onomatopeya12345 Re: Mag Asanguis 03.06.21, 23:54 przestancie spamowac to forum reklamami i mamic klamstwami naiwnych i pogubionych ludzi. powinniscie sie wstydzic, zeby wyciagac kase za klamstwa, to powinno byc karalne!! Chcialabym was przestrzec przed wyrzucaniem kasy na wrozki. Ja robilam to za kazdym razem jak mialam jakis wiekszy problem z facetami. Wywalilam mnostwo kasy, zwlaszcza, ze w internecie jest strasznie duzo pozytywnych opinii, ktorych nie da sie zweryfikowac. Ale za to ja jestem w stanie je zweryfikowac po latach. Powiem wam na czym to polega - ktos odkrywa karte tarota i zna jej znaczenie. w zaleznosci od tego gada pozytywne albo negatywne rzeczy. De facto mozna samemu sobie postawic tarota za darmo online - czesto jest tez wytlumaczone znaczenie. Te wszystkie wrozki nie maja rzadnego daru, a wyrastaja w internecie jak grzyby po deszczu. To jest takie zgadywanie, a i pozniej nasza luzna interpretacja "no ale po czesci sie zgodzilo" "a moze gdybym inaczej zrobila, to by sie tak stalo". guzik prawda. Wstyd sie przyznac, ile kasy wydalam. Korzystalam z wrozb od wrozki Ewy (z Poznania), Kryspina, Hanna, Antoniny M, Magdaleny G, zinaidy, vitalissy, samael, beata L, sea, Beata K, Alis. Kiedy po czasie (kilku latach) odezwalam sie, ze wrozby sie nie sprawdzily, dostalam od nich wiele agresywnych i obrazajacych odpowiedzi. Wiele rzeczy nie zgadzalo sie juz od samego poczatku. Dlatego chcialam przestrzec przed wyrzucaniem pieniedzy. Wiem do jakich glupot prowadzi desperacja. Niektore rzeczy ktore uslyszalam pozniej sobie wmawaialam, ze moze nie do konca zrozumialam, albo ze przeciez nie wszystko musi sie zgodzic. JEstem wsciekla, ze wydalam tyle kasy, ale tez, ze tylko jedna z tych ww osob potrafila przeprosic, chciala oddac pieniadze i powiedziala, ze widocznie nie mialysmy polaczenia. Reszta tak jak pisalam zaczela mnie obrazac i oskarzac, wrecz grozic sadem o pomowienia. Poniewaz jak najbardzoej wierze w swiat duchowy, jedyne z czego korzystam to z doradztwa pana, ktory pracuje w kosciele i jest medium - potrafi rozmawiac z duchami. Powiedzial mi kto jest przy mnie, opisal dokladnie rzeczy o tej osobie (jak moglby wiedziec jak ta osoba byla ubrana, dlaczego zmarla, jakie kwiaty byly wokol trumny), wszystkie pytaia, ktore mu do tej pory zadalam sie sprawdzily. Poza tym, ten starszy pan bierze grosze za odpowiedzi na pytania. Potrzebuje pieniedzy na leki i chce pomagac za poldarmo - nie jest sciemniaczem jak ww osoby. Nie robie mu reklamy, tylko chcialam polecic poszukanie kogos, kto potrafi rozmawiac ze zmarlymi, a nie osoby ktore udaja ze czytaja z kart i raz zgadna, raz nie. pozdrawiam (prosze smialo kopiowac moja wiadomosc na inne fora, chcialabym przestrzec innych przed wyrzucaniem pieniedzy w bloto) Odpowiedz Link
ninka.markowska Re: Mag Asanguis 05.08.21, 17:58 Asanguis NIEBEZPIECZNY OSZUST Ostrzegam przed działalnością niebezpiecznego oszusta, który bezkarnie naciąga zdesperowanych i nieświadomych ludzi na oferowane przez siebie usługi (rytuały magiczne, uroki i klątwy), których nota bene nie wykonuje. Co jakiś czas zakłada nowe konta internetowe. 1- Asanguis strona wrozby-czary-uroki-klatwy.pl 2- rytualymagiczne.com.pl To wszystko są to konta lub były tego oszusta (prawdopodobnie ma więcej, ale nie zweryfikowanych nie chce tutaj umieszczać). Na niektórych z nich jest niby fotografia tego oszusta, lecz jest to wersja animowana na programie graficznym. To nie jest żadne zdjęcie tego oszusta. Oferuje kilku tygodniowy zazwyczaj rytuał, który oczywiście nie działa i później oferuje równie długie wzmocnienie, licząc że przez ten czas zamawiający da już sobie spokój i odpuści. Jeżeli tak nie jest, twierdzi, że rytuał się nie powiódł z braku wiary zamawiającego, jak było w moim przypadku. Z czasem kontakt z nim jest coraz bardziej utrudniony, a odpowiedzi są aroganckie i agresywne w tonie. Na różnych kontach posługuje się podobnymi formułkami i opisami rytuałów (również pierwsze odpowiedzi z formularzy kontaktowych powyższych stron są niemal identyczne). Pozytywne opinie na jego temat są równie niewiarygodne i prawdopodobnie pisane przez tego oszusta (bardzo podobne w treści) – na jednym adresie IP można oczywiście stworzyć dziesiątki i setki takich opinii i odpisywać jedną na drugą (zazwyczaj krótkie, jednozdaniowe odpowiedzi). Postanowiłam nie odpuścić temu oszustowi i uczynić wszystko, aby przerwać jego przestępczą działalność. Kontaktowałam się z innymi oszukanymi przez niego osobami (jedna dziewczyna nieszczęśliwie zakochana, po kontakcie z Asanguisem, który gwarantował jej powrót ukochanego, kiedy do tego nie doszło, próbowała popełnić samobójstwo). Powiadomiłam Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumenta, Urząd Skarbowy (za oferowane usługi nie odprowadza należnego podatku) i złożyłam zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa na policję, ponadto napisałam do kilku dziennikarskich „kontaktów interwencyjnych”. Odpowiedz Link
sethart Re: Mag Asanguis 10.06.21, 19:11 Polecam z czystym sercem Asanguisa. Miałam bardzo trudny okres po odejściu męża, który związał się z inną kobietą, swoją dawną miłością. Nie mieliśmy jeszcze wówczas dzieci. Dwukrotnie skorzystałam z pomocy wróżki, gdzie drugi rytuał w mojej sprawie miał już pomóc na sto procent – jednak nie pomógł w ogóle. Dopiero długi czas po tym znajoma poleciła mi osobę, która również pomogła jej w uzdrowieniu relacji z partnerem (narzeczony wrócił do niej po wielomiesięcznej rozłące). Mimo ogromnych oporów, spróbowałam i się nie zawiodłam. Mąż zostawił swoją kochankę i wrócił do mnie. Nasze relacje zostały uzdrowione i powoli zapominam o tym, co było, bo nie da się z tym żyć i mieć normalny związek. Odpowiedz Link
lumpamumba Re: Mag Asanguis 10.06.21, 20:00 Jak miałaś trudny okres, trzeba było zaopatrzyć się w dobre tampony. Odpowiedz Link
animouse Re: Mag Asanguis 10.06.21, 22:48 Czarne wesele odprawione miałam w kwietniu pod koniec, w maju zakończone. Parter w maju wrócił po wielomiesięcznej rozłące, gdzie wszystkie moje inne sposoby zawiodły. Nikt z moich najbliższych nie wierzył , że to się jeszcze może stać. Ja również zaczęłam tracić wiarę, ale udało się. Jak najbardziej polecam Odpowiedz Link
grazella101 Re: Mag Asanguis 11.06.21, 09:40 U mnie zadziałało. Miałam Rytuał z krwi. Wcześniej był jeden zupełnie bez efektów u innego rytualisty. Już w trakcie sesji zaczęło się między mną a byłym poprawiać. Teraz jesteśmy już razem i w niepamięć odchodzi kobieta, która próbowała rozbić nasz związek. Choć nadal mam obawy, żeby się nie popsuło, bo jest tak dobrze... Odpowiedz Link
anastazjaika Re: Mag Asanguis 12.06.21, 09:26 Skorzystałam z pomocy Asanguisa. Wcześniej miałam rytuał spętania u wróżki i u rytualisty rytuał egipski. Mimo długiego upływu czasu mój partner nie odszedł od kobiety. Asanguis zaproponował rytuał z krwi i się wreszcie udało. Dość szybko wróciliśmy do siebie. Odpowiedz Link
bluemoon191 Re: Mag Asanguis 12.06.21, 09:41 Wzięłam Asanguisa z polecenia. Nie zawiodłam się, chociaż zaczęłam wątpić, bo początkowo nie zauważałam żadnych objawów rytuału. Dopiero po jakichś 2 tygodniach zaczeły pojawiać sie pierwsze oznaki, że coś chyba sie jednak dzieje. No i zadziało się. Mój były juz wrócił do mnie Odpowiedz Link
gonskakonska Re: Mag Asanguis 12.06.21, 15:03 Czy kolejny komentarz zachwalający pojawi się jutro również po godz. 9:00? Odpowiedz Link
onomatopeya12345 Re: Mag Asanguis 12.06.21, 21:08 wynocha z pseudoreklamami oszustow. idzcie ludzie do powaznej roboty. taka bieda jest w Polsce ze nagle tylu wrozbitow sie pojawilo naciagajacych biednych i naiwnych? Odpowiedz Link
arnikamajka Re: Mag Asanguis 14.06.21, 11:11 Rytuał z krwi miałam u Asanguisa na początku roku. Mąż do mnie wrócił i wszystko jest na dobrej drodze, przede wszystkim córka jest szczęśliwa. A na tym mi najbardziej zależało. Odpowiedz Link
onomatopeya12345 Re: Mag Asanguis 14.06.21, 20:32 co, ciezko o uczciwa prace w czasie pandemii? lepiej naciagac naiwnych ludzi? nie chrzan nie ma takiego czegos jak ryutaly Odpowiedz Link
kalipsoelo Re: Mag Asanguis 16.06.21, 18:05 Też miałam Rytuał z Krwi. Sprawa jak to mówią beznadziejna. Mój ex wrócił. Wszystko zaczęło się jeszcze w trakcie sesji. Ale mimo to, wciąż nie opuszcza mnie obawa, że znowu coś się posuje i odejdzie. Nie wiem, może zbyt długo go nie było i zbyt długo o niego walczyłam. Wszystko wydaje się być dobrze, ale mam jakąś wewnętrzna obawę, żeby się nie rozsypało. Odpowiedz Link
onomatopeya12345 Re: Mag Asanguis 17.06.21, 00:25 ja mialam rytual z kalu, smierdzialo, ale sie oplacilo. byly wrocil, co prawda zasral kibel ale jest ze mna. a teraz skoncz z tymi pseudo reklamami. mam nadzieje, ze nikt tu o zdrowych zmyslach nie wierzy w rytualy, taroty, szklane kule i inne badziewia ktore maja na celu wyciaganie kasy. a jak ktos chce wrozenia, to chetnie wam odpowiem na kazde pytanie, macie 50-50 szansy, tak jak z pseudo wrozkami, tyle ze ja za darmo. wrozka pierdoleta, polecam sie na tym forum, jak 1000 innych wrozek ktore codziennie zakladaja konta i pisza sobie same reklamy Odpowiedz Link
onomatopeya12345 Re: Mag Asanguis 17.06.21, 00:28 ludzie, przestancie w to wierzyc i uwazajcie. latwo zalozyc konto na emailu i paypalu, pisac sobie rekamy na roznych forach i naciagac naiwnych. przstancie wierzyc wrozkom!! Odpowiedz Link
szachina Re: Mag Asanguis 17.06.21, 11:49 Moje małżeństwo wisiało na włosku przez różne wyskoki męża. Z czasem przestał się z tym nawet kryć. I do tego problem z uzależnieniem. Rytuał Asanguisa na wierność męża zadziałał. Jestem tego pewna. Teraz wszystko wraca do normy. Dziękuje dziekuje dziękuję Odpowiedz Link
onomatopeya12345 Re: Mag Asanguis 17.06.21, 22:11 moj rytual u wrozbity choojawieona bardzo mi pomogl. 3 dni, 4000pln i wrocil. co prawda tylko po rzeczy, ale wrocil ludzie przestancie w koncu wierzyc w te pierdoly!!! nie ma wrozb, rytualow, to nie dziala Odpowiedz Link
pastellacreme Re: Mag Asanguis 21.06.21, 09:21 Zdecydowałam się na rytuał z jednego powodu. Wyczerpałam wszystkie możliwości uratowania małżeństwa. Bardzo, bardzo dużo na ten temat zaczęłam czytać. Oczywiście miałam wątpliwości. Ale pomyślałam, ze jest to ostatnia rzecz, która moge zrobić, aby mieć czyste sumienie, ze zrobiłam wszystko, aby małżeństwo uratować. Nie będę się rozpisywała jak doszło do powrotu męża, ale koniec końców po rytuale wrócił, a sprawa była bardzo cięćżka, co napisał po Tarocie Asanguis. Wcale nie musiał mi tego pisać, doskonale zdawałam sobie z tego sprawę. Polecił Rytuał z Krwi, w moim przypadku zadziałało. Odpowiedz Link
onomatopeya12345 Re: Mag Asanguis 22.06.21, 22:25 kolejna reklama. jak kazdy post tutaj ktos rzuca - co sadzisz o wrozce wyjebuszce i jest 50 odpowiedzi ze sie spradza, jest cudowna, wywrozyla mi powrot meza, dziekuje wrozko wyjebuszko, wrozeczko kochana dziekuje z calego sercuna jestescie chorzy ludzie, przestancie reklamowac wrozby i te sciemy dla naiwnych. ja wiem ze jest covid i nie macie kasy ale poszukajcie uczciwej pracy a nie naciagacie pogubionych ludzi. wstyd Odpowiedz Link
marian1993 Re: Mag Asanguis 08.07.21, 18:28 Byłam korzystalam rytuał z Krwi nie pomógł Odpowiedz Link
onomatopeya12345 Re: Mag Asanguis 22.06.21, 22:22 sadzimy tyle ze to kolejna reklama. jak kazdy post tutaj ktos rzuca - co sadzisz o wrozce wyjebuszce i jest 50 odpowiedzi ze sie spradza, jest cudowna, wywrozyla mi powrot meza, dziekuje wrozko wyjebuszko, wrozeczko kochana dziekuje z calego sercuna jestescie chorzy ludzie, przestancie reklamowac wrozby i te sciemy dla naiwnych. ja wiem ze jest covid i nie macie kasy ale poszukajcie uczciwej pracy a nie naciagacie pogubionych ludzi. wstyd Odpowiedz Link
antygona77a Re: Mag Asanguis 24.06.21, 10:46 Według mnie po 10latach korzystania z wróżek i ogólnie z tarota jedną z najskuteczniejszych jest Monika jej stronka - wrozkamonika.pl Odpowiedz Link
samiraluft Re: Mag Asanguis 24.06.21, 21:29 Wykupiłam u Pana Asanguisa najsilniejszy rytuał czyli ten z krwi. Trochę na ten temat czytałam i chciałam właśnie ten rytuał. Najsilniejszy z tych rytuałów milosnych. Moja sytuacja była cieżka i nie chciałam półśrodków. A z rezultatu jestem zadowolona. Dziękuje Panu Asanguisowi i polecam. Odpowiedz Link
onomatopeya12345 Re: Mag Asanguis 26.06.21, 17:27 jestescie chorzy ludzie, przestancie reklamowac wrozby i te sciemy dla naiwnych. ja wiem ze jest covid i nie macie kasy ale poszukajcie uczciwej pracy a nie naciagacie pogubionych ludzi. wstyd Odpowiedz Link
krystinaaa Re: Mag Asanguis 29.06.21, 15:23 U mnie kontakt z Asanguisem wygladał tak, że najpierw miałam sprawdzoną Tarotem swoją sytuację. Po tym zaproponował Rytuał Egipski. Miałam zalecenie od niego aby nie tracić wiary w powrót partnera, co nie było dla mnie łatwe. Ale starałam się wypełnić to, o czym pisał ze mną. Miałam z nim stały kontakt. Mój partner na początku zaczął ze mną rozmawiać, to znaczy nie odrzucał połączeń, co już mnie mocno zaskoczyło. Kontakt się odnawiał, łącznie ze spotkaniami, co dawało mi poczucie że wszystko zaczyna wracać do normy. Wiele sobie wyjaśniliśmy i teraz nasz związek wręcz kwitnie. Jestem szczęśliwa i wierzę, że do uzdrowienia mojego związku rękę przyłożył właśnie Asanguisa Rytuał Egipski. Odpowiedz Link
luxkusic Re: Mag Asanguis 29.06.21, 18:58 Asamguis - napisz jeszcze, że miałeś wcześniej ryty u dwóch innych rytualistów, ale nic nie dało. Bo wszyscy, w imieniu których piszesz tak właśnie mieli, a to łamanie reguł budzi pewnie niepokój. Czy ta reklama kiedyś się skończy? Odpowiedz Link
aneciama12 Re: Mag Asanguis 02.07.21, 13:20 Dziekuje panu Asanguisowi stokrotnie za to co dla mnie zrobił. Dziękuję, dziekuję, dziękuje. Jest Pan wspaniały bo wrócił mi pan to co dla mnie jest najważniejsze w zyciu Odpowiedz Link
angelauy2 Re: Mag Asanguis 02.07.21, 16:29 Mogę Wam polecić wróżkę Sarę, korzystałam już z wielu natomiast póki co u niej jest najwyższą sprawdzalność , gorąco polecam, znajdziecie ją pod adresem kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
dwujajecznymakaron Re: Mag Asanguis 06.07.21, 15:58 Asanguis to zwykły oszust, efektów nie mam ani ja, ani mnóstwo babek, które u niego zamówiły. Jak można tak podle oszukiwać?! Odpowiedz Link
marian1993 Re: Mag Asanguis 10.07.21, 14:32 Ja tez nie polecam Zero skuteczności a miałam 2 ryt i wzmocnienie Odpowiedz Link
gabrysia1hjn1 Re: Mag Asanguis 09.07.21, 19:13 Ostatnio korzystałam z usług wróżki Sary i jak dla mnie rewelacja, nie dość już się sprawdziła i to nawet w ramach czasowych do dnia,tygodnia co w przypadku wróżb jest rzadkością, to jeszcze udało się nawiązać dość szybko kontakt, gorąco polecam,email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
renatka1990 Re: Mag Asanguis 12.07.21, 16:53 Jakieś kilkanaście dni od Rytuału na uzdrowienie małżeństwa myślałam, że nic się nie dzieje. Pisałam do Asanguisa, który przekonywał, że dzieje się i ja po prostu nie wszystko wiem. Najpierw dowiedziałam się od znajomej, że mąż wyprowadził się od kochanki. To mnie ogromnie ucieszyło, bo wiedziałam, ze coś zaczyna się dziać. I tak było w rzeczywistości. Kontakt z mężem się odnowił. Poprosił o spotkanie i tak wszystko potoczyło się dalej. Jestesmy już razem. Tylko tyle chciałam napisać, ponieważ jestem wdzięczna za pomoc jaką okazał Asanguis. Odpowiedz Link
karolciavivet Re: Mag Asanguis 22.07.21, 08:56 jestem bardzo zadowolona z pomocy pana Asanguisa. Zadziałało w 100% a nawet lepiej. Uwolniłam siebie i córke od tyrana i dostał za swoje. Jestem ogromnie szczęśliwa i wreszcie wolna Odpowiedz Link
szczekajacykot Re: Mag Asanguis 22.07.21, 16:03 Robiłam u tego pana na początku kwietnia, niestety do tej pory nie ma żadnych efektów. Nie polecam. Odpowiedz Link
olgasemka1974 Re: Mag Asanguis 03.08.21, 08:13 Dzień dobry Odezwałam się do Pana Asanguisa po wielu latach udręki z mężem. Zdradzał mnie i w pewnym momencie przestał się z tym nawet jakoś kryć. Wiedziałam, że kontaktuje się z kobietami na internecie i w pracy. Chciałam aby Asanguis go ukarał tak żeby juz nie był w stanie mnie zdradzać. Był Tarot i wyszło, ze powinnam walczyć o związek i że to się uda. Rytuał miałam na zmianę męża i jego powrót do rodziny. I po kilku tygodniach muszę powiedzieć, że się udało. Nie chciałam wcześniej pisać, bo cały czas nie dowierzałam temu co się z mężem dzieje. On na prawde się zmienił i wrócił do nas. I ja bardzo za to chce w tym miejscu podziekować Odpowiedz Link
mandarynqa Re: Mag Asanguis 03.08.21, 15:08 A mi nie pomógł, ciekawe jest to co piszesz. Odpowiedz Link