bur-ni 28.07.09, 10:42 podobno w piatek otwierają pub,klub Niebo. Czy ktos cos wiecej wie? Byłem w Niebie w Bielsku-extra knajpa - mam nadzieje ze u nas zrobią tak samo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jana1984 Re: Niebo 28.07.09, 19:55 Cos mi sie nie wierzy, ze w tej naszej dziurze cokolwiek otworza... Odpowiedz Link Zgłoś
jana1984 Re: Niebo 09.08.09, 10:37 nijt napisał: > więc idź i zobacz Tylko pytanie po co? Zaraz się tam dzieciaków i gó...arzy nazbiera, piwo im posprzedają, wpadnie policja i zamkną... Odpowiedz Link Zgłoś
super.franek Re: Niebo 09.08.09, 22:25 > > więc idź i zobacz > > Tylko pytanie po co? Zaraz się tam dzieciaków i gó...arzy nazbiera, piwo im > posprzedają, wpadnie policja i zamkną... to idz sie powies :):) z takim podejsciem do zycia bedzie to najrozsadniejsze rozwiazanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
jana1984 Re: Niebo 10.08.09, 00:55 super.franek napisał: > > > więc idź i zobacz > > > > Tylko pytanie po co? Zaraz się tam dzieciaków i gó...arzy nazbiera, piwo > im > > posprzedają, wpadnie policja i zamkną... > > > to idz sie powies :):) z takim podejsciem do zycia bedzie to najrozsadniejsze > rozwiazanie :D Mam dla ciebie tylko jedno słowo określające twoją radę: D E B I L ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
pubniebo Re: Niebo 10.08.09, 11:08 Wszystkich lubiących zabawę zapraszamy!!! Dzieciakom alkoholu nie sprzedajemy, pełna ochrona gwarantuje spokojną i bezpieczną zabawę. Niedługo kolejne atrakcje i do dyspozycji jeszcze bardziej powiększony pub oraz ogródek. Odpowiedz Link Zgłoś
tofika Re: Niebo 17.08.09, 15:43 to moje "NIEBO"starsze:) a wam życzę miłej zabawy..jak mi się trafi przyjazd- odwiedzę a i owszem.. Odpowiedz Link Zgłoś
tofika Re: Niebo 17.08.09, 15:44 jeszcze napiszcie w którym miejscu- ulica jakieś dane bliższe Odpowiedz Link Zgłoś
pubniebo Re: Niebo 18.08.09, 15:19 ul.Wierobieja -tam gdzie była piekarnia społem Odpowiedz Link Zgłoś