bober47 07.12.07, 14:31 Macie jakieś pomysły na Sylwestrową noc? Może razem coś wymyślimy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pub.blues1 Re: Sylwester!!! Pomocy!!! 07.12.07, 15:58 bober47 napisał: > Macie jakieś pomysły na Sylwestrową noc? Może razem coś wymyślimy?? JA NA SYLWESTRA PRACUJE, i nie jestem bobrem47, wykorzystuję wątek, który mnie interesuje tel 0 604458966 Odpowiedz Link Zgłoś
bober47 Re: Sylwester!!! Pomocy!!! 07.12.07, 16:21 A co masz dużo wolnych miejsc na Sylwka? Ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Sylwester!!! Pomocy!!! 11.12.07, 08:06 Miejsca jeszcze są, jak zwykle - co roku, na ostatnia chwile ludzie sie decydują. Sylwester pełna opcja - 3 gorace, zimne przystawki, napoje, szampan, a cena - 190 - para, oczywiście klienci pojedyńczo (jak co roku) takze przychodzą. pzdr-zapraszam MIEJSCE TDH - stadion UWAGA - po Sylwestrze odwożę do domu, Muza - dostosowana do wszystkich - DJ Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: Sylwester!!! Pomocy!!! 11.12.07, 14:49 Pubie , co z tego mam wybrać , jak po obejrzeniu dobranocki zmagam się już z sennością ? Północ przesunąć ? Zdarzyło mi się raz o północy być niezbyt śpiącym . Jak wchodziliśmy do Unii Europejskiej . Byłem na weselu i satysfakcja z tego taka , że po trzeżwemu nie wszedłem . Co prawda wcześniej na członka dałem się wciągnąć po trzeżwemu ( członka NATO). Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Sylwester!!! Pomocy!!! 11.12.07, 15:16 cyt. "Co prawda wcześniej na członka dałem > się wciągnąć po trzeżwemu ( członka NATO)". ....dobrze żeś dodał, nicku..., że "na członka NATO", bo musiałbys zmieniać nick na "nickajesienna", albo, co gorzej..., przenieść sie do mniejszości, niekoniecznie narodowej. Cze...chłopaki...wow! Odpowiedz Link Zgłoś