obserwer11 05.12.07, 22:02 opinie, ocena wg. KK przecież prof.Szamotowicz tyle lat wykonuje takie zabiegi ; dlaczego dopiero teraz Epidiaskop zajął stanowisko ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kristian_wolf Re: In Vitro w Radio Miriam 05.12.07, 22:12 chęć posiadania własnych dzieci * *KK zachęca do adopcji !!! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: In Vitro w Radio Miriam 05.12.07, 22:18 duże środki finansowe mają byc przekazane na metody wysoce inwazyjne, które są nieetyczne i nieludzkie ! uważa KK... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: In Vitro w Radio Miriam 05.12.07, 22:28 Kiedys KK dopuszczal aborcje, teraz uwaza inaczej. Poniewaz nie sadze ze Pan Bog zmienia zdanie, zdanie KK nalezy traktowac jako opinie grupy omylnych ludzi. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: In Vitro w Radio Miriam 05.12.07, 22:32 przeraża mnie bardzo tzw. selektywna aborcja przy metodzie In Vitro czyli uśmiercanie zapłodnionego najsłabszego ogniwa w narządach rodnych kobiety, naprawdę o tym nie wiedziałem do tej pory; ale dzięki tej audycji, moje horyzonty zostały wypełnione ! Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: In Vitro w Radio Miriam 05.12.07, 22:34 Ale tak tez dzieje sie naturalnie. Nie kazde zaplodnione jajo np sie zagniezdza. :) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: In Vitro w Radio Miriam 05.12.07, 22:40 zwróć jednak swoją uwagę że w tej metodzie są już 8-tygodniowe istoty, które ze wzgledu na "swoją niemoc" muszą zostać unicestwione i tak jak w naszym fizycznym świecie - silniejsze zwycięża ! Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: In Vitro w Radio Miriam 05.12.07, 23:05 Odwieczne pytanie - kiedy pojawia sie zycie. I kazda odpowiedz jest odpowiedzia czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: In Vitro w Radio Miriam 05.12.07, 23:58 Radio Bładystok podało niedawno, że wypadku zginęła jedna osoba - kobieta ciężarna, według KK, wiadomśsci powinny byc odczytane tak : - w wypadku na drodze 8 zginęło 2 osoby - kobieta oraz nienarodzone dziecko w wieku szęściu miesięcy .../. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: In Vitro w Radio Miriam 06.12.07, 00:49 No wlasnie to sa te paradoksy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: In Vitro w Radio Miriam 06.12.07, 06:34 Kiedyś w okolicach Czeremchy był taki gościu,powiedzmy znachor,do którego zwracały się o pomoc pary z całej Polski.Przyjeżdżali do niego, on im kazał "kochać" się na jego oczach.Stary sobie popatrzy i w końcu mówi:odsuńsia synoczok,stań z boku i dywiś jak toje robitsia.Słynna była skuteczność tej metody,zdarzały się też wizyty z zagranicy.Ciekaw jestem opinii ekspertów z RM FM Odpowiedz Link Zgłoś
ram-bo Re: In Vitro w Radio Miriam 10.12.07, 19:35 markochmelski- bardzo ciekawa metoda! Tato z Mamą Ci o niej opowiadali(...) Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: In Vitro w Radio Miriam 10.12.07, 20:51 Nie corko,poznalem goscia osobiscie jadac pociagiem ze zlotu mlodziezy z Grabarki Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: In Vitro w Radio Miriam 06.12.07, 08:02 obserwer11 napisał: > opinie, ocena wg. KK > przecież prof.Szamotowicz tyle lat wykonuje takie zabiegi ; > dlaczego dopiero teraz Epidiaskop zajął stanowisko ? Bo przedtem utrzymywał pozycję Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Zrobmy wiec referendum.... 06.12.07, 12:15 ..i niech w "postepowy i demokratyczny" sposob Narod opowie sie czy zycie jest od 6 tygodnia czy od 6 miesiecy.Poco nam moralnosc,religia i inne przesady ciemnogrodu...zatryumfuje duch Rozumu i "owdieczne" pragnienie ludzkosci Wolnosc Rownosc i Braterstwo Odpowiedz Link Zgłoś
kumbuks Re: Zrobmy wiec referendum.... 06.12.07, 12:39 czymajmy się dekalogu i to wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Zrobmy wiec referendum.... 06.12.07, 13:55 zatriumfuje kiedy będziemy trzymać się RAZEM - Polanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy A referendum w jakiej sprawie ? 06.12.07, 14:35 Nie jestem na bieżąco zorientowany . Proszę o streszczenie kilku ostatnich dni . Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: A referendum w jakiej sprawie ? 06.12.07, 16:43 Zawiedziesz sie Niku- gdy nie ma Ciebie nikt nikogo nie wyzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: A referendum w jakiej sprawie ? 06.12.07, 17:53 mexico86 napisał: > Zawiedziesz sie Niku- gdy nie ma Ciebie nikt nikogo nie wyzywa. Niezbyt mnie to cieszy , że w moim towarzystwie robicie się agresywni . Mam nadzieję , że to przejściowe . Ostatecznie , jakbyś chciał się wyżyć , możesz przed komputerem powiesić duży papier z moim nikiem , pisanym dużymi literami . Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: A referendum w jakiej sprawie ? 06.12.07, 17:55 HMMMm mówiłem o Tobie . Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: A referendum w jakiej sprawie ? 06.12.07, 18:05 Racz południowcu unikać mego towarzystwa , albowiem ja go sobie nie zyczę ze względu na ... Jak będziesz bardzo chciał , to dokonczę zdanie w niezbyt przyjemny sposób . Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Niku w sprawie formalnej 06.12.07, 18:03 jeszcze jest jesień kalendarzowa i za oknem też,to może jeszcze jesienny.W przeciwieństwie do mechika ja reaguje normalnie,agresywność to tylko z niego wyłazi,na Twoje pojawienie.Także do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Marco , prosze welmi . 06.12.07, 18:15 Jak wolisz na jesiennie , ale ... u mnie na podwórku lezy jeszcze kupa śniegu z ostatniego odsnieżania . Dlatego na zimowo . Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Zrobmy wiec referendum.... 06.12.07, 14:41 jak czytam niektórych wpisy,to jestem za aborcją a nawet za kastracją Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Zrobmy wiec referendum.... 06.12.07, 16:45 Marko juz drugi post w twoim wydaniu o meskich genitaliach...myslałe, że tylko Hans tu kocha inaczej...hmmmm ukryte pragnienia? ( nie denerwuj sie żartowałem) Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Zrobmy wiec referendum.... 06.12.07, 17:39 ciekaw jestem jak se wyobrażasz aborcję u płci brzydkiej ,kastracja niestety dotyczy płci brzydkiej i niestety chodzi o nabiał,ale trzeba najpierw go mieć Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Mechiko co ty na to 06.12.07, 19:15 Kastracja sposobem walki z aborcją - to po chrześcijańsku? Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Mechiko co ty na to 06.12.07, 19:28 Twoim "chrzescijansku"? czy tych jak to napisales -ktotrzy sie modla do trupa na krzyzu???? Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Mechiko co ty na to 06.12.07, 19:44 nie zaczynaj,bo obaj modlimy się do tego samego.Interpretacja że to są zwloki należy do tzw.pogan,postaw się na ich miejscu,gdy pierwszy raz zobaczą coś takiego.Popatrzmy na swoje obrządki z boku,nasi świeci zawsze mają z kwaszoną minę,uciętą głowę,sa drastycznie katowani. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Mechiko co ty na to 06.12.07, 21:08 Za wyjatkiem usmiechnietego sw. franciszka Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Mechiko co ty na to 06.12.07, 21:33 I w tym momencie napawałeś mnie optymizmem.Juto będzie lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Adoptowac wpierw dzieci... 08.12.07, 18:49 ..niechciane ktorych sa tysiace w domach dziecka.Wkraczanie w tajemnice zycia to droga donikad o czy przekonalismy sie na eksperymentach na zwierzetach. Refundowanie zaplodnien in vitro na ktore chce sie zgodzic Tusk przy brakach w sluzbie zdrowia na ratowanie zycia juz zyjacych to juz czysta paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś