kulka123098 14.11.23, 13:00 Cześć, czy ktoś ma może do polecenia wróżkę z którą można się spotkać stacjonarnie w Łodzi? Wszystkie wątki są sprzed 10 lat i podejrzewam, że wiele się od tego czasu zmieniło, będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolinajusta2 Re: Wróżķa w Łodzi 06.12.23, 13:41 polecam bardzo konkretną wróżkę online-Sarę, bez opisywania czegokolwiek,bardzo wiele mi opisała szczególnie dobą ocenę obecnej sytuacji i po 3 miesiącach już spora część wrózby się sprawdziłą, email do niej- kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
robert.norwegia Re: Wróżķa w Łodzi 06.02.24, 17:33 Ja polecam Panią pod nr tel. 500 273 383, charyzmatyczna, sprawdzalność 96%, nie znam drugiej tak niesamowitej osoby, rozmowa z nią to balsam dla duszy. Przyjmuje już tylko na rozmowę telefoniczną ale działa tak samo jak wizyta osobista. Korzystam u niej od wielu lat więc mam porównanie. Jest też naturoterapeutką i doradcą duchowym. Wyleczyła mnie z boreliozy. Bardzo niedroga a skuteczna. Prawdziwa, z powołania. Bez komercyjnej otoczki, pseudonimów i bzdur. Kobieta ma prawdziwy dar. Polecam w 100% Odpowiedz Link
robert.norwegia Re: Wróżķa w Łodzi 02.07.24, 10:41 Pracuję i mieszkam za granicą, korzystałem z usług różnych wróżek na telefon. Ale od kilku lat jestem w stałym kontakcie z panią, tel. 500 273 383, z którą mam sesje telefoniczne regularnie i z czystym sumieniem polecam każdemu. Jej czytania sprawdzają się zaskakująco szybko. Nie wyciąga żadnych wiadomości, wszystko zawsze się zgadza, widzi rzeczy, o których nie ma prawa wiedzieć. Łączy wiedzę z wielu dziedzin, od psychologii i duchowości poprzez naturopatie. Pomaga w kwestii zdrowia psychicznego i fizycznego. Jest bardzo miła i niezwykle ciepła. Nie znam drugiej tak mądrej kobiety. Zmienia nastawienie, rozmawia, radzi, wspiera. Odkąd mam z nią kontakt moje życie zmieniło się na lepsze...Nie uznaje komercji, nie ma pseudonimu, widać i czuć, że działa z pasją. Nie jest droga. Odpowiedz Link
robert.norwegia Re: Wróżķa w Łodzi 19.09.24, 23:20 Ja polecam panią tel. 500 273 383, charyzmatyczna, sprawdzalność 96%, nie znam drugiej tak niesamowitej osoby, rozmowa z nią to balsam dla duszy, można się też umówić na rozmowę telefoniczną co działa tak samo jak wizyta osobista. Jest też naturoterapeutką i doradcą duchowym. Wyleczyła mnie z boreliozy. Bardzo niedroga a skuteczna. Prawdziwa, z powołania. Bez komercyjnej otoczki i bzdur. Kobieta ma prawdziwy dar. Polecam w 100% Odpowiedz Link
justysiagi123 Re: Wróżķa w Łodzi 03.10.24, 09:38 Ja polecam Sarę, bardzo szybki kontakt i duża sprawdzalność email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
korneliajfg Re: Wróżķa w Łodzi 16.10.24, 22:12 też polecam Sarę, bardzo wysoka sprawdzalność - opisała mi też obecną sytuację i przeszłą, email do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
adam-australia Re: Wróżķa w Łodzi 18.11.24, 14:40 Korzystałem z wielu pseudo wróżek, w najtrudniejszych momentach życia i wiele razy byłem oszukany. Straciłem na nie kupę kasy. Trafiłem na panią pod nr tel 500 273 383 kilka lat temu z dużymi problemami miłosnymi, byłem u schyłku rozstania. Od tamtej pory korzystam tylko z jej pomocy na sesjach telefonicznych, co jest dla mnie udogodnieniem z racji odległości. Nie dość, że wszystko zawsze się sprawdza i ta pani widzi rzeczy, których nie ma prawa wiedzieć, to jeszcze otoczyła mnie opieką psychologiczną, dzięki której przetrwałem ten okropny czas. Pomaga w kwestiach zdrowia, wykonuje oczyszczanie i rytuały. U mnie dzięki jej zdolnościom nie doszło ostatecznie do rozstania a żona wróciła. Nie jest droga. Polecam z czystym sumieniem. Nie zamienię na żadną inną. Odpowiedz Link
marrtkasdfghhd Re: Wróżķa w Łodzi 08.03.25, 09:45 Polecam Sarę , po 6 miesiącach ,większość już się sprawdziło, wysoka sprawdzalność i szybko udało się umówić na wróżbę, email do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
malaludwidka12 Re: Wróżķa w Łodzi 05.05.25, 14:04 bardzo dobra wróżka Sara,bez pytań, trafnie opisała sytuację i także dosyć szybko - już po 2 miesiącacg wrózba się sprawdziła, kontakt bardzo szybki,email do niej- kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
adam-australia Re: Wróżķa w Łodzi 14.07.25, 12:45 Niektórzy wybierają zawód, inni rodzą się z powołaniem – i pani Agnieszka zdecydowanie należy do tej drugiej grupy. To osoba który nie tylko słucha, ale naprawdę słyszy. Człowiek, który potrafi być obecny z drugim człowiekiem w jego bólu, zagubieniu, zmaganiach. Kiedy życie rzuciło mi wyzwania, które wydawały się ponad moje siły – pani Agnieszka była obok. Z uważnością, spokojem i zrozumieniem, którego wtedy tak bardzo potrzebowałem. Jej dar to coś więcej niż zwykły rozkład kart. To umiejętność pływania w sercach innych ludzi – z czułością, pokorą i niesamowitym wyczuciem. Pani Agnieszka ma w sobie niezwykły dar towarzyszenia, który zostaje z człowiekiem na długo po zakończonej rozmowie. Jej wskazówki ratują życie, związki, relacje z innymi ale też biznesy. Ona widzi co i dlaczego się dzieje. Co zrobić, co zmienić, co poprawić. Widzi każdy szczegół i rzeczy, których nie ma prawa wiedzieć. Wszystko się sprawdza. Korzystam od lat z sesji telefonicznych i stwierdzam to z czystym sumieniem. Przyjmuje juz tylko telefonicznie ale to ma taką samą moc. Podaję nr 500 273 383 Odpowiedz Link
pallaul Re: Wróżķa w Łodzi 04.01.26, 14:25 Z opowieści znajomych wiem o starszej kobiecie która wróży w swoim domu na wsi w okolicach Woli Krzysztoporskiej. Mam zamiar się wybrać, czy ktoś o niej słyszał? Odpowiedz Link