markochmeleski 12.12.07, 21:40 zamieszczone na szwedzkiej pile mechanicznej:"Nie zatrzymywać łańcucha za pomocą rąk bądz genitaliów" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mexico86 Re: Ostrzeżenie! 12.12.07, 21:44 Znów ogladałes "mexykanską " masakre piłą motorową. Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Mechiku ostrzegam Cię! 12.12.07, 22:03 przed używaniem suszarki do włosów podczas snu Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski I pamiętaj! 12.12.07, 22:17 włożenie kostiumu supermena,nie umożliwi Ci latania Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: I pamiętaj! 12.12.07, 22:26 eeeee wyrocznia kto ci takich bzdur nagadal, ja zawsze latam Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Nie wyrzymaj 13.12.07, 07:19 W instrukcji obsługi pralki automatycznej jest napisane:"Nie wkładać dzieci do środka bębna" Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Obserwer zrobi Ci tak, żebyś mógł suszyć pod wodą. 12.12.07, 23:55 Podobno wygrał przetarg na przebudowę wanny Wassermanna wraz z urządzeniami zasilającymi. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: Ostrzeżenie! 12.12.07, 23:42 mexico86 napisał: > Znów ogladałes "mexykanską " masakre piłą motorową. "Teksańską" akurat, ale rzeczywiście był niezły meksyk w tym filmie. Widzę, że Ty Mexico nie przeczytałeś przed użyciem instrukcji. Zatrzymałeś łańcuch jakimś organem (nie mam na myśli ręki) i teraz szukasz na forach winnych swego nieszczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Ostrzeżenie! 12.12.07, 23:50 A mialo byc tak pieknie ,wywiady,autografy, wizyty w zakładach pracy. Oczywiscie pojawił się Pawlo ze swoja wielka znajomoscia kinematogtafii i wpier....sie miedzy trójke a czwórke. Marko zrozumiał o co chodzi z "mexykańską" ale ty oczywiscie myslisz tylko o moich ge...... i sie gubisz . PAwlo powiem to tylko raz jestem hetero i naprawde nie kreca mnie chłopcy oduść sobie bo nic z tego nie będzie pogadaj z Hansem moze ci wybaczy i znow sie zejdziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul gdybym miał myśleć o twoich ge... 12.12.07, 23:58 ... pewnie bym kupił lupę. Na razie nie przewiduję takiej inwestycji. Jeżeli masz prowizję od sprzedawcy mikroskopów, spróbuj swoim problemem zainteresować Lechowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: gdybym miał myśleć o twoich ge... 13.12.07, 17:49 Zachowaj pawlo swoje frustracje dla siebie.....naprawde nie interesuje mnie twoje .......i z kim. Odpowiedz Link Zgłoś