Dodaj do ulubionych

bardzo dobra wróżka

01.04.21, 08:56
ja wole skorzystać z wróżki Alicji jeżeli chodzi o przyszłość, fajna babeczka do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozki.net/wrozkaonline
zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie przez internet a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin na email
Obserwuj wątek
    • onomatopeya12345 Re: bardzo dobra wróżka 23.05.21, 12:49
      Chcialabym was przestrzec przed wyrzucaniem kasy na wrozki. Ja robilam to za kazdym razem jak mialam jakis wiekszy problem z facetami. Wywalilam mnostwo kasy, zwlaszcza, ze w internecie jest strasznie duzo pozytywnych opinii, ktorych nie da sie zweryfikowac. Ale za to ja jestem w stanie je zweryfikowac po latach. Powiem wam na czym to polega - ktos odkrywa karte tarota i zna jej znaczenie. w zaleznosci od tego gada pozytywne albo negatywne rzeczy. De facto mozna samemu sobie postawic tarota za darmo online - czesto jest tez wytlumaczone znaczenie. Te wszystkie wrozki nie maja rzadnego daru, a wyrastaja w internecie jak grzyby po deszczu. To jest takie zgadywanie, a i pozniej nasza luzna interpretacja "no ale po czesci sie zgodzilo" "a moze gdybym inaczej zrobila, to by sie tak stalo". guzik prawda. Wstyd sie przyznac, ile kasy wydalam. Korzystalam z wrozb od wrozki Ewy (z Poznania), Kryspina, Hanna, Antoniny M, Magdaleny G, zinaidy, vitalissy, samael, beata L, sea, Beata K, Alis. Kiedy po czasie (kilku latach) odezwalam sie, ze wrozby sie nie sprawdzily, dostalam od nich wiele agresywnych i obrazajacych odpowiedzi. Wiele rzeczy nie zgadzalo sie juz od samego poczatku. Dlatego chcialam przestrzec przed wyrzucaniem pieniedzy. Wiem do jakich glupot prowadzi desperacja. Niektore rzeczy ktore uslyszalam pozniej sobie wmawaialam, ze moze nie do konca zrozumialam, albo ze przeciez nie wszystko musi sie zgodzic. JEstem wsciekla, ze wydalam tyle kasy, ale tez, ze tylko jedna z tych ww osob potrafila przeprosic, chciala oddac pieniadze i powiedziala, ze widocznie nie mialysmy polaczenia. Reszta tak jak pisalam zaczela mnie obrazac i oskarzac, wrecz grozic sadem o pomowienia. Poniewaz jak najbardzoej wierze w swiat duchowy, jedyne z czego korzystam to z doradztwa pana, ktory pracuje w kosciele i jest medium - potrafi rozmawiac z duchami. Powiedzial mi kto jest przy mnie, opisal dokladnie rzeczy o tej osobie (jak moglby wiedziec jak ta osoba byla ubrana, dlaczego zmarla, jakie kwiaty byly wokol trumny), wszystkie pytaia, ktore mu do tej pory zadalam sie sprawdzily. Poza tym, ten starszy pan bierze grosze za odpowiedzi na pytania. Potrzebuje pieniedzy na leki i chce pomagac za poldarmo - nie jest sciemniaczem jak ww osoby. Nie robie mu reklamy, tylko chcialam polecic poszukanie kogos, kto potrafi rozmawiac ze zmarlymi, a nie osoby ktore udaja ze czytaja z kart i raz zgadna, raz nie. pozdrawiam (prosze smialo kopiowac moja wiadomosc na inne fora, chcialabym przestrzec innych przed wyrzucaniem pieniedzy w bloto)
    • katrynarocka Re: bardzo dobra wróżka 04.06.21, 17:04
      Chciałam Wam polecić wróżkę Sarę z której usług już od dość dawna korzystam i sprawdzalność zarówno merytoryczna jak i czasowa jest bardzo duża, zostawiam Wam email do niej -kobietamag@interia.pl
      • onomatopeya12345 Re: bardzo dobra wróżka 05.06.21, 11:02
        a ja chcialam powiedziec zebys spadala ze swoja pseudoreklama dla oszustow. tarota to moge sobie sama za free online postawic a i tak guzik z tego wyjdzie
      • zuzanna_fgh Re: bardzo dobra wróżka 28.07.22, 15:38
        Jej rytual nie działa !! Pragnę Państwa przestrzec przed tą osobą. Otóż zamówiłam u niej rytuał miłosny i wydałam mnóstwo pięniędzy. Niestety, ale oceniam tą Panią bardzo negatywnie. Obiecywała różne rzeczy zapewniała mnie, że partner wróci do mnie po jej rytuale. Nic takiego się nie stało sytuacja pogarsza się z tygodnia na tydzień. Mój mąż przestał się całkowicie ze mną kontaktować. Do tego znalazł sobie inną. Jej rytual pogorszył sprawę. Pieniądze wyrzucone w błoto. Nie polecam tej Pani. Pisze to po to abyście przeczytali moją opinie i nie stracili tylu pieniędzy. Wróżkę Sarę to osoba, która ze ezoteryki znalazła sobie pomysł na biznes.
    • katarimaklaus1 Re: bardzo dobra wróżka 27.10.21, 18:27
      Gorąco polecam wróżkę Sarę, bardzo życzliwa kobieta, od dawna korzystam z jej wróżb i jestem bardzo zadowolona, ostatnio skusiłam się też na skorzystanie z rytuału u niej i po kilku tygodniach już widzę poprawę, kontakt do niej - kobietamag@interia.pl
      • zuzanna_fgh Re: bardzo dobra wróżka 28.07.22, 15:55
        pffffffffffff... ogłoszenia wróżek, same sie tu ogłaszacie i piszecie o sobie komentarze, jesteście takie żałosne, na pewno nie skorzystam z waszych usług
    • mariettazik Re: bardzo dobra wróżka 23.12.21, 21:07
      Korzystając dotychczas z kilku wróżek, najwyżej oceniam wróżkę Sarę szczególnie z względu na precyzję i wysoką sprawdzalność wróżby oraz możliwe szybkie terminy oraz to już mniej istotne ale też miłe tj bardzo dobrą komunikację, email do niej- kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;)
    • anastazjahgh11 Re: bardzo dobra wróżka 19.01.22, 20:44
      Ja już od dawna z wróżb online u Sary korzystam,bardzo miła babeczka, wróżby z bardzo wysoką sprawdzalnością, szczerze polecam,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • julalula11 Re: bardzo dobra wróżka 26.01.22, 20:27
      Ja od dość dawna korzystam z usług wróżki Sary online i jestem bardzo zadowolona - szybkie terminy, merytoryczna odpowiedź bez owijania w bawełnę, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • karolcialukas12 Re: bardzo dobra wróżka 10.02.22, 17:33
      Od dawna korzystam z wróżb u Sary i nie zawiodłam się, bardzo wysoka sprawdzalność, miła, kompetentna, dośc szybko udaje się umówić na termin, nie owija w bawełnę tylko jasno i klarownie opisuje sprawę o nic nie pytając,świetna i rewelacyjna z wielkim darem, gorąco polecam,email do niej -kobietamag@interia.pl
    • laaara Re: bardzo dobra wróżka 20.02.22, 18:47
      Dla mnie zdecydowany nr 1 wróżka Inez. trafne czytania, skuteczny rytuał. Dała mi bardzo duży rabat a potem 2x rozmawiałam z nią za darmo. Bardzo tego potrzebowałam. Ma szczerozłote serce. Jej adres @ to : care.for.you@op.pl Jest z Poznania ale wróżby wysyła pisemnie lub głosowo. Można też pogadać p/tel.
    • martusiaoliwka12 Re: bardzo dobra wróżka 23.02.22, 17:03
      Ja korzystam z wróżki Sary już od ponad 5 lat i wszystko z bardzo duża precyzją się sprawdza. początkowo z przymrużenie oka zastanawiałam się czy korzystać z tego typu usług czy nie,gdyż sprawdzalność bywała różna, tutaj jest zupełnie inaczej,w przeciwieństwie do innych nie zadaje żadnych pytań pomocniczych, nie dopytuję tylko od razu stawia rozkłady co podkreśla jej wielki talent, email do niej - kobietamag@interia.pl, gorąco polecam a co ważne ,też jest bardzo kontaktowa oraz elastyczna i idzie się w róznych syytuacjach dogadać
    • krolitkaja12 Re: bardzo dobra wróżka 12.06.22, 15:46
      Polecam świetną wróżkę online- Sarę, opowiedziała o mnie bardzo dużo co było zgodne z prawdą, w przypadku konkretnych pytań również bardzo wysoka sprawdzalność, poza tym miły i szybki kontakt, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • glokus213 Re: bardzo dobra wróżka 22.06.22, 19:45
      Ja polecam wróżkę Anne zna sie na rzeczy, duzo mi pomogła zdecydować w życiu wszystkie wróżby sie sprawdzały miła kobieta polecam numer 708 877 503 trzeba wybrać 275 jest taniej niż na żywo o wiele i nie musze nigdzie jeździć polecam
      tutaj strona: dobre-wrozby.pl/
    • grzywacz2 Re: bardzo dobra wróżka 27.07.22, 15:14
      Polecam bardzo dobrą wrózkę online Sarę,korzystam, z jej wróżb już ponad rok i prawie wszystko się sprawdziło bardzo wysoka sprawdzalność na tle innych poza tym przy tym miła,konkretna, możliwe szybkie terminy,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • zuzanna_fgh Re: bardzo dobra wróżka 28.07.22, 15:39
      Jej rytual nie działa !! Pragnę Państwa przestrzec przed tą osobą. Otóż zamówiłam u niej rytuał miłosny i wydałam mnóstwo pięniędzy. Niestety, ale oceniam tą Panią bardzo negatywnie. Obiecywała różne rzeczy zapewniała mnie, że partner wróci do mnie po jej rytuale. Nic takiego się nie stało sytuacja pogarsza się z tygodnia na tydzień. Mój mąż przestał się całkowicie ze mną kontaktować. Do tego znalazł sobie inną. Jej rytual pogorszył sprawę. Pieniądze wyrzucone w błoto. Nie polecam tej Pani. Pisze to po to abyście przeczytali moją opinie i nie stracili tylu pieniędzy. Wróżki Alicji to osoba, która ze ezoteryki znalazła sobie pomysł na biznes.
    • fikamika53 Re: bardzo dobra wróżka 31.07.22, 00:11
      wrozka.aldona@wp.pl ta pani robiła mi spętanie i wróżby, jedyna u której mi się sprawdziło a rytuał zadziałał. Po wszystkim dostałam zdjęcia
    • rakotkalinaj Re: bardzo dobra wróżka 11.09.22, 18:01
      Kilka razy pomogła mi już wróżka Sara, sprawdzalność 100% udało mi się ustalić bardzo szybki termin jeszcze tego samego dnia., odpowiedź szybka i merytoryczna, kontakt bardzo miły, potrafi każdego zrozumieć, gorąco polecam,email do niej - kobietamag@interia.pl w przeciwieństwie do innych nie owija w bawełnę, wszystko się sprawdza i bardzo miły kontakt polecam raz jeszcze ;)
    • jagodkajasniutka17 Re: bardzo dobra wróżka 13.07.23, 23:39
      Byłam na zakręcie życiowym ,nie wiedziałam co zrobić, nagle wszystko mi się posypało,wcześniej nie wierzyłam w takie usługi ale spróbowałam i bardzo trafna decyzja, skorzystałam z pomocy wróżki online- Sary, nakreśliła mi obecną sytuację bez zbędnych pytań, wszystko opisała celnie w punkt i po 2 miesiącach duża część wróżby zaczęła się już wypełniać, email do niej, - kobietamag@interia.pl ,gorąco polecam,bardzo wiele mi pomogła
    • karolinajusta2 Re: bardzo dobra wróżka 06.12.23, 13:44
      polecam bardzo konkretną wróżkę online-Sarę, bez opisywania czegokolwiek,bardzo wiele mi opisała szczególnie dobą ocenę obecnej sytuacji i po 3 miesiącach już spora część wrózby się sprawdziłą, email do niej- kobietamag@interia.pl
    • robert.norwegia Re: bardzo dobra wróżka 06.02.24, 17:31
      Ja polecam Panią pod nr tel. 500 273 383, charyzmatyczna, sprawdzalność 96%, nie znam drugiej tak niesamowitej osoby, rozmowa z nią to balsam dla duszy.
      Przyjmuje już tylko na rozmowę telefoniczną ale działa tak samo jak wizyta osobista. Korzystam u niej od wielu lat więc mam porównanie.
      Jest też naturoterapeutką i doradcą duchowym. Wyleczyła mnie z boreliozy. Bardzo niedroga a skuteczna. Prawdziwa, z powołania. Bez komercyjnej otoczki, pseudonimów i bzdur. Kobieta ma prawdziwy dar. Polecam w 100%
    • robert.norwegia Re: bardzo dobra wróżka 02.07.24, 11:02
      Pracuję i mieszkam za granicą, korzystałem z usług różnych wróżek na telefon. Ale od kilku lat jestem w stałym kontakcie z panią, tel. 500 273 383, z którą mam sesje telefoniczne regularnie i z czystym sumieniem polecam każdemu. Jej czytania sprawdzają się zaskakująco szybko. Nie wyciąga żadnych wiadomości, wszystko zawsze się zgadza, widzi rzeczy, o których nie ma prawa wiedzieć.
      Konkretna kobieta, co lubię.
      Łączy wiedzę z wielu dziedzin, od psychologii i duchowości poprzez naturopatie. Pomaga w kwestii zdrowia psychicznego i fizycznego. Jest bardzo miła i niezwykle ciepła. Nie znam drugiej tak mądrej kobiety. Zmienia nastawienie, rozmawia, radzi, wspiera. Odkąd mam z nią kontakt moje życie zmieniło się na lepsze...Nie uznaje komercji, nie ma pseudonimu, widać i czuć, że działa z pasją. Nie jest droga. Można się do niej dostać już tylko drogą pantoflową, z polecenia. Ustala termin sesji przez sms.
    • adam-australia Re: bardzo dobra wróżka 18.11.24, 15:40
      Korzystałem z wielu pseudo wróżek, w najtrudniejszych momentach życia i wiele razy byłem oszukany. Straciłem na nie kupę kasy.
      Trafiłem na panią pod nr tel 500 273 383 kilka lat temu z dużymi problemami miłosnymi, byłem u schyłku rozstania.
      Od tamtej pory korzystam tylko z jej pomocy na sesjach telefonicznych, co jest dla mnie udogodnieniem z racji odległości.
      Nie dość, że wszystko zawsze się sprawdza i ta pani widzi rzeczy, których nie ma prawa wiedzieć, to jeszcze otoczyła mnie opieką psychologiczną, dzięki której przetrwałem ten okropny czas. Pomaga w kwestiach zdrowia, wykonuje oczyszczanie i rytuały. U mnie dzięki jej zdolnościom nie doszło ostatecznie do rozstania a żona wróciła.
      Nie jest droga. Polecam z czystym sumieniem. Nie zamienię na żadną inną.
    • weronika-recha Re: bardzo dobra wróżka 19.11.24, 20:40
      Mi z kolei pomogła Pani Emilia ze strony ezoteriko! Korzystałam z usług różnych wróżek ale żadna nie zaopiekowała się mną tak jak Pani Emilia. Co więcej, rytuał czarne wesele przyniósł oczekiwany rezultat i zdobyłam serce ukochanego! Chciałam się jakoś odwdzięczyć dlatego postanowiłam podzielić się swoim doświadczeniem na forum! Jakby ktoś był zainteresowany to podsyłam kontakt do Pani Emilii: emilia@ezoteriko.pl , chociaż można też wpisać w google ezoteriko i zobaczyć jakie rytuały i rozkłady mają. Jedno jest pewne - nigdy nie można tracić nadziei!
    • marta-pawelec91 Re: bardzo dobra wróżka 25.11.24, 14:45
      Ja polecam Panią Emilię: emilia@ezoteriko.pl , pomogła mi rytuałem egipskim. 2 tygodnie rytuały, 2 tygodnie czekania na efekty. Po miesiącu chłopak do mnie wrócił.
    • weronika-recha Re: bardzo dobra wróżka 20.05.25, 17:53
      Po moich różnych doświadczeniach z wróżkami mogę ostatecznie polecić panią Emilię ze strony ezoteriko. Po wielkim rozczarowaniu ze strony pani Szalkowskiej i Bucardi trafiłam w końcu na kogoś, komu mogę zaufać. Kontaktowałam się na maila: emilia@ezoteriko.pl
    • adam-australia Re: bardzo dobra wróżka 14.07.25, 12:42
      Niektórzy wybierają zawód, inni rodzą się z powołaniem – i pani Agnieszka zdecydowanie należy do tej drugiej grupy.
      To osoba który nie tylko słucha, ale naprawdę słyszy. Człowiek, który potrafi być obecny z drugim człowiekiem w jego bólu, zagubieniu, zmaganiach. Kiedy życie rzuciło mi wyzwania, które wydawały się ponad moje siły – pani Agnieszka była obok. Z uważnością, spokojem i zrozumieniem, którego wtedy tak bardzo potrzebowałem.
      Jej dar to coś więcej niż zwykły rozkład kart. To umiejętność pływania w sercach innych ludzi – z czułością, pokorą i niesamowitym wyczuciem. Pani Agnieszka ma w sobie niezwykły dar towarzyszenia, który zostaje z człowiekiem na długo po zakończonej rozmowie.
      Jej wskazówki ratują życie, związki, relacje z innymi ale też biznesy.
      Ona widzi co i dlaczego się dzieje. Co zrobić, co zmienić, co poprawić.
      Widzi każdy szczegół i rzeczy, których nie ma prawa wiedzieć.
      Wszystko się sprawdza. Korzystam od lat z sesji telefonicznych i stwierdzam to z czystym sumieniem.
      Przyjmuje juz tylko telefonicznie ale to ma taką samą moc.
      Podaję nr 500 273 383

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka