andruszczyn1 Re: :))))))))))))))))))))))))))) 25.03.07, 18:43 Nareszcie znalazł się ktoś jednomyślny;) Pozdrawiam wiosennie Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: :))))))))))))))))))))))))))) 25.03.07, 19:37 i ja Ciebie :) Bardzo lubię optymistyczne wątki :) Odpowiedz Link Zgłoś
skrzywiony.mozg.kregoslupa :-))))))))))))))))))))))))))) 25.03.07, 21:32 hmm a o co chodzi? ale jak optymistycznie to optymistycnie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: :-))))))))))))))))))))))))))) 25.03.07, 22:08 To do Ciebie też :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: :-))))))))))))))))))))))))))) 25.03.07, 22:33 Dwa małe znaczki, a ile radości:) Odpowiedz Link Zgłoś
skrzywiony.mozg.kregoslupa Re: :-))))))))))))))))))))))))))) 25.03.07, 22:37 3 :D i to powielone :D Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: :-))))))))))))))))))))))))))) 26.03.07, 20:24 Jak myślicie, uda się osiągnąć większą ilość wpisów niż w sławetnym wątku liberum_veto? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: ;-))))))))))))))))))))))))))) 26.03.07, 20:29 Ktoś tu zamienił kropkę na przecinek.. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: :-)))))))))))))))))))))))))) 26.03.07, 20:36 A teraz wróciła kropeczka, ale zniknął jeden usmieszek. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: :-)))))))))))))))))))))))))) 26.03.07, 20:40 Ano No to możemy popracować nad punktami. Zapodaj coś. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: :-)))))))))))))))))))))))))) 26.03.07, 20:43 Wiesz, zaraz sie skończy "M jak miłość" i sie skończy moje surfowanie.. Ale może inni pociągną. Hmmm.. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: :-)))))))))))))))))))))))))) 26.03.07, 21:52 podciagam wątek w celu pobicia tego sławnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: :-)))))))))))))))))))))))))) 26.03.07, 21:55 To bardzo dobra koncepcja jest Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: :-)))))))))))))))))))))))))) 26.03.07, 22:19 :(((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: :-)))))))))))))))))))))))))) 27.03.07, 20:39 Powrotu Żuczka życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: :-)))))))))))))))))))))))))) 27.03.07, 21:41 żuczek już wrócił wczoraj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44765&w=59796190&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 :) 26.03.07, 22:47 Spokojnie, mamy czas. Wszystko jest na dobrej drodze:) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: :) 27.03.07, 20:42 Chyba jakowaś kawaleria się przetoczyła w nocy przez Bielsk. W STSach szyba pobita, w kinie Znicz szyba pobita, w budce telefonicznej na rogu Widowskiej i Mickiewicza szyba pobita... Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul a policja będzie oglądać kolczyki - jubilerzy 27.03.07, 21:24 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4019097.html Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: a policja będzie oglądać kolczyki - jubilerzy 27.03.07, 21:49 "Jacek Pytel z katowickiej komendy twierdzi, że dzięki nowemu sposobowi spisywania obywateli policjanci będą sprawniej zatrzymywać przestępców. - Jeśli policjant zauważy osobę z charakterystycznym kolczykiem, która według niej mogła np. coś ukraść, to może to być później ważna cecha rozpoznawcza - przekonuje. Efekt? Legitymowana osoba może stać na ulicy nawet 50 minut." Efekt może być też taki: nagle okaże się, że Ci z kolczykami są częściej na bakier z prawem niż Ci bez - przynajmniej wg policyjnych statystyk:) Kolejny pretekst do rewolucji w szkołach:) Publiczne wyrywanie wszelkiego żelastwa uczniom ze wszystkich części ciała...pod pręgierzem:) Ale trzeba też umieć zauważyć światełko w tym komunikacie. Będziemy tylko sprawdzani, a moglibyśmy być kolczykowani:D A może chciałby ktoś policyjnego klipsa w ucho albo do nosa:D? Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: :) 27.03.07, 21:32 Podejrzewasz któregoś z forumowiczów:D? Może ktoś nie znalazł zrozumienia w wirtualnej przestrzeni i postanowił sobie odbić na tej namacalnej...Hehe A może to jakieś "manewry" kibiców TUR-a na początek rundy wiosennej? Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: :) 27.03.07, 21:44 Manewry były w niedzielę. Gościła Jagiellonią II 0:1 niestety Nawet widzialem tego karnego, którego goście wykorzystali. Póxniej słyszałem, że nasi mogli wyrównać, ale cóż. Także jakby coś, to spóźniona na reakcja/frustracja była Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Awans nam nie grozi. Pepik dyrektorem? 28.03.07, 11:06 Z Pucharu Polski już odpadliśmy - bo ten mecz z Jagą był pucharowy. A w lidze na awans nigdy nie można było liczyć - Bielska nie stać na III ligę. I tę prawdziwą, i - zapewne - tę po reorganizacji. Bo PZPN szykuje kolejną wymianę szyldów. I liga ma się za dwa lata nazywać ekstraklasą, II liga - I ligą, III liga - II ligą, a IV liga - III ligą. Takie mieszanie w głowach niezorientowanym frajerom-sponsorom, którzy mają niby dawać więcej kasy drużynom grajacym w fikcynie "wyższych" ligach. Podlasie ma trafić do "III ligi" wraz z Warmią i Mazurami. Przed dekadą Tur grał w IV lidze makroregionalnej z Warszawą i Olsztynem - to były prawdziwe rozgrywki i prawdziwa IV liga... PS. Słyszałem, że Pepik ma zastapić Ziemcowa na stanowisku dyrektora MOSiR-u. To bardzo ciekawa kandydatura. Ale jak to będzie - grający trener MKS Mielnik będzie szefem sportu w Bielsku? A może miasto przejmie cały klub? (Bo zespoły młodzieżowe już od lat grają pod szyldem MOSiR-u). Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Awans nam nie grozi. Pepik dyrektorem? 28.03.07, 11:12 Na razie jest dwóch kandydatów spełniających warunki formalne: www.umwp-podlasie.pl/bip/bielsk_podl/index.asp?pid=J_26_03_07 chyba że coś więcej kolega wie ;) Miasto miastem ale tak naprawdę brakuje sponsora... (przydała by sie jakaś Amica albo cóś) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky MOSiR 28.03.07, 14:54 Swoją drogą to dziwne, że jest tak niewielu kandydatów i do tego jeszcze nie do końca zdecydowanych na podjęcie się tej roli... No, no... Taka fucha... Fakt, może będzie trzeba halę postawić, ale jednak robota sympatyczna, na stanowisku z tytułem i pewnie za parę groszy. Niepojęte... Obie kandydatury ciekawe, choć Pepik jednak jakby nieco bliższy był świata sportowego. Z kolei za Krzywca może MOSiR by w sekcję tańca zainwestował :P PS. Chłopaki! Który z Was by nie wygrał tego konkursu - stwórzcie w Bielsku jakąś sekcje kobiet, bo tylko faceci i faceci są do oglądania... To już się nudne robi :P Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Tura 28.03.07, 11:09 andruszczyn1 napisał: > A może to jakieś "manewry" kibiców TUR-a na początek rundy wiosennej? Sorry za upierdliwość, ale "Tura", a nie "TUR-a". Nasz Tur jest zwierzem, a nie skrótowcem ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: Tura 28.03.07, 11:46 Napisałem TUR-a?? Aż mi głupio...przejęzyczenie, jeśli tak można nazwać pomyłkę przy klawiaturze. Przepraszam wszystkich kiciców i polonistów. Chyba poproszę szpilę, żeby wykasował mój wpis... Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Edycja 28.03.07, 14:42 Szkoda, że nie ma opcji edytowania własnych wpisów. Też czasem łapię się za głowę, gdy widzę, że coś "palnąłem", ale kurde, już jest za późno... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Tura 28.03.07, 14:53 Brak jest możliwości edytowania postów po ich wysłaniu. Jedyne wyjście, to napisanie poprawnie bez błędów drugiego postu o tej samej treści. Powtarzające się kasuję "z urzędu", gdy tylko zauważę. Odpowiedz Link Zgłoś