dokładnie!
                        • szpila555 Re: Młodzieży, może popiszecie na ... 27.02.07, 19:57
                          ... ciekawsze tematy?
                          Ile można czytać o tym samym. Załóżcie sobie jakiś wątek, np o rozrywkach w
                          Bielsku, co byście proponowały.
                          Jeśli ktoś z forumowiczów zechciał zagłosować to pewnie zagłosował. Mi akurat
                          ta osoba nie pasi, więc nie głosowałem.
                          • doktorpajchivo administratorze ... 27.02.07, 20:01
                            hmmm ... szpilo555 szczerze Ci powiem, że wolę ten wątek niż po raz setny jakiś
                            tam wątek Romana w którym będzie udowadniał, że zarówno Ty jak i ja i jeszcze
                            moje przyszłe wnuki są z dziada pradziada Ukraińcami ... a jeśli Ci nie pasuje
                            ów wątek to przecież możesz omijać go wielkim łukiem przez Orlę i Plutycze :P
                            • szpila555 Re: Wątek nic nie wnosi ... 27.02.07, 20:03
                              oprócz reklamowania jakiejś stronki pewnie zbierającej adresy mailowe, nic poza
                              tym
                              • kicia761 Re: Wątek nic nie wnosi ... 27.02.07, 20:07
                                Witam zapytaj bielszczanki 3bo ona zaraz mnie ....... moze to rodzina
                              • doktorpajchivo Re: Wątek nic nie wnosi ... 27.02.07, 20:08
                                a ja np jestem ciekaw czy Ktoś, kto wrzucił to info na forum miał jakiś cel ku
                                temu, czy był po prostu niedoinformowany i palnął bez świadomości że to konkurs
                                ogólnoeuropejski ...
                                sam napisałeś, że Ci osoba nie pasuje i nie głosujesz, więc nie masz się czym
                                przejmować ---> spamu Ci nie przybędzie ...
                                a pozwól, żeby wątek zgasł swoją własną śmiercią ...
                                • ewikola Re: Wątek nic nie wnosi ... 27.02.07, 20:15
                                  mnie też interesuje o co tu chodzi, ale najwyrazniej, ani kicia ani jej kolezanka nie wiedzą. Więc wlasnie przekonalam sie do faktu, że ten cały konkurs to jakaś totalna sciema.
                                  Jednak nadal proszę autorkę postu o wyjaśnienia!!!
                            • to_ja8 ale o co chodzi? 27.02.07, 20:09
                              doktorku - kogo badasz?
                              lepiej zerknij.....

www.kondrat.cees.pl/partizan.avi
                              • doktorpajchivo Serwis a coś Ty taki ... 27.02.07, 20:24
                                ... ciekawski się zrobił??? mnie obowiązuje tajemnica lekarska :P
                                a Ty mógłbyś w końcu podzielić się Swoimi cennymi radami z koleżanką ewikolą,
                                bo jak na razie ją strofujesz i do tego niezbyt taktownie ...
                                • ewikola Re: Serwis a coś Ty taki ... 27.02.07, 20:58
                                  dokładnie:D
                            • hansgrubber I takiego doktora nam trzeba! 27.02.07, 20:48
                              :)
                              • doktorpajchivo Oj tam Hansie nie przeceniaj 27.02.07, 21:00
                                doktora
    • pezzet Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 27.02.07, 20:31
      do bielszczanki 3 =)buahaha .... Nie wnikaj tyle bo wsiakniesz!!! piszesz
      biografie o pani M. ?
      • cdsmarcin Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 27.02.07, 20:46
        Tak sie zastanawiam jaki jest cel w tej dyskusji? Jedna mówi TAK, druga mówi NIE, a i tak te zdania się nie zmienią.
        Chcesz głosować - głosuj
        Nie chcesz - nie głosuj
        • i.madzia Re: łoł..i jejciu ! 27.02.07, 20:50
          Gdzie wszyscy byliście jak mielismy szansę zdobyc cos dla samego Bielska?
          • hansgrubber Czesc madziu :) 27.02.07, 20:54
            Trzeba uczciwie przyznac ze kilka osob jeszcze nie bylo wtedy na forum - szkoda
            bo obserwujac ich aktywnosc mysle ze z palcem ... bysmy ten plac zalatwili. :)
            A reszta olala, najgorsi jednak byli Ci ktorzy dorabiali ideolo np danonki to
            obca wraza firma itp
          • doktorpajchivo Madziu ... 27.02.07, 20:54
            ja byłem ...

• cdsmarcin Re: Madziu ... 27.02.07, 20:56
              Pomagałem, ale na forum się raczej bardzo nie udzielałem... :)
              • i.madzia Re: Madziu ... 27.02.07, 21:05
                wybaczcie, mam sporo do nadrobienia w czytaniu...forum. Chwilowo przejdę
                na "odbiór"

Ps.eee tam, nowi- tak nagle odkryli to forum? watpię!:) A Franca to chyba ma już
                pewne doświadczenie w agitacji :))) he,he, też naciągana lekko była
                • cdsmarcin Re: Madziu ... 27.02.07, 21:08
                  Ja wchodziłem, czytałem, ale się nie wypowiadałem :P
                • franca10 Re: Madziu ... 27.02.07, 21:38
                  o przepraszam ,forum poleciła mi wasza koleżanka ,forumowiczka ,więc sie
                  zainteresowałam i polubiłam tu być,nic poza tym.
        • hansgrubber Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 27.02.07, 20:51
          Przy okazji tej zabawy zobaczylismy kawalek polskiego piekla. :)
          • doktorpajchivo Ja chciałbym jedynie nadmienić, że ... 27.02.07, 20:57
            ... cenię sobie prawdziwe informacje, nie prawie prawdziwe, tylko prawdziwe,
            także Hansie nie uważam bym był sprawcą, czy też uczestnikiem "polskiego
            piekiełka" ...
            • proffet Re: Ja chciałbym jedynie nadmienić, że ... 27.02.07, 21:05
              Czym tu się przejmowć ktoś chce zaistnieć jego sprawa ale przeinaczanie faktów
              patrz pierwszy wpis:"Ludziska,toż to szok,nasza rodowita bielszczanka dostała
              sie do foto model europy,pomóżmy jej naszymi głosami", to inny problem.
              A to że bohaterki ze zdjęcia niektórzy nie lubią mają pewnie swoje powody
              • ewikola Re: Ja chciałbym jedynie nadmienić, że ... 27.02.07, 21:07
                nno fotomodel europy! i to jest bzdurą, a skoro nastapiło przekłamanie, to może te głosy to jakieś klikanie w nieznane:P
                • proffet Re: Ja chciałbym jedynie nadmienić, że ... 27.02.07, 21:08
                  niestety masz chyba rację
                • franca10 Re: Ja chciałbym jedynie nadmienić, że ... 27.02.07, 21:44
                  tak właśnie nazywał się ten konkurs foto-czyli zdjęcie,a nie jak nie którzy
                  myślą modelka Europy,dziewczyna wygrała,wyjechała do USA,bedzie za miesiąc
                  zaprosimy ją na forum,to nam opowie,to jest bielszczanka,dziewczyna
                  szczęśliwa,rodzina rownież,a ci którzy jej nie lubią,niech nie
                  głosują.pozdrawiam.
            • hansgrubber Re: Ja chciałbym jedynie nadmienić, że ... 27.02.07, 21:11
              No przeciez nie chodzilo o Ciebie.
              • doktorpajchivo Nie wiedziałem ... 27.02.07, 21:14
                myślałem, że i ja byłem aktorzyną tegoż piekiełka ...
        • doktorpajchivo Moim zdaniem to proste cdsmarcinie 27.02.07, 21:08
          cdsmarcin napisał:

> Tak sie zastanawiam jaki jest cel w tej dyskusji? Jedna mówi TAK, druga mówi
          NI
          > E, a i tak te zdania się nie zmienią.
          > Chcesz głosować - głosuj
          > Nie chcesz - nie głosuj

Cel jest taki, by informować dokładnie ludzi, a nie wprowadzać w błąd i
          koloryzować, robiąc z jakiegoś tam podrzędnego (tu niech wybaczą mi zagorzali
          zwolennicy głosowania, bo nie jest moim celem nikogo obrażać) konkursiku na
          dziewczynę miesiąca jakiegoś klubu w Brukseli jeden z najbardziej prestiżowych
          konkursów europejskich ...
          • cdsmarcin Re: Moim zdaniem to proste cdsmarcinie 27.02.07, 21:11
            No tak, bo to przecież szok :P
            • ewikola Re: Moim zdaniem to proste cdsmarcinie 27.02.07, 21:15
              no to ja mam rade taką, nie klikajcie i nie głosujcie do wyjasnienia sprawy, bo faktycznie nie wiesz w co klikasz:/ a dziewszyny jakoś dziwnie zamilkły.

• hansgrubber Dobra. Temat mnie przerosl 27.02.07, 21:19
                Se ide.
              • franca10 Re: Moim zdaniem to proste cdsmarcinie 27.02.07, 21:54
                nikt nie zamilkł,tylko każdy ma jakieś obowiązki,ewikolo--nie chcesz ---nie
                kilkaj,co tu wyjaśniać,jest konkurs,jest dziewczyna Bielska,jest stronka,są
                zdjęcia,tylu naszych Miłych forumowiczów zagłosowało,nikt spamu nie łapnął,więc
                gzie widzisz problem?!
                • cdsmarcin Re: Moim zdaniem to proste cdsmarcinie 27.02.07, 22:12
                  Spamu nie trzeba łapać od razu. Ja na swoim koncie pocztowym nigdzie sie nie zapisywałem i dostaje dziennie z 5 maili ze spamem i skąd?...

Przed 20:00 bielszczanka zadała pytanie, co do tego jaka to była gala. Też chciałbym znać odpowiedź...
                  "Zorientowane" koleżanki niech się wypowiedzą :)
                  • franca10 Re: Moim zdaniem to proste cdsmarcinie 27.02.07, 22:19
                    na temat gali się nie wypowiem ,bo nie widziałam,na ten temat wie kicia-bo ją
                    widziała.
                • ewikola Re: Moim zdaniem to proste cdsmarcinie 27.02.07, 22:18
                  franca10 napisała:

> nikt nie zamilkł,tylko każdy ma jakieś obowiązki,ewikolo--nie chcesz ---nie
                  > kilkaj,co tu wyjaśniać,jest konkurs,jest dziewczyna Bielska,jest stronka,są
                  > zdjęcia,tylu naszych Miłych forumowiczów zagłosowało,nikt spamu nie łapnął,więc
                  >
                  > gzie widzisz problem?!

w tym, ze nie potrafisz wyjasnic jaki to konkurs!!
                  • franca10 Re: Moim zdaniem to proste cdsmarcinie 27.02.07, 22:22
                    chyba widzisz ewikolo jaki to konkurs otwierając stronkę,
                    • cdsmarcin Re: Moim zdaniem to proste cdsmarcinie 27.02.07, 22:25
                      franca10 napisała:

> chyba widzisz ewikolo jaki to konkurs otwierając stronkę,

No na pewno widać, że nie MISS FOTO EUROPY :)
                    • ewikola Re: Moim zdaniem to proste cdsmarcinie 27.02.07, 22:25
                      myślalam ze ty wiesz, bo psałaś coś o mis fotomodel europy, a to nie ten konkurs, a jak nie wiesz, to wystarczyło napisac jakiś konkurs!
          • pezzet Re: Moim zdaniem to proste cdsmarcinie 27.02.07, 21:16
            wrzuccie na luzzzzzz... to tylko zabawa - sztywniacy
            • doktorpajchivo Luzak dzięki za radę 27.02.07, 21:18
              jak będę potrzebował kolejnej to zwrócę się do Ciebie, a tymczasem bez odbioru
              • cdsmarcin Re: Luzak dzięki za radę 27.02.07, 21:22
                W sumie na dodanie maila do biblioteki spamerow mozna nadziac się wszędzie... Strasznie mnie to dobija. Jakby ktoś napisał prawdziwe informacje to będę przekonany co do dalszego glosowania... Ale podkreślam jeszcze raz PRAWDZIWĄ :)
              • pezzet idz spac lepiej... maruuudzisz 27.02.07, 21:35
                • doktorpajchivo Luzak ... 27.02.07, 21:47
                  ... widzę, że masz problemy z podstawową umiejętnością, czyli "czytaniem ze
                  zrozumieniem" ---> przecież Ci podziękowałem za Twoją radę i nadmieniłem, że
                  gdy będę potrzebował kolejnej, równie "pysznej" rady to zwrócę się do Ciebie ...
                  a tak na marginesie jeszcze dodam, że o tym kiedy udam się na spoczynek
                  decydował będę ja, a nie jakiś tam luźny pezzet ... i to by było tyle w tym
                  temacie ...
                  • pezzet spoko doktorku 27.02.07, 22:29
                    nie bulwersuj sie taaaaaaak
            • kicia761 Re: Moim zdaniem to proste cdsmarcinie 27.02.07, 22:27
              Co bawicie sie w gluchy telefon ?
              • ewikola Re: Moim zdaniem to proste cdsmarcinie 27.02.07, 22:28
                czekamy z niecierpliwością na info o gali i konkursie kiciu
                ----
                zabawa przednia;Dd
                • kicia761 Re: Moim zdaniem to proste cdsmarcinie 27.02.07, 22:37
                  Z czasem sie nie cofniemy ,ale do poprzednich wypowiedzi tak , ale skoro ty
                  wisz lepiej to moze sie spotkamy i sobie pogadamy jesli masz odwage bo ja tak?
                  • cdsmarcin Re: Moim zdaniem to proste cdsmarcinie 27.02.07, 22:39
                    Powiesz nam wreszcie co to za gala i konkurs, bo jakoś to tak wszystko owijasz...
                  • ewikola Re: Moim zdaniem to proste cdsmarcinie 27.02.07, 22:40
                    buhaha
                    o proszę , mam sie bać czy jak??
                    Nie umiesz wyjasnić w jakim konkursie bierze udział twoja koleżanka i masz pretensje do mnie?
                    To chyba jakiś żart, chętnie się spotkam osobiście, może zaprosimy resztę forumowiczów zainteresowanych tematem?
                    Apropo nie dziwie sie że Marlena wyjechała, jeśli ma takie koleżanki!!
                • kasiaa71 niccce 27.02.07, 22:41
                  www.topmodelbelgium.com/ dla wyjasnienia. smieszni sa niektorzy ludzie
                  na tym forum - czysta zlosliwosc! az tak nudno jest w bielsku?
                  • ewikola Re: niccce 27.02.07, 22:49
                    o ja ale zabawa!!!!!
                    teraz już nie foto a topmodels, coraz ciekawiej
                    • napchafte_chochoncy Re: niccce 27.02.07, 22:52
                      ewikola napisała:

> o ja ale zabawa!!!!!
                      > teraz już nie foto a topmodels, coraz ciekawiej

A moze to casting do jednego z brukselskich "okienek"? ;)
                      • ewikola Re: niccce 27.02.07, 22:57
                        na to wygląda:/
                      • kasiaa71 Re: niccce 27.02.07, 23:01
                        prymityw z Ciebie, wiesz? byc moze Ciebie stac tylko na "okienka" ...wstyd mi
                        za Ciebie
                        • napchafte_chochoncy Re: niccce 27.02.07, 23:10
                          kasiaa71 napisała:

> prymityw z Ciebie, wiesz? byc moze Ciebie stac tylko na "okienka" ...wstyd mi
                          > za Ciebie

A co, widziałaś mnie przed jednym z nich? :)
                        • kristian_wolf No i co dalej 21.03.07, 00:22
                          dostała się do dalszej tury >>/
                          • ewikola Re: No i co dalej 21.03.07, 13:50
                            też jestem ciekawa:D
                  • franca10 Re: niccce 27.02.07, 22:53
                    brawo!!!!!!!!!!!!!!dziekuje za pomoc,może filmik z gali coś tu pomoże i do
                    ewikoli dojdzie ze nie klika w pustkę.pozdrawiam.
                    • ewikola Re: niccce 27.02.07, 23:00
                      franca o co tobie właściwie chodzi? Ja mówiłam od początku, że fajnie że bierze udział w konkursie, powiedz nam tylko w jakim? Nie wiesz w jakim to też powiedz!
                      • franca10 Re: niccce 27.02.07, 23:32
                        o wpis na forum prosila mnie osoba z rodziny marleny,byśmy pomogli,taką nazwę
                        konkursu podała,dla mnie nie ważny jaki,zagłosowałam,pomogłam,i koniec,jutro
                        bedzie inny temat i inny dzień.dobranoc.
    • napchafte_chochoncy Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 27.02.07, 22:45
      Nizłe pasztety ,a ta cała "sprawczyni" owego dyskursu to zbytnio w Photo Shopie
      podrasowana (jak na mój gust) ;)
      • cdsmarcin Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 27.02.07, 22:47
        kasiaa71 napisała:

> www.topmodelbelgium.com/ dla wyjasnienia. smieszni sa niektorzy ludzie
        > na tym forum - czysta zlosliwosc! az tak nudno jest w bielsku?

Nadal nie podałaś konkretnych informacji. Co nam ma dać ten link? Tam się wybierasz... zacznij pisać normalnie!

napchafte_chochoncy napisał:

> Nizłe pasztety ,a ta cała "sprawczyni" owego dyskursu to zbytnio w Photo Shopie
        > podrasowana (jak na mój gust) ;)

No co Ty... Kilogramy pudru i innych tego typu "używek" robią swoje :)
      • kasiaa71 nagla cisza ??? 27.02.07, 22:51
        heh... podobal mi sie ten watek z mercedesem! ja nie mam to dlaczego sasiad ma
        miec? Milego ujadania sie na forum i drobna rada - przestancie byc tacy "wredni"
        • cdsmarcin Re: nagla cisza ??? 27.02.07, 22:55
          kasiaa71 napisała:

> heh... podobal mi sie ten watek z mercedesem! ja nie mam to dlaczego sasiad ma
          > miec? Milego ujadania sie na forum i drobna rada - przestancie byc tacy "wredni
          > "

Ale my wszyscy chcemy wiedzieć co to za konkurs dokładnie. Ja osobiście bardzo się ciesze, że bielszczanka pokazala sie za granica...
        • ewikola Re: nagla cisza ??? 27.02.07, 22:56
          obra zabawa i dla mnie się skonczyla!! ide spać bo nic ciekawego sie nie dowiemy.
          a mi podoba sie ten watek "jak sie nie wie co sie mówi, to sie mówi byleco'
          Dobra rada - w waszym przypadku "milczenie jest złotem" tylko szkodzicie koleżance!!
          • franca10 Re: nagla cisza ??? 27.02.07, 23:03
            ewikolo zaszkodziłaś tu raczej ty,konkurs jak konkurs,grunt że jet na
            najładniejszą dziewczynę i jest w nim bielszczanka,a jak sie nazywa,chyba
            widzisz już ma chyba ze 3 nazwy,szczerze to mnie nie interesuje,grunt to to że
            forumowicze głosują,dziękuję i pozdrawiam.
            • ewikola Re: nagla cisza ??? 27.02.07, 23:06
              zaszkodziłam, bo nie wiem jaki konkurs i chciałam sie dowiedzieć i jeszze tym że umieściłam info o tym konkursie na wwwe-bielsk.pl
              wiecie co a może wiesz co raczej ty sie lecz

Ps: co z naszym spotkaniem?
              • franca10 Re: nagla cisza ??? 27.02.07, 23:34
                jakim spotkaniem????????ja nic ci nie proponowałam.
              • kicia761 Re: nagla cisza ??? 27.02.07, 23:47
                juz jestem nie mam ochoty sie powtarzac ,widze ze plotka plotke goni jeszcze
                godzina i jeden bog wie kim ona zostanie.fakt ze to nie plotka a fakt byl i
                zajela 1 miejsce w bruxelli na foto-model-.szerokie pojecie izakresw tym
                znaczeniu chodzi o reklame-twarz itp temat o niej ktos sobie dobral ciekawy a
                tak sie sklada ze ja bardzo dobrze znam .a ta stronka to odrembna rzecz(co
                miesiac internauci wybieraja glosowaniem dziewczyne miesiaca i chodzilo o glosy)
                jezeli chodzi o spotkanie to tylko na kawke ,ciekawa iwszechstronna widze
                jestes osoba -tylko plotki plotki i jeszcze raz plottttyyyyyyy pozdrawiam
                usmiechnij
                sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • ewikola Re: nagla cisza ??? 28.02.07, 09:46
                  hehe kicia, co za zmiana zachowania, teraz to się kawa nazywa<LOL>
                  co to za plotki, gdy ktoś 2 dni pyta o co chodzi, co za konkurs?
                  to chyba chęć zasięgnięcia informacji!!
                  Uparta jestem i tyle, a jak ktoś ma coś do powiedzenia to powinien wiedzieć o czym mówi!!
                  Kicia tylko bzdety, bzdety, bzdety, brak konkretów i trzeba aż ze 116 wpisów zeby kicia i franca npisały ze nic nie wiedzą,a koleżanka kassia dodała link z topmodelkami
                  może lepiej niech Marlena sama sie zareklamuje:D
                  -----
                  Same z siebie robicie.....
                  :):):):):):):):)::):):):)
                  • to_ja8 no właśnie!!! nagla cisza ??? 28.02.07, 10:07
                    A ponawiam pytanie: O CO WAM BABY CHODZI??
                    • ewikola Re: no właśnie!!! nagla cisza ??? 28.02.07, 10:23
                      o to o co własciwie chodzi
                    • kicia761 Re: no właśnie!!! nagla cisza ??? 28.02.07, 14:02
                      Witam .Jedyna ewikola tu nie rozumie ciagmie temat i dalej
                      nic ...............jak ktos nie ma z kim rozmawiac i nik z nia nie chce to
                      znalazla losia ja juz swoje powiedzialam .jak ktos chce porozmawiac bardzo
                      chetnie ale z osoba powazna wystarczy tej dziecinady .pozdrawiam .wyczerpujaco
                      odpisalam dla ewikoli dzisiaj o godz.13.42 mysle ze zrozumie a jak nie to juz
                      jej problem .na marginesie nie jestem jej kol.
                  • kicia761 Re: nagla cisza ??? 28.02.07, 13:42
                    myslalam .ze jestes bystrzejsza,a tu wyraz po wyrazie tlumacz.wlasnie kto tu
                    miesza i nie rozumie foto a top model to dwie inne nazwy!widze ze i slowo gala
                    nie rozumiesz wiec proponuja wez slownik i zobacz pod literka g jak gala.po raz
                    trzeci powtazam specjalnie dla ciebi.......marlena wyjechala do bruxeli do
                    szkoly lecz po roku wrocila ze wzgledu na jezyk fran(nie radzila sobie).w
                    bialymstoku ukonczyla liceum jezykowe i tam zrobila mature. w zeszlym roku
                    wyjechala do bruxeli i tam zaczela studia prawnicze (jest to szkola przy
                    ambasadzie polskiej z jezykiem polskim).jezeli chodzi o foto model to jest tam
                    mase roznych konkursow i roznie sie nazywaja .europa jak ktos napisal to znaczy
                    ze z calej europy i rozne narodowosci moga brac udzial (a nie tak jak tu
                    widzialam link ktos podal z TOP model z bruxeli nie mylmy FOTO, )naprawde
                    zajela 1 miejsce i teraz jest w usa za pare dni wraca i mysle ze odezwie sie
                    sama . Jezeli chodzi o ta stronke na ktora ludzie glosowali to odrembna rzecz
                    to model -miesiaca a co miesiac sa nowe nie mylmy tego .kazdy interpretuje tu
                    jak chce ale po co tyle zlosci . mysle ze wyczerpujaco ci napisalam Prosze nie
                    przekrecaj moich wypowiedzi ,wyrwanych z kontekstu .jezeli jestes jej rodzina w
                    co watpie i wiesz lepiej to napisz chetnie poczytam. Z gory dziekuje tak na
                    marginesie :Trzeba kochac ludzi bo tak predko odchodza:..........pa
                    • szpila555 Re: nagla cisza ??? 28.02.07, 13:58
                      Tyle pisania a tak mało treści, czyli o wszystkim i o niczym.
                      Przecież to można było zawrzeć góra w kilku postach, a dyskusja zajęła dwa dni.
                      Polecam dyskutantkom forum Kobieta:
                      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16
                      Tam mogą się wyszaleć do woli, a jak jeszcze trafią na kh..ki to ich wątki będą
                      liczyć po kilkaset wpisów.

• kicia761 Re: nagla cisza ??? 28.02.07, 14:24
                        Zgadzam sie, gdyby ktos dal dojsc do slowa a nie wysowal swoje insuacje
                        pozdrawiam .KONIEC
                        • ewikola Re: nagla cisza ??? 28.02.07, 14:25
                          a jednak bilszczanka3 ma calkowittą rację to sciema jakich mało
                    • ewikola Re: nagla cisza ??? 28.02.07, 14:31
                      skoncz mnie obrazać, już probowałas straszyć spotkaniem, które potem przeinaczylaś w sptkanie przy kawie, niestety tak sie pisze fotomodel!!
                      a to z topmodel to wysłała niejaka kasia, mnie g....obchodzi co marlena robiła gdzie sie uczyła itp. spytalam normalnie jak człowiek, a ty mnie błotem obrzucasz
                      wez juz lepiej nic nie pisz na ten temat
                      znalazła sie znawczyni tematu, kilka dni zajęło napisanie o co chodzi, jak można jednym zdaniem napisać: Nie wiem, ale głosujcie
            • bielszczanka3 Re: nagla cisza ??? 28.02.07, 15:50
              franca10 napisała:

> ewikolo zaszkodziłaś tu raczej ty,konkurs jak konkurs,grunt że jet na
              > najładniejszą dziewczynę i jest w nim bielszczanka,a jak sie nazywa,chyba
              > widzisz już ma chyba ze 3 nazwy,szczerze to mnie nie interesuje,grunt to to że
              > forumowicze głosują,dziękuję i pozdrawiam.

a ja uwazam ze bardzo wazne jaki to konkurs! Bo mozna być najładniejsza dziewczyna czyli miss świata, ale moze tez być miss jakiejsc bylejakiej agencji modelek a newet i agencji towarzyskiej.. Dlatego tak nas interesuje co ta za konkurs !
    • skubi-dubi Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 27.02.07, 23:14
      |Reasumując, fajnie sie Was czyta, dziewczynki.
      Hau..., na więcej mnie nie stać.
      • ewikola Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 27.02.07, 23:21
        dodam od siebie, konczac tą polemike, czy cokolwiek to jest:
        głosujcie jak chcecie, ale to nie fotomodel europy, ostatnio nawet sie wyjaśniło że nie fotomodel czegokolwiek, tylko topmodel
        ja już mam dość dowiadywania sie, bo zaczyna sie robic niemiło;/
        • skubi-dubi Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 28.02.07, 14:57
          TOP, FOTO, czy FOTEL - jak zwał tak zwał, ale zagłosowałem, przemawia tu przeze
          mnie meski szowinizm, gdyż jak wiek wieków chłopy zawsze oceniali, opisywali,
          opiewali, nadskakiwali, ganili, wyśmiewali tę PŁEĆ DRUGĄ.
          Zawsze patrzyliśmy na to z innej pozycji (no z małymi wyjątkami), zawsze to MY
          bylismy organizatorami POKAZÓW i to MY rozbieraliśmy do rosołu prawie, te
          nadobne ciała.
          Więc pozwoliłem sobie zagłosować, gdyż jestem 100% samcem.
          • bielszczanka3 Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 28.02.07, 16:02
            a tak wogole to pewnie ze mialam racje, ktos chciał namieszac przedstawiajac marlene w samych superlatywac, ale sie nie udało! nastepnym razem nie wciskajcie kitu ludziom - takich w stylu wyjechala do Bxl studiowac prawo i jest najpiekniejsza dziewczyna! zapomnieliscie wpomniec ze najpierw wyjechala z zamiarem zrobienia matrury miedzynarodowej ale nie poradzila sobie z jezykiem, zemiala rok w plecy w polsce i dopiero poznej zrobila mature i teraz mooooze studiuje.
            na forum sie podaje fakty a nie bajeczki;/
            co to top models to konkurs na poziomie okienek, tez poł nagie laski biora udział
            a zeby padły konkretne fakty co do jej osiagniec to by tyle szumu nie bylo!
            a co do "gali finałowej" to tak samo jak jest tysiace konkursow pieknosci to i tyle samo gali finałowych! Wiemy co znaczy słowo "gala" tylko nie wiemy w jakiej ona wygrała - a to chyba wazne w tym temacie!
            badz co badz co by marlena nie wygrała to gratuluje, nawet jesli ten konkurs jest na szczeblu dzielnicowym :P

i nie jestem zazdrosna bo nie ma o co! <uprzedzam wasze ataki :d>

• colour-ize Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 28.02.07, 23:28
              > zapomnieliscie wpomniec ze najpierw wyjechala z zamiarem zrob
              > ienia matrury miedzynarodowej ale nie poradzila sobie z jezykiem, zemiala rok w
              > plecy w polsce i dopiero poznej zrobila mature i teraz mooooze studiuje.
              > na forum sie podaje fakty a nie bajeczki;/

Droga Bielszczanko,
              wszystko pięknie, nie wnikam, która wersja jest prawdziwa - ale konkurs ten to
              nie jest konkurs na inteligencję, tylko konkurs, w którym liczy się
              uroda/prezencja/fotogeniczność/cokolwiek w ten deseń. Nie rozumiem więc,
              dlaczego swoje frustracje przenosisz do tego wątku. Nie chcesz, nie głosuj. Masz
              jakieś prywatne zatargi z tą dziewczyną - wyjaśnij to z nią. A podawanie faktów
              z czyjegoś życia prywatnego na forum publicznym jest, delikatnie mówiąc,
              zachowaniem bez klasy. Tyle.
              • colour-ize Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 28.02.07, 23:31
                Tak poza konkursem, jeżeli już miałabym na którąś zagłosować, to pewnie byłaby
                to ta delikwentka - www.beclass.be/data/missbclass/concours/stephbis.JPG
                - ma ciekawą urodę, nie jest banalna :)
              • bielszczanka3 Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 01.03.07, 17:14
                colour-ize napisała:

>
                > Droga Bielszczanko,
                > wszystko pięknie, nie wnikam, która wersja jest prawdziwa - ale konkurs ten to
                > nie jest konkurs na inteligencję, tylko konkurs, w którym liczy się
                > uroda/prezencja/fotogeniczność/cokolwiek w ten deseń. Nie rozumiem więc,
                > dlaczego swoje frustracje przenosisz do tego wątku. Nie chcesz, nie głosuj. Mas
                > z
                > jakieś prywatne zatargi z tą dziewczyną - wyjaśnij to z nią. A podawanie faktów
                > z czyjegoś życia prywatnego na forum publicznym jest, delikatnie mówiąc,
                > zachowaniem bez klasy. Tyle.
                >
                To nie ja zaczełam podawac fakty z życia Marleny , tylko kotras z dziewczym wspoltworzaca wątek! Tyle tylko ze podawały urazmaicone fakty! Jak pisały do znajomego "marlena wyjechala do BXL studiowac prawo" i on zapytal czy tak zevzywiscie bylo. Wiec udzieliłam informacji. i tyle
          • skara Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 28.02.07, 16:04
            skubi-dubi, 100% samcem, ktory od czasu do czasu szuka pomocy wsrod "starych"
            forumowiczow? :-P

A co do dyskusji tych lasek, to mam kilka okreslen - jalowa, niesmaczna,
            idiotyczna. Ale coz, przeciez wypowiedzi swiadcza o czlowieku. Zero komentarza
            wiec :/
            • ewikola Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 28.02.07, 16:13
              co do skubi..to sie zgadzam, co do dyskusji to bym mogła polemizować, ale masz też trochę racji, bo faktycznie wypowiedzi świadczą o człowieku

czy to coś złego, ze ktoś chce wiedzieć czy głosuje na najpiękniejszą, najbardziej fotogeniczną, czy na miss toples?

• baam1 Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 28.02.07, 17:06
                Skoro po raz kolejny powtarzasz to pytanie to odpowiem jednym słowem - TAK!
                i nie nudź już więcej!
                • szpila555 Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 28.02.07, 17:20
                  Zastanawiam się czy niektóre wypowiedzi w tym wątku nie mają przypadkiem cech
                  spamu ...
                  Jak już baam się wkurzyła ...
                  ;)
                  • proffet Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 28.02.07, 18:48
                    warto yskusję skończyć niczego pewnie się nie dowiemy. Czy miss, foto , klubu
                    czy Europy
                • ewikola Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 28.02.07, 19:05
                  bamm1 wedle rozkazu, już się zamykam,też mnie to znudziło:P
                  a tak na marginesie to co w tym złego:P??
                  • baam1 Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 28.02.07, 19:11
                    Pomimo tego, ze mnie przezwałaś i wbrew temu co mówiłas źle znosisz krytyki
                    powiem ci, ze moim zdaniem złe jest ciągłe zadawanie tego samego pytania nie
                    czekając na odpowiedź i wiercenie dziury w brzuchu. Po takiej częstotliwości
                    zadawania pytań otrzymuje się zwykle odpowiedź nie taką jakiej byśmy się
                    spodziewali. I nie męcz mnie więcej, niczego więcej ode mnie w tym temacie nie
                    usłyszysz. I się nie broń, bo to potwierdzi tylko to, co napisałam. I wcale nie
                    jestem niemiła.
                    • ewikola Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 28.02.07, 19:24
                      bamm uwagi dotyczące mojej osoby proszę na ewikola@o2.pl, chętnie porozmawiam z tobą także na gg

na zakonczenie jedno zdanie:
                      Ten wątek jest jak disco polo, wszystkich nudzi, nikogo nie obchodzi, a jednak:):)
                      • proffet Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 28.02.07, 21:45
                        No i co zrobiliście diewczyna jest na 6 miejscu
                        • ewikola Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 28.02.07, 21:48
                          moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina;P
                        • ewikola Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 28.02.07, 21:49
                          od początku na 6 (chyba), ale i tak moja wina
                    • bielszczanka3 Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 01.03.07, 17:18
                      baam1 napisała:

> Pomimo tego, ze mnie przezwałaś i wbrew temu co mówiłas źle znosisz krytyki
                      > powiem ci, ze moim zdaniem złe jest ciągłe zadawanie tego samego pytania nie
                      > czekając na odpowiedź i wiercenie dziury w brzuchu. Po takiej częstotliwości
                      > zadawania pytań otrzymuje się zwykle odpowiedź nie taką jakiej byśmy się
                      > spodziewali. I nie męcz mnie więcej, niczego więcej ode mnie w tym temacie nie
                      > usłyszysz. I się nie broń, bo to potwierdzi tylko to, co napisałam. I wcale nie
                      >
                      > jestem niemiła.

moze i ewikola zadawała kilka razu to samo pytanie, ale i mnie bardzo ciekawila prawdziwa wersja... W żadnej odpowiedzi konkrety co do konkursu nie padły ;/
                      jak nie umiecie poprowadzic forum to zostawcie to innym... :)
                      • baam1 Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 01.03.07, 17:20
                        > jak nie umiecie poprowadzic forum to zostawcie to innym... :)

Pozostawię to bez komentarza :P
                        • ewikola do bamm1 01.03.07, 19:52
                          czeka m na maila od ciebie w którym opiszesz wszystkie moje wady i jakoś doczekac sie nie mogę:D
                          • baam1 Re: do bamm1 01.03.07, 20:05
                            To musisz wejść na pocztę, dziwię się, że jeszcze tego nie zrobiłaś. Ale chyba
                            znowu pochlebiasz sobie. Oczywiście jeżeli mnie masz na myśli, bo ciągle
                            przezywasz. Miałam nadzieję, że to pomyłka, ale teraz już nie jestem
                            przekonana. Może złosliwość?
                            • ewikola Re: do bamm1 01.03.07, 20:09
                              heh przezywam?
                              bez komentarza!!
                              Złośliwa jesteś niesamowicie, nie wysłałaś zadnego maila, pewnie brak ci argumentów!
                              jak na razie tylko kryrykujesz kazda wypowiedz! melise polecam
                              • baam1 Re: do bamm1 01.03.07, 20:16
                                1. Inaczej nie chcę kopiować, bo po co mam pokazywać z kim rozmawiam :P To jest
                                kopia elementów wysłanych. Może masz skrzynkę zapchaną

Wysłane pomoc

<< < Listy 1 - 10 > >> Przenieś listy do folderu: Twoja
                                skrzynkaWysłaneKoszSpam
                                Nadawca Temat Data Rozm.
                                "To: " ewikola@gazeta.pl [-----] 2007-02-28 19:49 1.41KB

2. Wróć do elementarza. Myślałam, że to złosliwość, a to niewiedza. Podpowiedź:
                                mogłabym Cię nazwać np. ewlokola ... a co???

3. Nie będę wypróbowywała, bo jeżeli Ty ją stosujesz, te jednak efekty nie
                                takie jakby się chciało.

4. Stop bzdurnym rozmowom na forum. Jeżeli coś Cię jeszcze gniecie, to moje
                                namiary znajdziesz na poczcie. Forum to nie miejsce personalnych rozgrywek.

5. Miłego wieczora zyczę.
                                • ewikola Re: do bamm1 01.03.07, 20:21
                                  no brawo bamm nareszcie pokazalaś swoją klasę,
                                  i inteigencję, a ze wzrokiem też masz kłopoty? czy szukasz .... od siebie jeśli nawet cokolwiek wysłałaś to niestety ale na jakiś inny adres
                                  Mysle ze dobrze o tym zresztą wiesz!!!
                                  Sama piszesz bzdury, nie lczysz sie z niczyim zdaniem i jeszcze obrazasz??

------------
                                  nie lubie falszywych ludzi!
                                  • baam1 Re: do bamm1 01.03.07, 20:28
                                    Zgadza się ze wzrokiem mam duże problemy. Pewnie twoim zdaniem dyskwalifikuje
                                    to mnie i wpływa na miją inteligencję :) Klasę akurat mam od roku, tego nie
                                    możesz zakwestionować :P
                                    Każdy forumowicz ma swój adres forumowy i na ten wysłałam. Na stronie głównej
                                    po lewej stronie u góry jest napis poczta. tam wejdź i sprawdź ewlokolo. Będę
                                    się do Ciebie zwracać w ten sposób tak długo, jak długo ty będziesz przeinaczac
                                    mój nick.
                                    • ewikola Re: do bamm1 01.03.07, 20:32
                                      skoncz już i rpzestan mnie prowokować
                                      • pitzlad do ewlokola 02.03.07, 08:35
                                        Weź cos na uspokojenie.
                                        • baam1 Re: do ewlokola 02.03.07, 08:55
                                          Picie, dzięki za wsparcie, ale my już obie grzeczne będziemy :)
    • pitzlad Aby zakonczyć dyskusje... 01.03.07, 08:46
      Jest to internetowy portal na którym "Misske" wybierają internauci. Panie,
      które startują zgłaszają się same poprzez wypełnienie ankiety, nalezy podac nr
      telefonu (pozostaje do wiadomości portalu) a także przesłać na meila conajmniej
      4 zdjecia, z czego Jury wybierze 3 i zamieści je na stronie. Jeśli kandydatka
      nie chce bya jakieś ze zdjęć pokazało się na stronie powinna je zaznaczyć.
      Spośród wszystkich zgłoszeń jury wybiera 12 dziewczyn każdego miesiąca, a
      dziewczyny które nie zostały wybrane przez jury mają szansę w następnym
      miesiącu. Do wygrania 300€ wiec warto spróbować.

Taka informacja jest na stronie...

Pozdrawiam
      • proffet Re: Aby zakonczyć dyskusje... 01.03.07, 19:30
        Jak nie wiadomo o co chodzi chodzi o pieniądze, niezbyt duże zresztą
        • pitzlad Re: Aby zakonczyć dyskusje... 05.03.07, 15:34
          Na studia jej może wystarczy...
    • ewikola Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 01.03.07, 20:10
      i nie mam ochoty na czytanie oszczersw bez pokrycia, wiec daruj sobie swoje złosliwości na forum
      • baam1 Re: Ludziska pomóżcie Marlenie z Bielska 01.03.07, 20:18
        Wzorem Romana o linki poproszę :))
    • ewikola pomyłka, to takze było do bamm 01.03.07, 20:13
      ostatnia wypowiedz ma sie rozumiec
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka