kamaro99 02.02.08, 18:15 Potrzebna jest krew dla umierającego dziecka ARh-. Jeśli ktoś może pomóc to proszę o kontakt- 604 947 367. ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwer11 Re: Potrzebna Pomoc! 03.02.08, 14:04 takie wątki trafiają w Białymstoku na Oślą ławkę ! to jest coś w rodzaju łańcuszka ... szpila555 nie zwlekaj PCK Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Potrzebna Pomoc! 03.02.08, 18:58 Jeśli to byłby żart, to bardzo głupi. Z tego co się dowiedziałem, informacje były z wiarygodnego źródła. Podejrzewam, że mogł być błąd w numerze telefonu, to wszystko. Wolałem "przyszpilić" wpis, gdyż kamaro pisał już na naszym forum, zresztą wiem kim jest, więc ryzyko było minimalne. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Ludzie, opanujcie się! 03.02.08, 19:47 Nie odpowiedziałem na ten apel tylko z tego powodu, że mam AB Rh+ Co wy sugerujecie? Że człowiek się nabija? To nie jest nowy nick. Nigdy się z nim nie zgadzałem, ale nie sądzę, żeby sobie w takim temacie robił jaja. Proponuję Szpilo, żebyś usunął wszystkie komentarze - włącznie z Twoim i moim, i znów wątek podczepił. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Ludzie, opanujcie się! 03.02.08, 19:51 to weź poczytaj i nie płacz nadaremno : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=75187183&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul życie mnie - boleśnie niestety - nauczyło: 03.02.08, 19:56 Lepiej wyjść na głupa niż zaniechać czegoś, co było do zrobienia. Interpretację postawy - swojej i Kamaro - pozostawiam Forumowiczom. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: życie mnie - boleśnie niestety - nauczyło: 03.02.08, 20:05 jak bee potrzebował pilnie krwi dziecku lub innej osobie podam o wiele więcej danych, nie tylko telefon komórkowy; Napewno umieściłbym Szpital, w którym potrzebująca osoba znajduje się oraz Punkt Krwiodawstwa prowadzący Pilną Akcję. Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: życie mnie - boleśnie niestety - nauczyło: 03.02.08, 20:09 to też może nie być wystarczające... w sieci znajdziesz i takie przykłady łańcuszków - nawet szpitale podają z telefonem jak i całym pokaźnym listem nt. choroby dziecka...sad but f...g true... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: życie mnie - boleśnie niestety - nauczyło: 03.02.08, 20:14 Komaro99 - where are You ? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Przepraszam, ale ja nie rozumiem: czemu to służy? 03.02.08, 20:31 Możecie mnie oświecić. O ile pamiętam tradycyjny łańcuszek, zawierał on przynajmniej jakieś elementy wyklęcia, odwoływał się do strachu. A jego elektroniczna mutacja? Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Przepraszam, ale ja nie rozumiem: czemu to sł 03.02.08, 20:46 Jednego wieczora dostałam 4 smsy z tą prośbą, nawet już zaczęłam kombinować, ale przez przypadke przypomniałam sobie o podobnej informacji otrzymanej przed rokiem. Pierwsze dwa smsy miały podpis Zenek Król. Pozostałe już bez podpisu. Pomyśl sobie, ile takich smsów zostało wysłanych, a będziesz miał odpowiedź. Chyba, że błednie rozumuję. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul kiedyś planowałem nauczyć się pisać SMSy 03.02.08, 21:09 Ale straciłem motywację. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Przepraszam, ale ja nie rozumiem: czemu to sł 03.02.08, 20:46 przekaż treść tego łańcuszka dalej , jeżeli tego nie uczynisz, zachoruje twoje dziecko, zwolnią ciebie z pracy, stracisz pieniądze itepe... Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Przepraszam, ale ja nie rozumiem: czemu to sł 03.02.08, 21:09 Jasne obserwerze. Ile czasu potrzebowałeś żeby sprawdzić? Myślę że wątek szybko wygaśnie. Ostatnio widziałem osę na Widowskiej ;) I świstak Phil się obudził, wiosna przyjdzie za 6 tygodni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Przepraszam, dopiero przeczytałem e-maila 03.02.08, 21:20 Myślę że powinienem coś jeszcze napisać gwoli wyjaśnienia intencji autora wątku. Po napisaniu postu, wczoraj, kamaro znalazł dwóch dawców krwi, lecz po zadzwonieniu pod podany numer telefonu okazało się że nie ma takiego numeru. Wysłał mi wczoraj wieczorem e-maila, bym skasował wątek, aby nie wprowadzać forumowiczów w błąd. Niestety dopiero teraz odebrałem pocztę, ponieważ byłem od rana poza Bielskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Przepraszam, dopiero przeczytałem e-maila 03.02.08, 21:33 Qrwa, a ja dureń sie prawie nabrałem i chciałem dzwonić! Tępić ogniem i żelazem takich nabieraczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamaro99 Re: to z Kamaro jest nas już trzech 04.02.08, 08:34 PRZEPRASZAM za wprowadzenie w blad! Dostalem sms z w/w. trescia i zadzialalm. I dzwonie a tu ..lipa... Zareagowalem szybko bo mam dzieci i jestem na sprawy chorob b.wyczulony. Nie przypuszczalem, ze ktos tak okropne zarty moze sobie robic!! Raz jeszcze sorry! Pozdrawiam! Ps. Ale jesli komus,kiedys potrzebna byla by pomoc to ja jak widac zawsze staram sie pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul to wyjaśnienie ze mnie 03.02.08, 21:34 Widać, że coś jednak z Kamaro mamy wspólnego: sieciowe naiwniactwo. Skoro prosi, nie masz wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Ludzie, opanujcie się! 04.02.08, 03:49 Pawlo mamy krew identyko.To wezwanie trafiało przez sms na komórki Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Krew dla Agaty Mróz 04.02.08, 08:02 Czytając zaległą prasę (GW z 31 stycznia) wyczytałem, że w czwartek na Podlasiu była akcja oddawania krwi na rzecz sportsmenki Agaty Mróz - doskonałej siatkarki, reprezentantki Polski, mistrzyni Europy. Czeka na przeszczep, potrzebuje dużo krwi. Od kilku miesięcy w całym kraju specjalnie dla niej organizowane są akcje krwiodawstwa. Podany był numer telefonu 0 692 634 613. Organizatorem akcji było Podlaskie Stowarzyszenie na rzecz Transplantologii wraz z Regionalnym Centrum Krwiodawstwa, patronowała jej Podlaska Rada Olimpijska. Również w Bielsku przy ul. Kleszczelowskiej 1 można było oddać krew na rzecz Agaty. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Krew dla Agaty Mróz 04.02.08, 18:09 "O" Rh- do dyspozycji nie chorowałem na żółtaczkę . Odpowiedz Link Zgłoś
mosberg Re: Potrzebna Pomoc! 05.02.08, 08:03 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=9922&wid=9628045&rfbawp=1202194931.094 Odpowiedz Link Zgłoś
bionda83 Re: Potrzebna Pomoc! 05.02.08, 23:49 to spam wszędzie tego pełno, ludzie nie mogą sie dodzwonić na podany tel. Odpowiedz Link Zgłoś