stasss 17.11.07, 23:02 w takich momentach czuje sie patriotą :-) POLSKA !!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kecaj361 Re: prawie sie poplakalem 17.11.07, 23:57 Jak ktoś ma takiego orła na piersiach, to widać, że jest patriotą. Ja nigdy nie okazywałem zewnętrznie swojej patriotycznej postawy przez specjalny ubiór. Ale uczestniczenie we wszystkich głosowaniach i uroczystościach patriotycznych to chyba też oznacza patriotyzm. Jeśli chodzi o mecz to obawiałem się, że nasi piłkarze nie wytrzymają napięcia. Na szczęście jest Euzebiusz Smolarek. Chociaż wychowany w Niemczech, zdobywa bramki dla Polski. Bez niego byłoby cieniutko. Odpowiedz Link Zgłoś
abramsky Re: prawie sie poplakalem 18.11.07, 00:37 zawsze to robię; jestem patriotą, słowo Polska to tak jak Bóg, Honor, Ojczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: prawie sie poplakalem 18.11.07, 01:02 Wychowany raczej w Holandii. :) Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: prawie sie poplakalem 18.11.07, 02:52 zle wnioski koszulka z orlem idealnie nadaje sie w celu pokazania ze mowie po polsku - tam gdzie nie jest to oczywiste - w podrozowaniu stopem po za granicami kraju bardzo sie przydaje aby zlapac polakow, nie wiem czy odstrasza miejscowych :-) tez sie obawialem ze moga nie podolac Belgom, w pilce noznej roznie bywa, Ebi swietne akcje, ale na zwyciestwo pracuje caly zespol Polska !! :-) Odpowiedz Link Zgłoś