partizan79 02.04.07, 10:00 ... a dokładniej rok temu i jeden dzień (o ile dobrze pamiętam), To_ja8 przenickował się z Serwispodlasia na Mnie-tu-juz-nie-ma. A gdzie On się w ogóle podział? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpila555 Re: Rok temu.. 02.04.07, 10:08 Z informacji które posiadam zniknął z forum już dość dawno. Ma podobno ciekawsze zajęcia niż pisanie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Rok temu bez jednego dnia 02.04.07, 10:47 Argumentował to: - trudami dnia poprzedzającego (pierwszy zlot); - moim żartem primaaprilisowym, który początkowo wziął na serio; - tworzeniem nowego imagu. Stare dzieje. fakt, że ostatnio olał nas zupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul qrde, zaczynam liczyć do tyłu 02.04.07, 10:49 Dobrze podałeś datę Partizan. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: qrde, zaczynam liczyć do tyłu 02.04.07, 11:08 O ile sobie dobrze przypominam, to ostatnie posty to ja 23 marca wyciachałem, może temu? Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: qrde, zaczynam liczyć do tyłu 02.04.07, 11:13 Pochlebiasz sobie Szpilo :) A co, tęsknicie? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: qrde, zaczynam liczyć do tyłu 02.04.07, 12:09 Kolegów sobie wspominamy. Ciekawe, co u Ediego, Herbuska, Wujkajarka, Khaki, Cydza, Mamby, Doktorka, Tez_lezalam.. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: qrde, zaczynam liczyć do tyłu 02.04.07, 17:16 Aeiou, Andrijko, Anka1, Faudwa, Konsum, Obalix, Siwy - sporo się ich zadem na nas wypięło. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: qrde, zaczynam liczyć do tyłu 02.04.07, 17:43 Z najstarszych nicków to pojawia się dość często kaukonsky, Step, bielszczain. Czasem choć rzadko skrobnie wlap37 (wlap37-na forum od początku). Część zmienia nicki jak rękawiczki, by uniknąć rozszyfrowania, he he. Trochę ludzi czyta, pisze o wiele mniej ... pomyślćcie dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
nikwiosenny Nicki jak rękawiczki, by uniknąć rozszyfrowania 02.04.07, 18:08 Na okoliczność sugestii naszego kolegi zmieniłem 1 kwietnia z "nikprzezimowany" na "nikwiosenny" ,co wszem i wobec objaśniałem wczoraj.Rozszyfrować można najwyżej zdjęcie prysznicującego się na początku miesiąca ... www.nikandr.republika.pl/prysznic.jpg Odpowiedz Link Zgłoś