glista40 02.01.08, 14:50 film.onet.pl/zwiastuny/0,56821,1,1,322,fotonews.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mexico86 Re: A propos "gustów" Co Wy na to? 02.01.08, 15:31 To chyba klub anty pieknych Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Re: A propos "gustów" Co Wy na to? 02.01.08, 18:20 E tam nie znasz sie... :) wuj codzienna stycznosc z brytyjkami mial ;) te na zdjeciach sa, wierz mi, naprawde piekne :) a przy okazji spostrzezenie - najladniejsze kobiety w Zjednoczonym Krolestwie sa albo Slowiankami albo Hinduskami... no ale ranking jest "rasistowski" wuj pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: A propos "gustów" Co Wy na to? 02.01.08, 18:23 Robak nie jest w indeksie forumowiczów ! Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: A propos "gustów" Co Wy na to? 02.01.08, 19:26 nikzimowy napisał: > Robak nie jest w indeksie forumowiczów ! Może nie chce byc w indexie wsrod kłamców. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: A propos "gustów" Co Wy na to? 02.01.08, 19:56 mexico86 napisał: > nikzimowy napisał: > > Robak nie jest w indeksie forumowiczów ! > Może nie chce byc w indexie wsrod kłamców. -------------------- To możesz mu podpowiedzieć , że może wykupić domenę , np "robak.pl" i założyć na tej stronie swoje forum , rzecz jasna z Tobą , mexicu . Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: A propos "gustów" Co Wy na to? 02.01.08, 20:05 Chyba nikomu nie musze nic podpowiadac natomiast kłamca podajacy sie za lechowski50 i 52 kłamie pisząc że jest 51 . tyle Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Zastanawiam się , na ile można być bez honoru , 02.01.08, 20:12 by korzystać z uprzejmości Gazety , a to przecież Wasz - Twój i lechowskiego wróg , i pisać na jej forum . Tak jakby ktoś przyszedł do Twojego domu i kazał sobie podać nocnik .Cóż , widać nikt inny nie chce Was przyjąć na swoje łono . Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Zastanawiam się , na ile można być bez honor 02.01.08, 20:19 Tak Nicku tak....... Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: A propos "gustów" Co Wy na to? 02.01.08, 18:23 JAk wuj nazywa hinduski ładnymi to wyspy chyba widział z lotu ptaka. A jak mówi że Victoria do ładnych należy gratuluje gustu ....ja już dodac nic nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Re: A propos "gustów" Co Wy na to? 02.01.08, 21:13 gust kwestia wybitnie indywidualna :) wujowi sie pare Hindusek podobalo (no moze nie byly to "czyste" Hinduski, ale wymieszane z inna "odmiana") :) a Victoria - starzeje sie fakt, ale ze szpetna to powiedziec o niej nie mozna... a Ty bys wolal zeby kogo wybrano? Amy Winehouse?, Charlotte Church? Leone Lewis? Cascade? Gwyneth Paltrow? a moze Sharon Osbourne? ;) jesli juz chodzi o Brytyjki to brakuje mi w zestawieniu Nadine Coyle i Cheryl Cole - pewnie sa w drugiej dziesiatce... ;) a tak ogólnie to wszystkie zestawienia "najpiekniejszych" to trzeba sobie miedzy bajki wlozyc... i juz... te najpiekniejsze sa anonimowe :) wuj pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: A propos "gustów" Co Wy na to? 03.01.08, 00:28 Masz racje kwestia dustu...jak dla mnie to Wictoria ..jedna z najbrzydszych kobiet swiata. Angielki hmmm bywają ładne ....odwiedz Londynskie City....odwiedz miejscowosci typu Ascot lub Farnham.....i zobaczysz Hinduski powiadasz......nie wiem z czym je mieszasz jak dla mnie sa kiepskie ale to jak powiadasz kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Na świecie nie ma brzydkich kobiet! 03.01.08, 07:00 Tylko czasem wina brak Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Na świecie nie ma brzydkich kobiet! 03.01.08, 07:14 Taaaa i każda potwora znajdzie swego .......amatora. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Re: A propos "gustów" Co Wy na to? 03.01.08, 08:06 akurat w londynskim City mialem okazje bywac sluzbowo - szczerze powiedziawszy "czystych" Brytyjek tam nie uswiadczysz... City to chyba najwieksza mieszanka roznych nacji, ras, spolecznosci, jezykow... czy ktos jest Brytyjczykiem? nie ma gwarancji - rownie latwo spotkac w City Polakow, Niemcow, Latynosow, Hiszpanow jak i Brytyjczykow w Ascot nie bylem, nie lubie kobiet w kapeluszach ;) a na Farnham moze kiedys przyjdzie czas... :) wuj pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: A propos "gustów" Co Wy na to? 03.01.08, 08:19 Jak pozwiedzasz daj znac puki co ciesz sie Victorią Odpowiedz Link Zgłoś
abramsky Re: A propos "gustów" Co Wy na to? 03.01.08, 22:25 ja natomiast szczerze nie cierpię krzyżyków ze złota wysadzanych diamentami, które bardziej służą jako wskaźnik ulotnego bogactwa osoby noszącej ! a nie jak powinno być skromnego symbolu męki Pańskiej Zbawiciela oraz jednego z symboli chrześcijan... Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: A propos "gustów" Co Wy na to? 04.01.08, 01:23 Jak to sie ma do uwielbianych przez Jareczka hindusek i victorii?? Odpowiedz Link Zgłoś
abramsky Re: A propos "gustów" Co Wy na to? 04.01.08, 18:00 wprost proporcjonalnie : film.onet.pl/zwiastuny/0,56821,6,1,322,fotonews.html Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 mexico... 04.01.08, 19:25 czytaj ze zrozumieniem - jak znajdziesz w choc jednym moim poscie w tym watku slowo UWIELBIENIE to stawiam litr whiskacza jak kiedys przyjedziesz do Bielska... nie wmawiaj nikomu slow ktorych nie wypowiedziano ;) aha - jeszcze zaden facet nie nazwal mnie Jareczkiem ;) no ale ktos musi byc pierwszy :) z pozdrowieniami wuj Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: mexico... 04.01.08, 19:51 albo mechiko86 to kobieta? albo X ? www.radio.bialystok.pl/reportaze.php Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: mexico... 04.01.08, 19:57 "abu abu jak zawsze...abu czysta gęba abu pełny bandzich"- C.K.Dezerterzy Odpowiedz Link Zgłoś