Dodaj do ulubionych

admin a wolność wypowiedzi

05.07.08, 11:32
A moim zdaniem czas najwyższy na zmianę moderatora tego forum. Ktoś ma tutaj takie klapki na oczach, że odechciewa się czytania tego forum. Mod wycina co chce i kogo chce. Wciskanie ludziom kitu że wycina personalne ataki to jakaś paranoja. Toj Toj ma wyłączność na obrażanie wszystkich i jego wątki rzadko znikają natomiast każdy kto ma inne zdanie niż szpila i tojuś zazwyczaj błyskawicznie zostają wykasowywani.

Proszę o konstruktywne wypowiedzi na temat prowadzenia tego forum, które poniekąd nie jest prywatnym forum szpili i toja ale służy do wymiany różnych zdań i poglądów ludzi związanych z naszym regionem.

Szpilo proszę o nie usuwanie niewygodnego zapewne tematu.
Obserwuj wątek
    • lech.niedzielski Re: admin a wolność wypowiedzi 05.07.08, 11:36
      spoko444 napisał:

> A moim zdaniem czas najwyższy na zmianę moderatora tego forum.
      Ktoś ma tutaj ta
      > kie klapki na oczach, że odechciewa się czytania tego forum. Mod
      wycina co chce
      > i kogo chce. Wciskanie ludziom kitu że wycina personalne ataki to
      jakaś parano
      > ja. Toj Toj ma wyłączność na obrażanie wszystkich i jego wątki
      rzadko znikają n
      > atomiast każdy kto ma inne zdanie niż szpila i tojuś zazwyczaj
      błyskawicznie zo
      > stają wykasowywani.
      >
      > Proszę o konstruktywne wypowiedzi na temat prowadzenia tego forum,
      które poniek
      > ąd nie jest prywatnym forum szpili i toja ale służy do wymiany
      różnych zdań i p
      > oglądów ludzi związanych z naszym regionem.
      >
      > Szpilo proszę o nie usuwanie niewygodnego zapewne tematu.
      Ja nie narzekam, bo natrudniej być sędzią we własnej sprawie.
      Powiem szczerze,mnie to wali czy wycinają moje posty czy nie. Jest
      tyle ciekawych rzeczy za oknem ... .
      Rozumiem, że dla osób przykutych do łóżka bądź w inny sposób
      ograniczonych ruchowo to może być problem.
    • odziej Re: admin a wolność wypowiedzi 05.07.08, 11:58
      spoko wyluzuj... sam chcesz moderować czy masz kogoś na kandydata?
    • szpila555 Re: admin a wolność wypowiedzi 05.07.08, 11:58
      spoko444 napisał:
      > A moim zdaniem czas najwyższy na zmianę moderatora tego forum. Ktoś ma tutaj ta
      > kie klapki na oczach, że odechciewa się czytania tego forum. Mod wycina co chce
      > i kogo chce. Wciskanie ludziom kitu że wycina personalne ataki to jakaś parano
      > ja. Toj Toj ma wyłączność na obrażanie wszystkich i jego wątki rzadko znikają n
      > atomiast każdy kto ma inne zdanie niż szpila i tojuś zazwyczaj błyskawicznie zo
      > stają wykasowywani.

Spoko444, a ile razy zgłaszałeś, że toj Ciebie obraża? Jak do tej pory każdy
      e-mail zgłaszający naruszenie Regulaminu forum i Netetykiety był brany pod uwagę.
      Moim zdaniem piszesz o wyssanych z palca faktach i od razu bezpodstawnie
      oceniasz. Na priva e-mailem każdy może otrzymać wyjaśnienie dlaczego został
      skasowany, jeśli o to się zwróci. Na forum takich publicznych szczegółowych
      wyjaśnień nie będzie, bo dotyczą zawsze tylko konkretnego forumowicza i
      konkretnego wpisu.
      Myślę że wrzawę podnosisz m.in. z powodu opublikowania przeze mnie fotek z robót
      ociepleniowych prowadzonych na bloku w którym mieszkam. opublikowane fotki
      spowodowały, że dwaj forumowicze rozpoczęli personalne ataki osobiste na moją
      osobę. To co, mam publikować fotki pod innym nickiem żeby ustrzec się ataków
      osobistych? Czy nie zauważasz że ktoś chce mi zamknąć usta, bym na ten temat nie
      pisał?
      Też mam jakieś prawa jak każdy forumowicz.
      • krzysztof_ja Re: admin a wolność wypowiedzi 05.07.08, 12:10
        To napisz dlaczego post tojtoja wzywający do posłania w
        piz,,,u,inspektora nadzoru przebywał sobie tyle czasu na forum
        nietknięty,a dopiero dopisek że kiedyś z SM już w tym kierunku
        wysłano jednego gościa,zniknął w tej samej minucie co sie
        pojawił.Drugi też,dopiero chyba za trzecim czy czwartym wpisem
        usunięty został wpis toja.Więc,nie mów o obrażaniu,o ochronie
        danych,bo nawet zdjęcia prywatnych budowli włącznie z
        nazwiskami,które były kasowane przez gazetę, jako naruszające
        prywatność,tobie po ponownym pojawieniu się nie przeszkadzały,nie
        naruszały zasad, bo pisał je twoj przygłupawy towwarzysz,
        oszczerca.A jeśli piszesz o próbie zamknięcia ci ust, to chyba
        jesteś śmieszny,na twoje wypociny już mało kto zwraca uwagę,tak
        jesteś z tego znany.
        • nikdeszczowy Stare jest dobre ! 05.07.08, 12:28
          Przyzwyczailiśmy się do szpili555 i każda w tej mierze zmiana byłaby
          pewnie jeszcze gorszą .
          Ile moich wpisów wyciął , to szoook ! Po to ostatecznie jest .
        • szpila555 Re: admin a wolność wypowiedzi 05.07.08, 12:31
          krzysztof_ja napisał:
          > To napisz dlaczego post tojtoja wzywający do posłania w
          > piz,,,u,inspektora nadzoru przebywał sobie tyle czasu na forum
          > nietknięty,

Odpowiedziałem wczoraj, nie czytałeś?
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=81650768&wv.x=2&a=81735738
          A czegóż mam się po tobie spodziewać - obiektywności? Pisałem wcześniej, że
          miałem inne sprawy i byłem poza netem, jak wróciłem to akurat zacząłem czytać
          forum (m.in. rozmawiałem z Prezesami SM na temat prowadzonych robót
          ociepleniowych na bloku w którym mieszkam).
          Tłumaczyć się przed Tobą publicznie nie mam zamiaru, zauważysz jakiś post
          naruszający Regulamin Forum, to wyślij e-maila, jeśli faktycznie narusza to
          skasuję. Zresztą, pisałem Ci to już nie raz na priva.
        • to_ja8 Re: admin a wolność wypowiedzi 05.07.08, 19:03
          krzysztof_ja napisał:

> ... A jeśli piszesz o próbie zamknięcia ci ust, to chyba
          > jesteś śmieszny,na twoje wypociny już mało kto zwraca uwagę,tak
          > jesteś z tego znany

wydajemisięcomożnapoprzećspostrzeżeniamiże"małokto"aleniezwracanatouwagi
          ażeciebieruszyłotodotegostopniażewczorajwieczoreminwigiklowałeśmojąposesję
          totylkoświadczyoważnościinformacjipojawiającychsięnaforum
          dlaciebieitwoichmocodawcow
      • spoko444 Re: admin a wolność wypowiedzi 05.07.08, 12:35
        Myślę że wrzawę podnosisz m.in. z powodu opublikowania przeze mnie fotek z robó
        > t
        > ociepleniowych prowadzonych na bloku w którym mieszkam. opublikowane fotki
        > spowodowały, że dwaj forumowicze rozpoczęli personalne ataki osobiste na moją
        > osobę. To co, mam publikować fotki pod innym nickiem żeby ustrzec się ataków
        > osobistych? Czy nie zauważasz że ktoś chce mi zamknąć usta, bym na ten temat ni
        > e
        > pisał?
        > Też mam jakieś prawa jak każdy forumowicz.

I tutaj się mylisz szanowny adminie. Nic mi do tego - mam w nosie prace SM. Drażni mnie jedynie jednostronność Twoich poczynań jako admina w stosunku do innych forumowiczów, którzy mają odmienne zdanie. Oczywiście, że masz takie sama prawa jako forumowicz natomiast jako admin powinieneś po prostu być bardziej bezstronny.
        • szpila555 Re: admin a wolność wypowiedzi 05.07.08, 12:56
          spoko444 napisał:
          > I tutaj się mylisz szanowny adminie. Nic mi do tego - mam w nosie prace SM. Dra
          > żni mnie jedynie jednostronność Twoich poczynań jako admina w stosunku do innyc
          > h forumowiczów, którzy mają odmienne zdanie.

Masz w nosie prace SM?
          Mieszkając na ocieplanym osiedlu?
          Drażni Cię kasowanie postów naruszających Regulamin forum? Chcesz bym więcej
          kasował? Zdecyduj się na coś.
          Toj od dawna nawołuje na forum, by nic nie kasować, czyli bierze całkowitą
          osobistą odpowiedzialność za to co SAM pisze na forum.
          • mexico86 [...] 05.07.08, 14:44
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • nikdeszczowy [...] 05.07.08, 14:48
              • mexico86 Re: O ! Mój ulubiony ! 05.07.08, 14:54
                po białorusku w kazdym razie tam nie mowili
                • nikdeszczowy O ! Baczysz mexicu , 05.07.08, 15:12
                  ja matematyki nawet uczywsia w perszuj klasi po biełorusku i
                  nauczywsia . A Ty , po polsku i nich...a ne ponimajesz .
                  • mexico86 [...] 05.07.08, 15:30
                    • nikdeszczowy [...] 05.07.08, 15:56
          • spoko444 Re: admin a wolność wypowiedzi 05.07.08, 18:00
            > Masz w nosie prace SM?
            > Mieszkając na ocieplanym osiedlu?
            > Drażni Cię kasowanie postów naruszających Regulamin forum? Chcesz bym więcej
            > kasował? Zdecyduj się na coś.
            > Toj od dawna nawołuje na forum, by nic nie kasować, czyli bierze całkowitą
            > osobistą odpowiedzialność za to co SAM pisze na forum.

Chyba czytanie ze zrozumieniem tekstu było baaaaaardzo dawno temu. Nie chodzi o to ile kasujesz tylko kogo kasujesz a kogo nie! Rozumiem przyjaźń ale nagminne kasowanie wątków niewygodnych Tobie i koleżce to norma na tym ponoć ogólnodostępnym forum.
            • szpila555 Re: admin a wolność wypowiedzi 05.07.08, 18:49
              spoko444 napisał:
              > Nie chodzi o
              > to ile kasujesz tylko kogo kasujesz a kogo nie!

A ja uważam, że nieważne kogo kasuję, a ważne CO kasuję i chyba tym się różnimy
              w poglądach na tę sprawę
            • to_ja8 [...] 05.07.08, 18:52
              • krzysztof_ja Re: Po raz 1217-y Apeluję o niekasowanie wątków 05.07.08, 19:06
                to_ja8 napisał:
                uszczkniesz rąbka tajemnicy kogo t
                > o
                > ukuło?
                ,,Ukuło,, chyba czarną perłę bo coś kulawo stoi na podworku mamusi
                przykryta szmatą.
                • to_ja8 Re: Po raz 1217-y Apeluję o niekasowanie wątków 05.07.08, 19:13
                  krzysztof_ja napisał:

> ,,Ukuło,, chyba czarną perłę bo coś kulawo stoi na podworku mamusi
                  > przykryta szmatą.

No widzisz...maszdoświadczeniewpracyoperacyjnejwterenie
                  • to_ja8 Re: Po raz 1217-y Apeluję o niekasowanie wątków 05.07.08, 19:18
                    o_ja8 napisał:

> krzysztof_ja napisał:
                    >
                    > > ,,Ukuło,, chyba czarną perłę bo coś kulawo stoi

Zazdrościszmipodwórka? Bojacitwegogumna-wcale...
                    • to_ja8 Re: Po raz 1217-y Apeluję o niekasowanie wątków 05.07.08, 19:34
                      krzysztof_ja napisał:

> ,,Ukuło,, chyba czarną perłę bo coś kulawo stoi

alezadwatygodniebędziejaknówkabezśladówrysichpazurów
                      • krzysztof_ja Re: Po raz 1217-y Apeluję o niekasowanie wątków 05.07.08, 19:39
                        Najlepiej to wszystko zwalić na kogoś,i poszarpanie beemki i
                        rozwalenie perły.widziśz jak to dobrze się z kogoś śmiać.A tej
                        twojej 6 częsci zagraconego podworka nie zazdroszczę wcale.
                        • to_ja8 Re: Po raz 1217-y Apeluję o niekasowanie wątków 05.07.08, 19:47
                          krzysztof_ja napisał:

> Najlepiej to wszystko zwalić na kogoś,i poszarpanie beemki i
                          > rozwalenie perły.widziśz jak to dobrze się z kogoś śmiać.

Alejananikogoniezwalamwiny...
                          nomożetylkotemuskur...owiktóryrysujeautanaos.Północżyczęszybkiegopowrotudozdrowiaiskutecznegozaleczeniakompleksówwystającychwrazzesłomązbutów
                          Wieszokogochodzi?Nie....
                          • to_ja8 Re: Po raz 1217-y Apeluję o niekasowanie wątków 05.07.08, 19:49
                            coś tam ucięło:

iskutecznegozaleczeniakompleksówwystającychwrazzesłomązbutów
                            Wieszokogochodzi?Nie....
                            • to_ja8 Re: Po raz 1217-y Apeluję o niekasowanie wątków 05.07.08, 19:52
                              to_ja8 napisał:

> Wieszokogochodzi?Nie....

rychu!!!
                              kiwnijpalcemunogiżewiesztylkotakżebysłomaniedrgnęła
                              • lechowski51 Re: Po raz 1217-y Apeluję o niekasowanie wątków 05.07.08, 20:26
                                .........zenujace!Ten region jeszcze przez iles tam pokolen bedzie wychodzil
                                spod carskiego knuta i bedzie ziemia niewolnikow albo okrutnych
                                rewolucjonistow....a zreszta walczcie dalej!
                                • to_ja8 Re: Po raz 1217-y Apeluję o niekasowanie wątków 05.07.08, 20:36
                                  lechowski51 napisał:

> .........zenujace!Ten region jeszcze przez iles tam pokolen bedzie wychodzil
                                  > spod carskiego knuta

Rozumiem, że "carski knut", to pięknie wkomponowana przenośnia, której
                                  pierwowzorem jest organ sm, którego członkiem jest krzysztof_ja (znany również jako:
                                  - ryszrd_kosynier
                                  - jak.ubek
                                  - wsciekly-traktorzysta)

a do rewolucji w sm, to jeszcze daleko... oj daleko..
                                  Bo knut twardy!!!
                                  • obserwer11 [...] 05.07.08, 21:41
                                    • to_ja8 Knut twardy i zwiera szeregi 05.07.08, 22:04
                                      obserwer11 napisał:

> wiesz, ci ludzie wokół mnie są jacyś niedobrzy - odparł na koniec !
                                      > -na szczęście wybudziłem sie ze snu !

rozumiem olek, źe to była riposta za "inteligentnego inaczej" krzysztofa_ja

przytoczony przez lechowskiego "knut twardy" ... i w zwartym szeregu maszeruje
                                      po plecach spoldzileczych
                                  • krzysztof_ja [...] 05.07.08, 22:12
                                    • to_ja8 Re: Po raz 1217-y Apeluję o niekasowanie wątków 05.07.08, 22:19
                                      krzysztof_ja napisał:

> Krzysztofie Kondrat ja naprawdę nie odpowiadam za to że ci mamusia
                                      > przy porodzie usiadła na glowkę.

Takim jeżykiem posługujecie się na posiedzeniach Rady Nadzorczej Społdzielni
                                      Mieszkaniowej w Bielsku Podlaskim?

Jeżeli tak, to gratuluję wszystkim członkom SM za "trafny" wybór ODPOWIEDNICH
                                      OSóB do organu społdzielczego nadzorującego zarząd!!!
                                      Jeszcze raz GRATULUJę!!!
                                    • obserwer11 Apeluję o niekasowanie wątków 05.07.08, 22:22
                                      proszę o wypowiedzi na poziomie, inaczej będę zmuszony powiadomić moderatora !
                                      • markochmeleski.1 Re: Apeluję o niekasowanie wątków 06.07.08, 04:32
                                        ale kaszanka! Tfu!
                                        • spoko444 Treść wątku 06.07.08, 10:09
                                          Czytam sobie czytam i dochodzę do wniosku, że niektórzy ludzie są niereformowalni. A gdzież tu do cholery w temacie było cokolwiek o SM? Koledzy z podwórka mają straszliwą nieuleczalną fobię.
                                          Oczywiście kilka wyciętych postów i w dalszym ciągu - jedyny sprawiedliwy bełkot toja, którego osobisty najazd na krzysztofa_ja oczywiście nie łamie żadnych norm forumowych.
                                          A może gdzieś tam na dole regulaminu forum małymi literkami jest napisane, że nie dotyczy on tojów, toj tojów czy innych _ja8?
                                          • to_ja8 Re: Treść wątku 06.07.08, 15:48
                                            spoko444 napisał:

> Czytam sobie czytam i dochodzę do wniosku, że niektórzy ludzie są niereformowal
                                            > ni.

hahahahaha

A gdzie przepadł twój wniosek o wybudowanie boiska?
                                            Jaka reforma go wykasowała z inwestycji SM?
                                            • spoko444 Re: Treść wątku 06.07.08, 15:55
                                              to_ja8 napisał:

> spoko444 napisał:
                                              >
                                              > > Czytam sobie czytam i dochodzę do wniosku, że niektórzy ludzie są nierefo
                                              > rmowal
                                              > > ni.
                                              >
                                              > hahahahaha
                                              >
                                              > A gdzie przepadł twój wniosek o wybudowanie boiska?
                                              > Jaka reforma go wykasowała z inwestycji SM?
                                              >

????????????? Człowieku a ty o czym ???????????
                                              Jeszcze wczorajszy? Czy już dzisiejszy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka