obserwer11 07.04.07, 20:02 grupy operacyjnej o11, pomożemy podczas odwożenia do domu kierowcy i rodziny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_ja8 Popieram inicjatywę koleżeńską!!! 07.04.07, 20:39 Dzięki twojej pomysłowości można uniknąć takich "kwiatków": img413.imageshack.us/img413/9897/zabrockiwyroksaduwt8.jpg A tak z ciekawości, gdzie był taximan, bo chyba nie klęczał. Pewnie razem chlał, a potem radiowóz nasłał... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Popieram inicjatywę koleżeńską!!! 07.04.07, 21:06 naprawdę chcę pomóc, wierz mi * Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Popieram inicjatywę koleżeńską!!! 08.04.07, 17:06 tak z ciekawości, gdzie był taximan, bo chyba nie klęczał. > Pewnie razem chlał, a potem radiowóz nasłał... > Krzysztofie! Zdrowych,pogodnych,wesołych i rodzinnych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego życzy taximan.(nie zawsze mogę być tam ,gdzie chciałbyś mnie widzieć). Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Popieram inicjatywę koleżeńską!!! 08.04.07, 22:39 krzysztof_ja napisał: > Krzysztofie! Zdrowych,pogodnych,wesołych i rodzinnych Świąt Zmartwychwstania > Pańskiego życzy taximan. Dzięki i wzajemnie 8) > ... (nie zawsze mogę być tam ,gdzie chciałbyś mnie widzieć). I dlatego proponowałem niegdyś oprotestowane zresztą na tut. forum zastosowanie badań alkomatami biorącym udział w życiu publicznym: nauczycielom w szkołach, urzędnikom w urzędach, członkom rad nadzorczych po posiedzeniach .... Wtedy nie byłoby takich historyjek jak ta zabłąkana na tablicy wśród "Dobrych Nowin" na ścianie Urzędu Miasta: img413.imageshack.us/img413/9897/zabrockiwyroksaduwt8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Popieram inicjatywę koleżeńską!!! 09.04.07, 11:38 właśnie o 12.00 kończy się mój 48 godzinny Dużur * Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Popieram inicjatywę koleżeńską!!! 09.04.07, 13:01 obserwer11 napisał: właśnie o 12.00 kończy się mój 48 godzinny Dużur * Odpowiedz Link Zgłoś
skrzywiony.mozg.kregoslupa Re: Popieram inicjatywę koleżeńską!!! 09.04.07, 21:55 ooo a ja nie zdążyłam skorzystać.. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Teraz moja kolej... 11.04.07, 11:20 Do końca tygodnia mogę pociągnąć dyżur. Nawet na dwie bryki. No i oczywiście - żeby nie było niejasności - zupełnie bezinteresownie, bez żadnych opłat. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Teraz moja kolej... 11.04.07, 12:23 Na dwa rowery, to wiem, że się da - jedną ręką kieruje się ten, na którym się siedzi, a drugą sąsiedni. Ale dwiema brykami na raz?! Sztywny hol? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Teraz moja kolej... 11.04.07, 12:33 Prezes, a nie pomyślałeś, że w każdą bryką driverować może jeden (nie ten sam kierowca)? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Teraz moja kolej... 11.04.07, 12:50 O... Ale to już musi być dwóch na odwyku :P Roshman też na dyżurze? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Teraz moja kolej... 11.04.07, 14:02 Z roszmanem obaliliśmy ostatnio "giń z toniciem", ale aby nie musieć odwykać zrobiliśmy to świątecznie i z umiarem... czego umiejętności wszystkim życzę!!! A jak już jesteśmy przy roszmanie, to... www.kondrat.cees.pl/yyy.avi POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikwiosenny To,że nasz 11.04.07, 19:54 To,że nasz forumowy przyjaciel,zadeklarował podwiezienie w Świeta,podał telefon,itd. nie uprawnia do żartów po świetach.Oprócz odbierania głupich telefonów ma normalne codzienne zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś