klagun 15.10.07, 13:21 Powiedzcie czy któraś z was była już ze swoją pociechą u laryngologa. Mnie czeka taka wizyta (małej gulgocze w nosie . Obawiam się, że jest to nieprzyjemne badanie. Jesli macie to już za sobą - napiszcie jak było. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anet77 Re: laryngolog 15.10.07, 14:22 My dostalismy od pediatry skierowanie do laryngologa, bo córcia ma tkai dośc chrypliwy glos. Gardełko czyste z chrypa. czasami bardziej, czasami mniej słyszalna. Na wizycie laryngolog tka tylko zerknąl do gardełka i skierował nas do szpitala na abdanie gardła. Tak więc zaliczyliśmy 1-dniowy pobyt w spzitalu. Corcia dostała narkoze i pani doktor dokladnie ogladnela jak i co jest w gardełku. W ten piatek idziemy na kontrole ale już na taką zwykła tylko wizyte, bo abdanie gardełka mamy powtórzyć za pol roku. Nie wiem ajk będzie abdanie Twoje dziecko. U nas potrzebna była narkoza, bo lekarz sam powiedział, ze taki maluch nie polezy sokojnie, zeby tam mozna było dokladnie wszystko oglądnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
klagun Re: laryngolog 15.10.07, 14:36 o jejuuuu ja liczę na szybki wgląd do uszka, noska i gardełka. Idę prywatnie- może nie będzie tak źle. Życzę powodzenia na następnej wizycie anet77 Odpowiedz Link Zgłoś
anet77 Re: laryngolog 17.10.07, 12:17 Wioesz jesli tam nic powaznego nie ma, jesli lekarz wszystko będzie wiedzial po tkaim zwykłym badaniu to nie musisz obawiac się. Pooglada i z glowy. U nas to troche inny prypadek. Odpowiedz Link Zgłoś