markochmeleski.1 31.12.08, 02:27 bądźcie zdrowi i niech Wam się darzy ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_dekabrysta Re: Życzenia na Nowy Rok ! 31.12.08, 02:37 Szczęśliwego Nowego Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
natka143 Re: Życzenia na Nowy Rok ! 31.12.08, 10:22 Żeby każdy miał obok siebie osobę, ż którą mógłby smutki podzielić na pół, a radości przeżywać podwójnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk.1 Z Nowym 2009 Rokom! :) 31.12.08, 06:10 www.youtube.com/watch?v=bqGuZmc6QeM Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka W nowym 2009 roku życzę Wam Kochani: 31.12.08, 08:47 Zdrowia w nadmiarze, Pieniędzy w sam raz, Szczęścia do realizacji marzeń, Miłości do dzielenia się z innymi i tego abyśmy zawsze pamiętali o tym co jest Najważniejsze dla każdego z Nas. ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
odziej nie będę oryginalny ;) 31.12.08, 12:26 ...szampańskiej zabawy i wszystkiego najlepszego w nowym roku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
perphidia Re: nie będę oryginalny ;) 31.12.08, 14:03 ...i zeby byo o czym pisać i w coraz wiekszym gronie forumowiczów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: nie będę oryginalny ;) 31.12.08, 15:21 Zeby dziewiatka nie byla taka ostatnia cyfra... Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: nie będę oryginalny ;) 31.12.08, 15:55 Niech Was nigdy nie opuszcza nadzieja i niech Wam towarzysza w nadchodzacym Nowym Roku same radosci i przyjazni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Życzę wszystkim forumowiczom forum BiPi 31.12.08, 21:54 Szczęśliwego Nowego 2009 Roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
s.niedzwiecki Re: Życzenia na Nowy Rok ! 31.12.08, 23:23 Samych sukcesów i szczęśliwych dni w Nowym 2009 Roku! Drobny upominek pod adresem: pl.youtube.com/watch?v=1w8SkSvZ6s4 Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: Życzenia na Nowy Rok ! 31.12.08, 23:49 s.niedzwiecki napisał: Drobny upominek pod adresem: www.pl.youtube.com/watch?v=1w8SkSvZ6s4============================================= Dziekuję za upominek . Z przyjemnością obejrzałem w spokoju przed północą . Podziwiam ludzi , którym coś się chce zrobić dla przyjemności swojej i innych . Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: Życzenia na Nowy Rok ! 01.01.09, 07:57 s.niedzwiecki napisał: > Samych sukcesów i szczęśliwych dni w Nowym 2009 Roku! Drobny upominek pod adres > em: > pl.youtube.com/watch?v=1w8SkSvZ6s4 Wspaniały upominek! Gratuluję pomysłu. A ja kiedyś szukałem takich właśnie zdjęć.. Odpowiedz Link Zgłoś
s.niedzwiecki Re: Życzenia na Nowy Rok ! 02.01.09, 11:45 markochmeleski.1 napisał: > s.niedzwiecki napisał: > > > Samych sukcesów i szczęśliwych dni w Nowym 2009 Roku! Drobny upominek pod > adres > > em: > > pl.youtube.com/watch?v=1w8SkSvZ6s4 > > Wspaniały upominek! Gratuluję pomysłu. A ja kiedyś szukałem takich właśnie zdję > ć.. Dziękuję:) Większość prezentowanych na filmie zdjęć jest tutaj www.BISI.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Życzenia na Nowy Rok ! 01.01.09, 09:07 b i s.niedzwieccy wykonali : Bardzo ciekawe zdjęcia, niektóre występowały nawet czterokrotnie ;) Początkowo myślałem, że będą w układzie czterech pór roku, ponieważ muzyka próbowała stworzyć coś na podobie budzenia się przyrody. Obrazy przyrody nasze , tutejsze i spod Siemianówki. Niektóre postaci wyraźnie pozowały do ujęć ;) Wrażenie ogólne z muzyką dodaje kolorytu. Odpowiedz Link Zgłoś
s.niedzwiecki Re: Życzenia na Nowy Rok ! 02.01.09, 11:47 obserwer11 napisał: > b i s.niedzwieccy wykonali : > Bardzo ciekawe zdjęcia, niektóre występowały nawet czterokrotnie ;) > Początkowo myślałem, że będą w układzie czterech pór roku, ponieważ muzyka prób > owała stworzyć coś na podobie budzenia się przyrody. > Obrazy przyrody nasze , tutejsze i spod Siemianówki. > Niektóre postaci wyraźnie pozowały do ujęć ;) > Wrażenie ogólne z muzyką dodaje kolorytu. Muszę się z Tobą zgodzić Obserwerze! Dziękuję za cenne uwagi. Nie będę się specjalnie usprawiedliwiać, ale pośpiech, szczególna data i godzina trochę mnie rozproszyły i wyszło jak wyszło:) Powiedzmy, że jest to wczesna wersja Beta 1 ;) OK.? Czy kiedyś powstanie nowa, poprawiona wersja – któż to może wiedzieć:)... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka-1 Re: Życzenia na Nowy Rok ! 03.01.09, 20:40 Gorace i stokrotne dzieki S.Niedzwiecki!!!Z lezka w oku podziwialam te wspaniale ujecia z bliskich sercu stron.Ten noworoczny upominek jest cudowny!!! Dzieki,dzieki,dzieki - Tobie jak rowniez B.Niedzwieckiemu.Zycze WAM nadal dobrych pomyslow i Wszystkiego Najlepszego!!! Odpowiedz Link Zgłoś