partizan79 21.12.08, 19:26 Prawda li to, że w kapturach, dresikach i adidaskach nie ma wstępu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikzimowy Re: Selekcja w Niebie? 21.12.08, 19:39 A jakaż to siła nieczysta taką selekcję do " Nieba " zarządziła ? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Selekcja w Niebie? 21.12.08, 19:47 Musi sam Lucyfer swych biesów we wrotach postawił.. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Zatem u bram trzeba 21.12.08, 19:52 kiosk pobudować z krawatami ,folijkami na nogawice prasowane w kant i osłonami na adidaski , jako w szpitalach takie niebieskie opakowania na czerwiczki sprzedają . Odpowiedz Link Zgłoś
tessa_bielsk Re: Selekcja w Niebie? 21.12.08, 21:51 Zdziwisz się, jak zobaczysz Aniołki w dresikach.... Któż to wpadł na taki pomysł, że do Nieba nie przyjmują w addidaskach? Nie, tam chyba nie ma takiej dyskryminacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Selekcja w Niebie? 21.12.08, 23:08 To Wy do Nieba w trampkach wejść chcecie? Już Was Przemas prześwięci... <nono> Nie wejdziecie! ;P A poważnie, to nigdy nie spotkałem tam bramki. Ale też od paru tygodni nie byłem... Odpowiedz Link Zgłoś
tessa_bielsk Re: Selekcja w Niebie? 22.12.08, 05:39 W naszym bielskim Niebie nie ma bramki??? Nie, jest oczywiście i Aniołki w dresikach.A może to nie tam? Pozostaje sprawdzić.... Odpowiedz Link Zgłoś
perphidia Re: Selekcja w Niebie? 22.12.08, 09:23 "...łańcuch na klacie, buty od naja, z adasia gacie" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Znaczy się Obama ma chody w niebie 22.12.08, 15:33 i Ku-Klux-Klanu nie będą wpuszczać ? Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Re: Znaczy się Obama ma chody w niebie 22.12.08, 17:08 a kto robi za Św. Piotra?? wuj ciekawski pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 selekcja to mit... 24.12.08, 09:41 wuj wczoraj nawiedzil rzeczone Niebo i sie przekonal, ze 1. faktycznie wisi kartka "nie obslugujemy goscii w dresach, bluzach z kapturem, adidasach" (wersja oczywiscie uproszczona - calosci wywodu nie spamietalem) 2. w okresie bytnosci wuja przynajmniej kilku (a moze nawet kilkunastu) obywateli odpowiadajacych opisowi z kartki zostalo obsluzonych (czytaj - sprzedano im piwo i pozwolono je spozyc w lokalu) 3, Sw. Piotra nie stwierdzono wuj pozdrawia przedswiatecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
trocmarek oj chyba nie mit ... 31.12.08, 09:07 a to ci historia ... wybrałem się z miom gościem "z Polski" do Nieba w sobotę. Nieopatrznie mój towarzysz miał na sobie sweter z kapturem, który wystawał spod kurtki. Gdybym tylko wcześniej zajrzał na forum, to bym wiedział ... Zostaliśmy zatrzymani przy drzwiach i pomimo perswazji i rozlicznych argumentów ... zresztą chyba byśmy już nawet nie chcieli tam spędzać wieczoru. Pozostał wstyd ... ... i pytanie czy takowe praktyki są zgodne z prawem? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Bo klient w krawacie... 31.12.08, 16:41 ...jest mniej awanturujący się ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
sebak13 Re: Znaczy się Obama ma chody w niebie 24.12.08, 11:00 wujkujarku tez chodzisz w dresach? skoro uwazasz ,ze selekcja to mit?:) chcesz by kluby i bary byly wypełnione dresami?chyba bywamy w jednym miejscu:) Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 sebaku13... 24.12.08, 12:37 > wujkujarku tez chodzisz w dresach? skoro uwazasz ,ze selekcja to > mit?:) chcesz by kluby i bary byly wypełnione dresami?chyba bywamy w > jednym miejscu:) no to zes mi teraz dowalil, wujekjarek dresiarzem :)) mam w szafie dresik ale zakladam go jak wybieram sie pograc czy polazic po lesie, ale do knajpy no wujowi to juz nie przystoi wyciagnales zly wniosek, moze nie zaakcentowalem wyraznie - selekcja w Niebie to mit - poza faktem ze spisane jest na kartce "cos" to praktyka temu przeczy, moze w weekendy i faktycznie nie wpuszczaja tam "przedstawicieli subkultury dresowej" ale we wtorek od 19 do 24 przewinelo sie kilkunastu takich gosci, i nie mieli problemow zeby wypic piwko w lokalu jestem za selekcja, jak najbardziej, ale przestrzegana, a nie tylko dla "picu" - tylko niech ta selekcja bedzie z glowa robiona :) ps. nie mam uprzedzen do "dresow" ani innych grup socjologicznych, to ze ich nie rozumiem to juz moj "problem" ;), ale tez oczekuje, ze inni beda tez szanowac mnie wuj pozdrawia przedswiatecznie Odpowiedz Link Zgłoś
sebak13 Re: wuju... 24.12.08, 12:58 raczej wuju zle zaakcentowales:) rowniez pozdrawiam przedswiatecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: sebaku13... 24.12.08, 13:20 Do lasu to chyba tylko w rebusiach, bo najów i adidków szkoda..:P Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 partizanie 24.12.08, 13:47 a wiesz co to sofiksy??? ;) o buciskach nie wspominalem jeno o dresiku :) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: partizanie 24.12.08, 14:00 Nie mam zielonego pojęcia (a tym bardziej pojęcia w innych kolorach)... Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Re: partizanie 24.12.08, 14:37 poguglaj a znajdziesz :) jeden z symboli konczacego sie PRLu Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky TPPBzGKB 24.12.08, 14:59 partizan79 napisał: > Aa.. o buty chodzi, tak? A to nie sofiksy odgrywały znaczącą rolę w "Tysiącu Przygód Porucznika Borewicza z Gangiem Kubusia Puchatka"? pl.youtube.com/watch?v=hZrZVMOEY0M:D Odpowiedz Link Zgłoś