Dodaj do ulubionych

Uwaga ! Nikuletni - ostrzeżenie :

31.08.08, 08:45
Mam podejrzenie, że snajper usadowił się obok znanego nam obiektu. Ściana z prawej strony kojarzy mi sie z Twoją dzielnicą. Ten snajper posiada pewne cechy azteckie, zwróć uwagę na włosy i karnacje oraz oczy iście el-pasowskie.

img254.imageshack.us/img254/7512/elpaso1mc7.jpg
Kojarzysz, mexico, el_passo ?
Radzę, nie wychodź z domu, raczej od zakrystii ;)
Obserwuj wątek
    • nikletni Re: Uwaga ! Nikuletni - ostrzeżenie : 31.08.08, 08:57
      Nie bój żaby ! Ściana oczywiście znajoma , tylko strasznie
      niestabilna - może strzelcowi narobić kłopotów , z połamaniem nosa
      włącznie .
    • szpila555 Re: Uwaga ! Nikuletni - ostrzeżenie : 31.08.08, 09:15
      Po co niepotrzebnie straszysz nika.
      Fotka pochodzi ze strony www.elpasowcy.pl
      ;)
      • mexico86 Re: Uwaga ! Nikuletni - ostrzeżenie : 31.08.08, 11:04
        A nie jest to ten biedny chłopaczek którego we trzech ponoc dymaliscie? całe
        elpaso od tego huczało. Jesli ten-strzezcie sie.
        • ja_dekabrysta Re:siema 86:)) 31.08.08, 11:21
          mexico86 napisał:

> A nie jest to ten biedny chłopaczek którego we trzech ponoc
          dymaliscie? całe
          > elpaso od tego huczało. Jesli ten-strzezcie sie.

i teraz szpila wywali odpowiedz na prowokację miast
          zareagować i wywalić prowokację
          zarąbista bezstronniczość:)))
          • mexico86 Re:siema 86:)) 31.08.08, 11:25
            Nie wywali swego kolesia mimo że tamten bezczelnie zrobil wycieczke do mojej
            osoby jako snajpera, wywali za to wpis odsłaniajacy prawde o szajce pedofilskiej
            w Elpaso
            Pozdrawiam dekabrysta :)
            • ja_dekabrysta Re:siema 86:)) 31.08.08, 11:31
              86 nie przegiałeś z tą szajką,zastanow się:))

mojm zdaniem to przegiąleś:((
              • mexico86 Re:siema 86:)) 31.08.08, 11:37
                A nie uwazasz gekabrysto-brutusie zdjecia z bronia z podpisem mexico za
                przesade?????????????
                • obserwer11 Re:siema 86:)) 31.08.08, 13:14
                  z całą stanowczością, chociaż wcześniej z ostrożnością !
                  TERAZ MÓWIĘ MEXICO86 - Jesteś nienormalny i głupi!!!
                • ja_dekabrysta Re:siema 86:)) 31.08.08, 22:26
                  mexico86 napisał:

> gekabrysto-brutusie

bez komentarza
                  oj mexico mexico:(
                  3maj się ciepło 86
                  pozdrawiam:)
            • nikletni Referendum 31.08.08, 11:32
              Może by ogłosić referendum z pytaniem : prowokacja , czy żart ?
              • ja_dekabrysta Re: gdyby szpila zareagował choć był 31.08.08, 11:45
                na forum,to sprawy by nie było,a tak niedziela można by było
                pogadać o czymś ważnym dla nas a tu,nawet się już czytać nie chce.

żartować to ja mogę z kogoś jak z nim zozmawiam osobiście,a nie poza
                jego plecami.
                86 nie jest osobą publiczną ale i tu taki żart jest nie namiejscu.
                • szpila555 Re: gdyby szpila zareagował choć był 31.08.08, 13:02
                  Wydaje mi się że autor pierwszego postu sprowokował całe zamieszanie. A jaki cel
                  chciał osiągnąć? Kilka, na początek podam dwa:
                  1. Sprowokować odpowiedź nika, by ten "przywalił " słownie mexicowi
                  2. Sprowokować mexica, by ten przywalił nikowi, no i mi ;)

Resztę można dośpiewać czytając posty.
                  • ja_dekabrysta Re: gdyby szpila zareagował choć był 31.08.08, 13:05
                    to teraz nie kasuj nikogo.
                    moje wpisy możesz wywalic:))))
                  • nikletni Re: gdyby szpila zareagował choć był 31.08.08, 13:28
                    szpila555 napisał:
                    > Wydaje mi się że autor pierwszego postu sprowokował całe
                    zamieszanie. A jaki ce
                    > l
                    > chciał osiągnąć? Kilka, na początek podam dwa:
                    > 1. Sprowokować odpowiedź nika, by ten "przywalił " słownie mexicowi
                    ====================================================================
                    He , he . Nik zna się na żartach i nic z tego .
                  • 11rewresbo Re: gdyby szpila zareagował choć był 31.08.08, 18:18
                    szpila555 napisał :
                    Wydaje mi się że autor pierwszego postu sprowokował całe zamieszanie. A jaki cel chciał osiągnąć ?
                    ---------------------------------------------
                    Autor, chciał sprowokować do zabawnych i humorystycznych odpowiedzi.
                    Znając doskonale poczucie humoru Nikazmiłesia oraz niesamowite pomysły to_ja8, oczekiwał na jeszcze bardziej zabawniejsze zdjęcia.
                    Ale cóż, pewien kapuściany głąb zepsuł całą niedzielną słowną zabawę, posuwając się do cholernie brzydkich epitetów.
                    Mexico86, straciłeś dużo w moich oczach ! Nie tak dawno chciałem być pokojowym mediatorem na forum :(
                    • to_ja8 Re: gdyby szpila zareagował choć był 31.08.08, 20:55
                      11rewresbo, dzięki za pochwałę moich wybitnych osiągnięć w słowach "...
                      niesamowite pomysły to_ja8".

a teraz zdanie do tfu... mexica86 - strona elpasowcy.pl jest przygotowywana dla
                      miłośników broni pneumatycznej, a nie dla ofiar mexicańskich zboczeńców. A zebyś
                      poczuł się mądrzej od swego głupiego tekstu, to dodam na zdjęciu jest mój syn w
                      Hryniewiczach D. podczas wiosennego rozpoczęcia sezonu strzeleckiego eLPasowców.

Do pozostałych forumowiczów: właśnie został zakupiony grunt pod bielskiem na
                      strzelnicę i tor do zawodów strzeleckich do HFT. Zaś portal elpasowcy.pl już
                      niebawem będzie sławił wybitne osiągnięcia eLPasowskich wiatrówkarzy. Więcej
                      informacji można spodziewać się wiosną, gdy zostanie zagospodarowany teren i
                      zaistnieją odpowiednie warunku do strzelania na odległość od 25-u do 100 m.

A... i jeszcze słówko do 11rewresbo: mój najnowszy niesamowity pomysł, to
                      CROSMAN REMINGTON SUMMIT i luneta Optikal Delta. Niesamowity sprzęt!!!

-
                      • szpila555 Re: gdyby szpila zareagował choć był 31.08.08, 22:22
                        to_ja8 napisał:
                        > CROSMAN REMINGTON SUMMIT
                        www.militaria.pl/crosman/wiatrowka_crosman-remington_summit_4,5_mm_p3111.xml?fr=1154&ban=60
                      • mexico86 Re: gdyby szpila zareagował choć był 01.09.08, 01:09
                        Wiec łaskawie przekaż 11 aby zamiast podpisu że to mexico prubuje
                        ustrzelic nika, niech sie chlopina poprawi i wpisze że to syn twój.
                        • to_ja8 Re: gdyby szpila zareagował choć był 01.09.08, 07:26
                          mexico86 napisał:

> Wiec łaskawie przekaż 11 aby zamiast podpisu że to mexico prubuje
                          > ustrzelic nika, niech sie chlopina poprawi i wpisze że to syn twój.

Wystarczyło zanegować, że to nie ty jesteś na fotce, zamiast wypisywać teksty na
                          poziomie krzysztofa_ja
                          Po za tym taka inwektywa wymaga przeprosin.

-
                          • nikletni Re: gdyby szpila zareagował choć był 01.09.08, 19:42
                            Wytłumacz najpierw na chłopski rozum termin "inwerktywa".
                            • to_ja8 Re: gdyby szpila zareagował choć był 01.09.08, 20:04
                              nikletni napisał:

> Wytłumacz najpierw na chłopski rozum termin "inwerktywa".

nie znam takiego zwrotu i nie używam
                          • mexico86 Re: gdyby szpila zareagował choć był 01.09.08, 21:12
                            wystarczy nie podpisywac foty mexico.i po sprawie, nie musisz mnie przepraszac
                            nie wymagam tego
                            • to_ja8 Re: gdyby szpila zareagował choć był 01.09.08, 21:23
                              mexico86 napisał:

> wystarczy nie podpisywac foty mexico.i po sprawie, nie musisz mnie przepraszac
                              > nie wymagam tego

widzę, że chcesz bywać w sądach
                              • to_ja8 Re: gdyby szpila zareagował choć był 01.09.08, 21:29
                                mexico, myślisz, jak siedzisz na terenie Imperium Królowej Anglii, to
                                możesz obrażać bezkarnie?

Mylisz się...
                                • mexico86 Re: gdyby szpila zareagował choć był 01.09.08, 22:17
                                  straszysz??????
                                  • to_ja8 Re: gdyby szpila zareagował choć był 01.09.08, 22:23
                                    mexico86 napisał:

> straszysz??????

nie...
                                    informuję
                                    Natomiast ty straszysz nas na forum - nie po raz pierwszy zresztą - swoim
                                    ograniczeniem, które można nazwać umownie głupotą.

-
                              • mexico86 Re: gdyby szpila zareagował choć był 05.09.08, 18:55
                                chyba Krzysiu nie zrozumiałes co tu zaszło, koles podpisal fotke moim nickiem a
                                ty masz pretesje do mnie?????? Sądami to sobie możesz straszyc, a może to ja
                                powinienem przejsc sie do sadu i opowiedziec co wyczyniałes po pijaku??/ Co
                                Krzysiu????

Szpilo jakim prawem opowiadasz po Bielsku że mój serwer znajduje sie w Wielkiej
                                Brytanii ?????? Co??????????
                                • nikletni Re: gdyby szpila zareagował choć był 05.09.08, 19:29
                                  mexico86 napisał:
                                  > Szpilo jakim prawem opowiadasz po Bielsku że mój serwer znajduje
                                  sie w Wielkiej
                                  > Brytanii ?????? Co??????????
                                  Tak się akurat paskudnie składa , że uruchomienie ogólnie dostepnego
                                  i legalnie stosowanego programu firmy Microsoft rejestruje aktualną
                                  aktywność w sieci i to nie szpili555 zasługa , że Twój operator ma
                                  firmę zarejestrowaną w G.B. i przy każdej aktywnośći w sieci
                                  pozostawia ślad w postaci IP i nazwy firmy .

• markochmeleski.1 Re: gdyby szpila zareagował choć był 05.09.08, 19:57
                                    podgrzybki kumulują najwięcej radiacji, także znowu ostrzeżenie :)
                                    • nikletni Re: gdyby szpila zareagował choć był 05.09.08, 20:02
                                      markochmeleski.1 napisał:
                                      > podgrzybki kumulują najwięcej radiacji, także znowu ostrzeżenie :)
                                      W fizyce jestem nienajgorszym , tak że nie bój żaby . Niektore
                                      pierwiastki po Czarnobylu bedą łykać jeszcze przez 900 pokoleń .
                                      Podgrzybki nam już nie zszkodzą , oczywiście popijane odpowiednio
                                      jakościowym browarem .
                                      • markochmeleski.1 Re: gdyby szpila zareagował choć był 05.09.08, 20:06
                                        Polecam "tychy" bo czyści kichy :)
                                • to_ja8 Re: gdyby szpila zareagował choć był 17.09.08, 14:34
                                  mexico86 napisał:

> chyba Krzysiu nie zrozumiałes co tu zaszło, koles podpisal fotke moim nickiem a
                                  > ty masz pretesje do mnie?????? Sądami to sobie możesz straszyc, a może to ja
                                  > powinienem przejsc sie do sadu i opowiedziec co wyczyniałes po pijaku??/ Co
                                  > Krzysiu????

Idź!!!
                            • szpila555 Re: gdyby szpila zareagował choć był 01.09.08, 21:37
                              mexico86 napisał:
                              > wystarczy nie podpisywac foty mexico.i po sprawie, nie musisz mnie przepraszac
                              > nie wymagam tego

Chyba nie zrozumiałeś tego, co do Ciebie się pisze i tego co sam napisałeś
                              wcześniej! To przeczytaj cały wątek, a szczególnie swoje wpisy!
                              Potem narzekasz na cenzora i skamlesz po innych forach, że kasuję!
                              • szpila555 Re: Żeby nie być gołosłownym 01.09.08, 22:10
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55571&w=80163852&wv.x=2&a=84057486
                                Re: Wątek na obelgi mideratora forum
                                mexico86 31.08.08, 02:41 Odpowiedz
                                A czy na cenzora z Bielska mogę sobie do woli popsoczyc?
                                Re: Wątek na obelgi mideratora forum

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55571&w=80163852&wv.x=2&a=84057538
                                markochmeleski.1 31.08.08, 02:50 Odpowiedz
                                jak bardzo musisz to niech Ci ulży :))
                      • pitzlad Re: gdyby szpila zareagował choć był 17.09.08, 14:19
                        > A... i jeszcze słówko do 11rewresbo: mój najnowszy niesamowity
                        pomysł, to
                        > CROSMAN REMINGTON SUMMIT i luneta Optikal Delta. Niesamowity
                        sprzęt!!!
                        >

Bez sensu wydane 530zł, w tej cenie to mógłbyś sobie "kałacha" kupić
                        a nie taką wiatróweczkę.
                        • to_ja8 Re: gdyby szpila zareagował choć był 17.09.08, 14:26
                          pitzlad napisał:

> Bez sensu wydane 530zł, w tej cenie to mógłbyś sobie "kałacha" kupić
                          > a nie taką wiatróweczkę.

Bez sensu, to jest wypowiadanie się o tym o czym nie masz pojęcia

530 zł kosztuje goła markowa wiatrówka. Kup sobie ją taniej na allegro ostatnio
                          poszła za 450. Dołóż jeszcze do jakieś dwa tysiące na akcesoria do (wymiana
                          spustu, spręzyny i lufy + profesjonalna luneta), a wtedy będziemy mogli sobie
                          podywagować o strzelectwie precyzyjnym.
                    • mexico86 Re: gdyby szpila zareagował choć był 01.09.08, 01:05
                      Obejdzie sie bez twych mediacji, nastepnym razem nim zasugerujesz ze
                      strzelam do nika jak żyd zza węgła trochę sie zastanów, a nie bedzie
                      takiej głupiej sytuacji jak dzis.
    • nikletni Kto strzelbą wojuje,od betonu ginie 31.08.08, 11:14
      Nie zauważył celujący , że wisi nad nim kawał niepodpartego
      betonu ...
      www.nikandr.republika.pl/beton.jpg
      • ja_dekabrysta Re: Panowie może opcja Zerowa 01.09.08, 23:59
        zapraszam wszystkich zainteresowanych do zrewidowania swoiego
        stanowiska w sprawie(ponoć tylko krowa zdania nie zmienia).

wszyscy mówią sobie przepraszam.
        wątek podlega wykasowaniu w całości za zgodą wszystkich
        zainteresowanych
        jak napisałem wcześniej szpila możesz wywalić moje wpisy dla dobra
        sprawy nawet zaraz.
        lub
        obserwer11,nikletni,mexico86,szpila555,to_ja8 (kolejność według
        pojawiania się wpisów) przez jutrzejszy dzień nie odpowiadają w tym
        wątku (lecz piszą w innych wątkach na forum)będzie to oznaczać że
        nic do nikogo nie mają i zapominają o sprawie,po 24,00 szpila kasuje
        wątek.

z wyrazami szacunku dekabrysta.
        • partizan79 Re: Panowie może opcja Zerowa 02.09.08, 06:47
          A jeśli ja się wpiszę, to wątek nie ulegnie skasowaniu?
          • szpila555 Re: Opcja Zerowa 02.09.08, 07:56
            partizan79 napisał:
            > A jeśli ja się wpiszę, to wątek nie ulegnie skasowaniu?

Jeszcze zdążysz zdobyć swój upragniony 100.001 wpis partizanie, pare wpisów "w
            tę czy we w tę" chyba Ci nie przeszkodzi, nie brałeś udziału w dyskusji więc "o
            co Ciebie idzie?"
            ;)
            • nikletni Re: Opcja Zerowa 02.09.08, 10:00
              - Sceptycznie dość odnoszę sie do skasowania wątku . O ile wiem
              załozyciel nie przebywa aktualnie w Bielsku i nie może się odnieść
              do propozycji .
              - W poście dla to_ja8 istotnie dopuściłem się
              przeklawiaturzenia : "inwerktywa". Chodzi rzecz jasna o
              termin "inwektywa".
              - Owoc ogromnego wysiłku intelektalnego co niektórego , jak w
              cytowanym fragmencie : "A nie jest to ten biedny chłopaczek ..." nie
              powinien być bez żalu utracony .
              • ja_dekabrysta Re:Czyli opcja padła:(( 02.09.08, 10:07
                nikletni napisał:

> - Sceptycznie dość odnoszę sie do skasowania wątku . O ile wiem
                > załozyciel nie przebywa aktualnie w Bielsku i nie może się odnieść
                > do propozycji .
                > - W poście dla to_ja8 istotnie dopuściłem się
                > przeklawiaturzenia : "inwerktywa". Chodzi rzecz jasna o
                > termin "inwektywa".
                > - Owoc ogromnego wysiłku intelektalnego co niektórego , jak w
                > cytowanym fragmencie : "A nie jest to ten biedny chłopaczek ..."
                nie
                > powinien być bez żalu utracony .

intencej miałem dobre i wierzyłem że może się to udać.

szkoda!

pozdrawiam dekabrysta.
                • nikletni Re:Czyli opcja padła:(( 02.09.08, 10:18
                  Niekoniecznie . Napisałem "sceptycznie" , a nie przeciw ! Pole do
                  dyskusji pozostaje .
                  • ja_dekabrysta Re:Czyli opcja padła:(( 02.09.08, 10:25
                    nikletni napisał:

> Niekoniecznie . Napisałem "sceptycznie" , a nie przeciw ! Pole do
                    > dyskusji pozostaje .

i można tak wałkować temat w nieskończoność
                    tu jest potrzebne zdecydowane tak lub nie.
                    • szpila555 Re:Czyli opcja padła:(( 02.09.08, 11:21
                      Widzicie jak niewdzięczna jest rola opiekuna forum?
                      Sami się zastanawiacie: skasować, zostawić, stosować zasady demokracji, a tu
                      ktoś powie "liberum" i "po ptokach" ;)

Zobaczymy jak potoczy się dalsza dyskusja ...
                    • nikletni Re:Czyli opcja padła:(( 02.09.08, 12:31
                      ja_dekabrysta napisał:
                      > tu jest potrzebne zdecydowane tak lub nie.
                      ==============================================
                      A mnie to nie terczy .

• ja_dekabrysta Re:Twoja wola 02.09.08, 13:07
                        nikletni napisał:

> ja_dekabrysta napisał:
                        > > tu jest potrzebne zdecydowane tak lub nie.
                        > ==============================================
                        > A mnie to nie terczy .
                        >

Ot i cały misterny plan w P...u.:(
                        • nikletni Re:Twoja wola 02.09.08, 13:15
                          ja_dekabrysta napisał:
                          > Ot i cały misterny plan w P...u.:(
                          ====================================================
                          To po co było knuć taki misterny plan ? Nie lepiej napisać :
                          "Mają watpliwości co do wysokiej inteligencji mego kolegi i proszę o
                          skasowanie " ?

• ja_dekabrysta Re:Twoja wola 02.09.08, 13:27
                            nikletni napisał:

> ja_dekabrysta napisał:
                            > > Ot i cały misterny plan w P...u.:(
                            > ====================================================
                            > To po co było knuć taki misterny plan ? Nie lepiej napisać :
                            > "Mają watpliwości co do wysokiej inteligencji mego kolegi i proszę
                            o
                            > skasowanie " ?
                            >
                            86 tak jak i Pan jest takim samym kolegą,tak jak i Pana nie
                            spotkalem go osbiście.więc proszę mi tu nic nie insynuować.
                            a co do inteligncji to ......

misterny plan w p....u to tylko pszeniśnia to dla tych co nie
                            zrozumieli,po prostu szukasz Pan nowej zaczepki.
                            • nikletni Jestem mało wierzący , 02.09.08, 13:32
                              a szczególnie w dobre intencje co niektórych forumiwczów , i tyle .
                              • ja_dekabrysta Re: Jestem mało wierzący , 02.09.08, 13:41
                                nikletni napisał:

> a szczególnie w dobre intencje co niektórych forumiwczów , i tyle .

przekonaj Pan o tym 86 że podpis pod zdjęciem i Pana komentarz to
                                tylko żart w dobrej intencji,a potem pogadamy o jego wpisie
                                • nikletni Może się mylę , ale 02.09.08, 14:17
                                  mediator z założenia powinien być bezstronny . Tymczasem mój
                                  przytępiony świezym aromatem kawy niuch wyczuwa ciągotki w jedną
                                  stronę , a to paskudnie ze strony mediatora .
                                  • ja_dekabrysta Re: Może się mylę , ale 02.09.08, 14:25
                                    jak zawsze interpretuje Pan po swojemu.
                                    jak przeczyta Pan cały wątek to zobaczy że i mi się dostalo od 86
                                    lecz postanowiem tego nie komentować żeby nie wywolywać kolejnej
                                    potyczki.
                                    • ja_dekabrysta Re: Pana pierwszy dzisiejszy wpis 02.09.08, 14:37
                                      pogrzebał moje propozycje i zanegował mnie w roli mediatora
                                      wiec dalszy mój udział w tym sporze jest bezasadny.
                                      pozdrawiam dekabrysta.
            • partizan79 Re: Opcja Zerowa 02.09.08, 19:32
              Mam rozumieć, że Ty zdobędziesz 100000?
              • nikletni Masz rozumieć , że 02.09.08, 19:37
                zdobędę 99 999
                • partizan79 Re: Masz rozumieć , że 02.09.08, 19:45
                  Oj nie. 99999 też ja zdobędę.
                  • partizan79 Re: Masz rozumieć , że 02.09.08, 19:48
                    A Szpila co najwyżej na 100023 się może załapać, jeśli się
                    dostatecznie wcześnie rano obudzi..
                    • nikletni Re: Masz rozumieć , że 02.09.08, 19:49
                      A potrafimy za noc palnąć 1448 postów ?
                      • partizan79 Re: Masz rozumieć , że 02.09.08, 19:51
                        Potrafimy złapać 555, to i tyle postów potrafimy natrzaskać..
                        • szpila555 Re: Masz rozumieć , że 02.09.08, 22:13
                          partizan79 napisał:
                          > Potrafimy złapać 555, to i tyle postów potrafimy natrzaskać

Jasne, powodzenia ;)
                        • szpila555 Re: Mam rozumieć , że 03.09.08, 15:52
                          partizan79 napisał:
                          > Potrafimy złapać 555, to i tyle postów potrafimy natrzaskać.

Obiecanki cacanki partizana79 ;P
                          • partizan79 Re: Mam rozumieć , że 03.09.08, 20:38
                            Czyżbym uraził Twą dumę ostatnim postem w tym wątku, skoro
                            postanowiłeś go wyciąć?
                            • szpila555 Re: Mam rozumieć , że 03.09.08, 20:50
                              Był pusty i bez treści, zawierał jedynie nagłówek, mała strata, stać Cię na
                              więcej. Wszyscy pamiętają Alfabet Partizana79
                              ;)
                              • partizan79 Re: Mam rozumieć , że 03.09.08, 21:23
                                Do Hołowosieki byś siekał sekatorem, gdybym zaczął Ci linkować puste
                                i bez treści, a tylko z nagłówkiem:P

--
                                A Alfabetu to nawet najstarsze partizany nie pamiętają.
                                • szpila555 Re: Mam rozumieć , że 03.09.08, 23:17
                                  partizan79 napisał:
                                  > Do Hołowosieki byś siekał sekatorem, gdybym zaczął Ci linkować puste
                                  > i bez treści, a tylko z nagłówkiem:P

Hurtem można szybciej siekać ;)
                                  Poza tym jest blokada systemowa na zakładanie zbyt często wątków
        • nikletni Żeby nie było na mnie ! 02.09.08, 19:25
          Przypomnę post :
          ja_dekabrysta napisał:

> zapraszam wszystkich zainteresowanych do zrewidowania swoiego
          > stanowiska w sprawie(ponoć tylko krowa zdania nie zmienia).
          >
          > wszyscy mówią sobie przepraszam.
          > wątek podlega wykasowaniu w całości za zgodą wszystkich
          > zainteresowanych
          > jak napisałem wcześniej szpila możesz wywalić moje wpisy dla dobra
          > sprawy nawet zaraz.
          > lub
          > obserwer11,nikletni,mexico86,szpila555,to_ja8 (kolejność według
          > pojawiania się wpisów) przez jutrzejszy dzień nie odpowiadają w
          tym
          > wątku (lecz piszą w innych wątkach na forum)będzie to oznaczać że
          > nic do nikogo nie mają i zapominają o sprawie,po 24,00 szpila
          kasuje
          > wątek.
          ==================================================================
          Jak się zainteresowani nie zameldują , to kasować . Ja nie jestem
          zainteresowany w tym konflikcie . Potraktowalem jako żart .
    • markochmeleski.1 Re: Uwaga ! Nikuletni - ostrzeżenie : 04.09.08, 17:49
      to w końcu zabili Nikandra czy zabili go i uciekł ? Bo czytam, że zbiera betki
      • nikletni Re: Uwaga ! Nikuletni - ostrzeżenie : 04.09.08, 18:39
        Rzecz nie polegała na zabijaniu , ale na celowaniu .
        • markochmeleski.1 Re: Uwaga ! Nikuletni - ostrzeżenie : 04.09.08, 18:46
          Takije strełki szkody ne zrobiat i dla cełki :)
          • markochmeleski.1 Re: Uwaga ! Nikuletni - ostrzeżenie : 05.09.08, 10:33
            Niku minąłem Ciebie dziś przed Rybołami?
            • nikletni Re: Uwaga ! Nikuletni - ostrzeżenie : 05.09.08, 15:21
              > Niku minąłem Ciebie dziś przed Rybołami?
              ===================================================
              I na okoliczność schowałem się w lesie kolo Ryboł , co zaowocowało
              128 - ma uzbieranymi podgrzybkami , które w części aktualnie suszę
              na cięzkie zimowe czasy .
              • obserwer11 Re: Uwaga ! Nikuletni - ostrzeżenie : 05.09.08, 23:25
                a jażem minął znanego Krajslera na Orlańskich numerach dzisiaj na ul. Wasilkowskiej na Pietraszach. Marko zauważyłeś mojego Kłada ?
                • markochmeleski.1 Re: Uwaga ! Nikuletni - ostrzeżenie : 06.09.08, 05:12
                  obserwer11 napisał:

> a jażem minął znanego Krajslera na Orlańskich numerach dzisiaj na ul. Wasilkows
                  > kiej na Pietraszach. Marko zauważyłeś mojego Kłada ?
                  Jak żebym mógł nie zauważyć takiego pięknego pędzidła na alumnach?A gdzie som
                  Pietrasze? Bo ja tylko na jurkazowiecko i nazad :)
                  • 11rewresbo Re: Uwaga ! Nikuletni - ostrzeżenie : 06.09.08, 08:59

...11o napisał: Marko zauważyłeś mojego Kłada ?
                    > Jak żebym mógł nie zauważyć takiego pięknego pędzidła >

img170.imageshack.us/my.php?image=kabrio2js3.jpg
                    przerobiłem go, trochę nieprzespabnych nocy ,
                    a oto efekt :
                    img149.imageshack.us/my.php?image=o11nabrrxx1.jpg
                    • nikletni Ratujmy obserwera11 ! 06.09.08, 12:38
                      Z lasu jechałem , a z naprzeciwka obserwer11 na najnowszej
                      konstrukcji :
                      img149.imageshack.us/my.php?image=o11nabrrxx1.jpg
                      Tak śmignął , że nie zdązyłem zaobserwować , czy obserwer wstawił
                      pedał hamululca i linkę gazu . Poduł w kierunku Bobrownik .
                      Ciekawe , czy na Uralu mają internet ?

• markochmeleski.1 Re: Ratujmy obserwera11 ! 06.09.08, 15:48
                        Internet jak internet ale internaty za Uralem tosom
                        • nikletni Re: Ratujmy obserwera11 ! 06.09.08, 18:01
                          Ciekawe skąd nam dzisiaj da wiadomość , ze horuczewo zbrakło i
                          motorczyk pohas .
                          • markochmeleski.1 Re: Ratujmy obserwera11 ! 06.09.08, 19:15
                            czym dalej na wschód tym bliżej biją naturalne źródła pędne
                            • nikletni Re: Ratujmy obserwera11 ! 06.09.08, 19:26
                              > czym dalej na wschód tym bliżej biją naturalne źródła pędne

==============================================================
                              Nie wiem , czy w tym pojeżdzie zainstalował aparat do samogonki ,
                              by móc w raie potrzeby przedestylować surową ropę na benzynę .
                              • markochmeleski.1 Re: Ratujmy obserwera11 ! 06.09.08, 19:30
                                To może bedzie jechał na haz z wdychanego powietrza?
                                • nikletni Re: Ratujmy obserwera11 ! 06.09.08, 19:42
                                  Jak się mówi o biopaliwie , to rozumiem :
                                  - woda 10 litrów ,
                                  - cukier 5 kg ,
                                  - drożdże babuni 1 kostka ,
                                  - temp. > 20 C
                                  a na gazie to się nie znam .
                                  • markochmeleski.1 Re: Ratujmy obserwera11 ! 06.09.08, 19:49
                                    nikletni napisał:

> Jak się mówi o biopaliwie , to rozumiem :
                                    > - woda 10 litrów ,
                                    > - cukier 5 kg ,
                                    > - drożdże babuni 1 kostka ,
                                    > - temp. > 20 C
                                    > a na gazie to się nie znam .
                                    Raczej
                                    1 kg cukru
                                    4 l wody
                                    10 deko drożdży dziadka
                                    temperatura je ok
                                    i z tego już można osiągnąć haz z wdychanego powietrza
                                    • nikletni Re: Ratujmy obserwera11 ! 06.09.08, 19:56
                                      Nasze receptury są zbliżone , ale żeby były doskonałe , trzeba by
                                      było coś rozczynić . Problem w tym tylko , że nie spożywam tak
                                      ciężkich produktów .
                                      • markochmeleski.1 Re: Ratujmy obserwera11 ! 06.09.08, 21:03
                                        To chyba była recepta dla ob11?
    • tessa_bielsk Re: Uwaga ! Nikuletni - ostrzeżenie : 06.09.08, 00:02
      "Błogosławieni, którzy umieją śmiać się z samych siebie: nie przestaną nigdy się bawić". Szkoda, że nie wszyscy potrafią... i tak łatwo się obrażają za byle co....
      • markochmeleski.1 Re: Uwaga ! Nikuletni - ostrzeżenie : 06.09.08, 05:14
        tessa_bielsk napisała:

> "Błogosławieni, którzy umieją śmiać się z samych siebie: nie przestaną nigdy si
        > ę bawić". Szkoda, że nie wszyscy potrafią... i tak łatwo się obrażają za byle c
        > o....
        Dziękuję, po takim wpisie aż chce się żeby ten dzień szybciej się zaczął :)
        • nikletni A czego Ty się markocmeleski cieszysz ? 06.09.08, 11:39

> tessa_bielsk napisała:
          >
          > > "Błogosławieni, którzy umieją śmiać się z samych siebie: nie
          przestaną ni
          > gdy si
          > > ę bawić". Szkoda, że nie wszyscy potrafią... i tak łatwo się
          obrażają za
          > byle c
          > > o....
          > Dziękuję, po takim wpisie aż chce się żeby ten dzień szybciej się
          zaczął :)
          ===============================================================
          Toż to nie do nas . Na jakiś żart musimy się porządnie wysilić , że
          o rozjaśnieniu umysłu nie wspomnę , a taki 86 bez wysiłku coś palnie
          i wszyscy się smieją ...
          • tessa_bielsk Re: A czego Ty się markocmeleski cieszysz ? 06.09.08, 11:59
            nikletni napisał:
            > Toż to nie do nas . Na jakiś żart musimy się porządnie wysilić , że
            > o rozjaśnieniu umysłu nie wspomnę , a taki 86 bez wysiłku coś palnie
            > i wszyscy się smieją ...
            ===============================================================
            Nikuletni, jakżeś skromny!!! Jestem pełna podziwu dla Twojego poczucia humoru, wierz mi.
            Dostojewski kiedyś napisał, że "zły to znak, gdy przestaje się rozumieć ironię, alegorię, żart". Niektórzy na tym forum przestali...a żart odbierają jako atak i prowokację.

• burak-cukrowy Re: A czego Ty się markocmeleski cieszysz ? 07.09.08, 01:09
              a czego nabijacie się z obserwera11arewresbo ?

www.youtube.com/watch?v=0Xw0SVkpHzs
              • nikletni Re: A czego Ty się markocmeleski cieszysz ? 07.09.08, 07:53
                burak-cukrowy napisał:
                > a czego nabijacie się z obserwera11arewresbo ?
                ================================================
                a czemu mamy się nie nabijać z obserwera11arewresbo ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka