szpila555 23.12.07, 10:40 W związku ze zbliżającymi się Świętami Bożego Narodzenia składam wszystkim forumowiczkom i forumowiczom Forum BiPi serdeczne życzenia wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku. szpila555 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cdsmarcin Re: Świąteczne życzenia 23.12.07, 11:07 To i ja się dołącze. Zdrowia takiego jak najzdrowszy rydz w lesie, prezentów ile słoń uniesie. Szczęścia większego niż Pałac Kultury, przygód ciekawszych niż szkolne lektury. Życia dłuższego niż włoskie spaghetti, snów kolorowych jak barwne konfetti. Słodyczy słodszej niż tort, Życzy cdsmarcin Odpowiedz Link Zgłoś
s.niedzwiecki Re: Świąteczne życzenia 23.12.07, 18:19 Nastrojowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz samych szczęśliwych zdarzeń w nadchodzącym Nowym Roku. Moje życzenia również w załączeniu: bisi.com.pl/zyczenia_2008.jpg A mały upominek - (429 KB) tu: bisi.com.pl/kalendar/kalroczny2008.pdf Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Świąteczne życzenia 23.12.07, 18:49 Podłączam się pod życzenia Szpili. Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Świąteczne życzenia 23.12.07, 20:03 "Niechaj Betlejemskiej stajenki gwiazda rozjaśni pokoje Waszych domostw i szczęściem rozjaśni cały mrok, a z dróg życia usunie wszelki smutek i zło" tego serdecznie życzy wszystkim forumowiczom odziej... Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Najserdeczniejsze życzenia :)) 24.12.07, 01:02 Cudownych Świąt Bożego Narodzenia, Rodzinnego ciepła i wiele miłości, a pod choinką dużo prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był lepszy niż ten, co właśnie mija. - Wszystkiego Najlepszego Moi Kochani :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Najserdeczniejsze życzenia :)) 24.12.07, 01:20 Mexico sie dołacza i zyczy wszystkim Wesołych Swiąt. Odpowiedz Link Zgłoś
1-bielska-zaraza Re: Najserdeczniejsze życzenia :)) 24.12.07, 01:37 a ja po prostu Zdrowych Wesołych i Spokojnych Świąt Życzę Wszystkim i Każdemu z osobna. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka A ja Wam życzę Moi Kochani! 24.12.07, 08:56 Wiele miłości, jeszcze więcej radości, zdrowia całe mnóstwo, dobrego słowa, zatrzymania się w pogoni dnia codziennego, szczęścia we wszystkich poczynaniach i nieskąpego Świętego Mikołaja. Uściski dla Wszystkich!! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Uśmiechnijcie się :)) 24.12.07, 10:11 www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3111942 Odpowiedz Link Zgłoś
kamaro99 Re: Świąteczne życzenia 24.12.07, 10:51 Wesołych, Rodzinnych, Zdrowych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Świąt Bożego Narodzenia Wam Wszystkim!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Re: Świąteczne życzenia 24.12.07, 11:45 ... snow is falling all around me, children playing having fun it's the season love and understanding Merry Christmas Everyone!!! from uncle Jerry :) Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Re: Nastepnym razem... 24.12.07, 15:07 lepiej zebys nie slyszala wuja spiewajacego ;) i inni lepiej tez zeby nie slyszeli... z pozdrowieniami wuj Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Świąteczne życzenia 24.12.07, 13:15 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wszystkim forumowiczom i ich bliskim zdrowia,pomyślności,radości życia i pełni zadowolenia z każdej chwili tego wspaniałego, świąteczno-noworocznego okresu. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Świąteczne życzenia 24.12.07, 16:42 Radosnych Świątecznych przeżyć z okazji Bożego Narodzenia, zdrowia obfitego, słowem wszystkiego dobrego * *Daj Boże * składa obserwer11 z rodziną Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Świąteczne życzenia 24.12.07, 22:32 Czego winszować Wom ze Godami? Pewnikym wiycie dobrze to sami Dyć szkryfna tako - Serca zocnego By bliźni zowdy trefioł do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Świąteczne życzenia 07.01.08, 17:42 w Świateczny czas przyjmijcie szczere życzenia, aby w Waszch sercach pokój, radość i nadzieja oby każdym domu, i w każdej społeczności, nie pełne stoły, ale Narodzenie Zbawiciela Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Świąteczne życzenia 07.01.08, 22:11 Moc najserdecznieszych Życzeń z okazji Prawosławnych Świąt Bożego Narodzenia :) Wszystkiego co dobre i szczęśliwe, a przede wszystkim tego, czego Sami Sobie życzycie :) M) Odpowiedz Link Zgłoś