Dodaj do ulubionych

Jasnowidząca

13.10.22, 20:40
Chciałabym dowiedzieć się, co sądzicie o Babci Maji!
Obserwuj wątek
    • servela Re: Jasnowidząca 14.10.22, 09:55
      Jakaś straszna siła pojawiła się w moim mieszkaniu! Co noc budziłam się, gdy ktoś mnie dusił, a w ciągu dnia wszystko było nie na miejscu. Powiedziałam o tym mojej mamie, mieszkam sama (wynajmuję mieszkanie). Powiedziała, że jestem po prostu zmęczona pracą i mam negatywne myśli na swój temat. Postanowiłam pójść do babci Maji, bo bałam się o swoje życie. Okazało się, że w mieszkaniu przede mną mieszkał mężczyzna, który się powiesił, a sąsiedzi mi o tym powiedzieli. Babcia Maja pomogła mi egzorcyzmować jego ducha. Teraz mam spokój i zdrowy sen. Dzięki niej!
      • katrina2687 Re: Jasnowidząca 25.10.22, 08:40
        Witam proszę o kontakt do babci maji
    • marsulia Re: Jasnowidząca 16.10.22, 20:13
      Babcia Maja pomogła mi odzyskać męża! Zostawił mnie i moje dziecko dla młodej kochanki! Nie przeczę, że po porodzie przybrałam na wadze i męczyłam się cały czas, bo dziecko jest ciągle niegrzeczne, ale gdyby to było od niego, byłoby mi łatwiej, a tak nigdy nie było go w domu. Musiałam wszystko dźwigać na swoich barkach. Ale teraz, gdy wrócił, wszystko się zmieniło. Pomaga mi we wszystkim i pomaga przy synu, i pozwoli wyjść ze znajomymi na spotkanie, mam czas dla siebie i zachowuje się zupełnie inaczej, zdmuchuje kurz z moich włosów. I co najważniejsze - mamy pasję. Wszystko dzięki tylko Maji!!!!!!!!!!
    • kfirds Re: Jasnowidząca 17.10.22, 23:51
      Maja pomogła mi pokonać uzależnienie. Przez długi czas zażywałam nielegalne substancje (i każda próba rzucenia tego była bezskuteczna, potrafiłam utrzymać to przez kilka godzin, a potem zaczynało się odstawienie. Maja odprawiła rytuał, a uzależnienie zdawało się zanikać, nie było w ogóle pragnienia! Nawet sam jej widok był nieprzyjemny. Dla mnie to był cud.
    • xeripolq Re: Jasnowidząca 19.10.22, 10:40
      Minęły już 2 tygodnie od ceremonii dobrobytu finansowego. I mogę powiedzieć, że moje dochody wzrosły wielokrotnie. Na początku byłam sceptyczna, myślałam, że zostałam oszukana, zaczęłam pisać negatywne wiadomości do babci Maji. Powiedziała, że muszę poczekać. I od razu spodziewałam się efektów. W końcu jednak uzyskałam wynik, na którym mi zależało, a babcia powiedziała, że to nie koniec i poziom moich dochodów będzie jeszcze wyższy. Nawet nie wyobrażam sobie, że stanę się bogatsza, bo już jestem szczęśliwa, że mam takie dochody!
    • nukiomas Re: Jasnowidząca 20.10.22, 21:53
      Pracowałam z babcią Mają przez rok! I po roku otrzymałam wynik. Miałam w życiu jeden cel - mieć rodzinę! Ale nic to nie dało, mężczyźni nie zwracali na mnie uwagi, wszystkie moje koleżanki już wyszły za mąż i mają rodziny, jedna zostałam. Zebraliśmy się ze znajomymi i zaczęłam narzekać na swoje życie osobiste. I wtedy jedna z moich przyjaciółek opowiedziała mi historię, że moja babcia pomogła jej przywrócić harmonię w związkach. Myślałam, że to szaleństwo, ale moja przyjaciółka zaczęła nalegać, żebym do niej poszła. No cóż pomyślałam, że nie może być gorzej i napisałam do niej, że potrzebuję pomocy i krótko opisałam swój problem! Babcia odpowiedziała na moją wiadomość dzień później i powiedziała, że potrzebuje diagnozy, aby zobaczyć powód, dla którego nie mogę uzyskać relacji! Na diagnostyce okazało się, że czar pryska na mnie. Dokładniej mówiąc w moim życiu osobistym . Pamiętam sytuacje z dzieciństwa, kiedy nieznana babcia mówiła mi, że całe życie będę sama, ale nie zwracałam na to uwagi, tylko się śmiałam. Okazało się jednak, że sprawa jest poważna. Rok później znalazłam mężczyznę, jesteśmy w poważnym związku, ślub został zaplanowany na wiosnę, bardzo lubię tę porę roku, a z dziećmi nie planuję zwlekać! Mam za co dziękować tylko Maji i przyjaciółce:)!
    • eudjiks Re: Jasnowidząca 21.10.22, 17:18
      Skontaktowałam się z Maią w sprawie pomocy dla mojej wnuczki i byłam zaniepokojona jej przyjazdem. Wszystko poszło idealnie. Poszła na Uniwersytet w Warszawie i sama się dostała. Jestem Ci bardzo wdzięczna, Majo!
    • pennellipa Re: Jasnowidząca 23.10.22, 18:59
      Mogę tylko polecić Babcię Maję, prawdziwą cudotwórczynię, która potrafi rozwiązać każdy Twój problem. Słowa nie są w stanie wyrazić jak bardzo jestem jej wdzięczna, ona czyni cuda!
      • ona172 Re: Jasnowidząca 12.11.22, 22:53
        Jak można sie z nia skontaktować? Dziękuję
    • nimochka Re: Jasnowidząca 24.10.22, 21:06
      Babcia Maja pomogła mi zrobić dla mnie talizman, który chroni mnie przed złym okiem! Jestem od tego wszystkiego bardzo uzależniona!!! Ktoś powie mi, że ładnie wyglądam, natychmiast zaczynam blednąć. Albo chwalą mnie w pracy i wszystko idzie nie tak. Poszłam do Maji i powiedziała, że potrzebuję uroku. Odebrałyśmy kamień dla mnie, naładowała go ochroną, a także miała obrzęd dobrego samopoczucia, a prawda jest taka, że teraz pomijam wszelkie słowa i nic mi już nie przeszkadza!
      • katrina2687 Re: Jasnowidząca 25.10.22, 08:38
        Witam można prosić o kontakt do babci maji
    • asmina_kiopish Re: Jasnowidząca 25.10.22, 21:43
      Zakochałam się w mężczyźnie na naszym pierwszym spotkaniu, czułam, że to mój mężczyzna! Ale on miał dziewczynę. Zaczęliśmy czatować. Okazał mi uwagę, ale gdy tylko spotkaliśmy się w jednym towarzystwie, po prostu mnie nie zauważył. Poszłam do babci Maji na odczyt, żeby zobaczyć, co się dzieje. A karty powiedziały, że ma do mnie sympatię i chce ze mną być, ale musi rozwiązać sprawę ze swoją dziewczyną, żeby do mnie przyjechać. A karty mówiły, że on i ja będziemy razem, ale będziemy musieli poczekać. Więc się udało. Dwa miesiące później jesteśmy razem. Nie powiedział mi, co mówiły karty, że potrzebuje czasu na decyzję z byłą. Cieszę się, że o przewidywania na przyszłość pytam tylko babcię Maję!
      • katrina2687 Re: Jasnowidząca 26.10.22, 12:09
        Witam proszę o namiary na babcię maje chcę odzyskać męża
        • zendauin Re: Jasnowidząca 26.10.22, 21:17
          instagram.com/magia.maja?igshid=YmMyMTA2M2Y=
          Napisz do niej! Ona ci pomoże!!!!
    • zendauin Re: Jasnowidząca 26.10.22, 21:14
      Za radą, poszedłem do Babci Maji. Pomogła mi wyleczyć łuszczycę. Miałem to od młodości i robiłem wszystko, co mogłem, aby to wyleczyć, ale bezskutecznie. Tylko na chwilę ją stłumił. Ale poszłem do babci i to zniknęło, a to niewytłumaczalny cud. Próbowałem to wyleczyć przez ponad 20 lat! Babciu, dziękuję!
    • zendauin Re: Jasnowidząca 26.10.22, 21:18
      instagram.com/magia.maja?igshid=YmMyMTA2M2Y=
    • iruylon3 Re: Jasnowidząca 28.10.22, 09:58
      Gorąco polecam Maję! Sprawdziła się jako dobra wróżka i jeśli potrzebujesz pomocy to ona pomoże. Poszedłem do niej po pomoc z poważnego powodu. Ludzie, byłem w szoku, w ciągu 6 dni rozwiązała mój problem życiowy, za co jestem jej bardzo wdzięczny, robi też czary i odwrócenia, a nawet usuwa najsilniejsze zepsucia itp.
      Szczególnie, jest prawdziwą siłą w życiu miłosnym.
    • polesada Re: Jasnowidząca 30.10.22, 15:09
      Chciałabym polecić i podziękować babci Maji, która potrafiła mi pomóc! Nigdy jej nie zapomnę, bo przywróciła szczęście w mojej rodzinie. Mąż mnie zostawił, zaczął dużo pić i wychodzić z domu, poznał jakąś kobietę. Nasze dziecko ma 3 lata i w ogóle się nie przejął. Byłam pewna, że nie mógł tego zrobić sam, że został wygadany. Wtedy zwróciłam się do Maji, owszem nie było to darmowe, ale zapłaciłam za pracę, która sprawiła, że moje życie znów stało się szczęśliwe. Powiedziała, że na mojego męża rzucono zaklęcie! Wdzięczna jej do końca życia.
    • cylyly Re: Jasnowidząca 31.10.22, 15:27
      instagram.com/magia.maja?igshid=YmMyMTA2M2Y= Pół roku temu w moim życiu zaczęły się problemy. Zerwałam z narzeczonym, wyleciałam z przychodni, w której pracowałam, mieszkanie, które wynajmowałam, zostało okradzione, po prostu nie miałam szczęścia w ogóle. Co innego miałam zrobić, musiałam szukać odpowiedzi i pomocy w magii. Poprzez opinię natrafiłam na Babcię Maję, zgłosiłam swój problem i udało jej się go rozwiązać!!! Pozbyła się złej passy w moim życiu z pomocą amuletu i postawiła najsilniejszą ochronę. W ciągu tygodnia zauważyłam już zmiany, dlatego z przyjemnością dzielę się z Wami moją opinią.
    • xenireatch Re: Jasnowidząca 01.11.22, 21:32
      Przekonało mnie własne doświadczenie, Maja jest najlepszą wróżką i polecam ją Państwu. Miałam problemy ze zdrowiem i relacjami z mężem, a ona mi wszystko opowiedziała i wskazała, kto mi przeszkadza. Wykonała rytuał i po kilku tygodniach wszystko było w porządku, mój mąż został zmieniony, znalazłam dobrą pracę, czuję się o wiele lepiej. Ogólnie rzecz biorąc, byłam zadowolona. Bardzo wygodne jest też to, że pracuje ze zdjęciami.
    • lyli.theres Re: Jasnowidząca 02.11.22, 19:00
      Witam! Mam na imię Lilia. Nie ma wystarczających słów, by wyrazić moją wdzięczność dla tej światłej kobiety, Maji jasnowidzącej! To ona w końcu uwolniła mnie od mojego samotnego losu. Dzięki jej profesjonalizmowi i silnym skutecznym rytuałom poznałam swoją bratnią duszę. Z całego serca polecam ją.
    • toraborak Re: Jasnowidząca 03.11.22, 11:04
      Warto takiej umiejętności mieć ?
    • feadon89 Re: Jasnowidząca 03.11.22, 19:34
      Zrobiłem klątwę na kobietę u Maji. Nigdy nie sądziłem, że znajdę się w takiej sytuacji. Ale kobieta była nieprzystępna, a ja chciałem być razem. Wysłałem zdjęcie na messengera i w ciągu tygodnia otrzymałem upragniony efekt! Bardzo dziękuję, babciu Maju! Instagram:@magia.maja
      • marta160170 Re: Jasnowidząca 21.04.23, 13:12
        Czy długo Pan czekał na odpowiedź z Instagrama w celu umówienia jakiegoś terminu z nią?
    • pero-maselo Re: Jasnowidząca 04.11.22, 16:04
      Maju, jestem Ci bardzo wdzięczny!

Twoja informacja o podstawach diagnozy pozwoliła połączyć w całość pozornie zupełnie rozbieżne wydarzenia.

Puzzle ułożyły się w całość, w efekcie niemal całkowicie odnalazłam siebie, spokój ducha i zrozumiałam, że poświęciłam swoje siły i energię na zupełnie pustą, bezużyteczną rzecz...

Jeszcze raz bardzo dziękuję. Robicie bardzo potrzebną i pożyteczną rzecz dla niektórych zdezorientowanych ludzi! Niech fortuna i sukces nigdy Was nie opuszcza!
    • audiora Re: Jasnowidząca 09.11.22, 20:14
      Ostatni raz rozmawiałyśmy z Mają, razem z moją siostrą, jakiś miesiąc temu. Mieliśmy problem rodzinny o charakterze ezoterycznym. Krótko mówiąc, zginęły ważne dokumenty, a nasza babcia była bardzo, bardzo zdenerwowana i nawet płakała. Przeszukaliśmy cały dom, ale nic nie znaleźliśmy. Zwróciliśmy się do Maji, aby ją uspokoić i jednocześnie przekazać jej wiadomość. Rozmawialiśmy jak zwykle długo i szczegółowo. Znalazła świeże zaklęcie na siostrze i jednocześnie je zdjęła. Znalazła też we mnie coś, co było powodem, że ciągle byłam zadłużona i brałam nowe kredyty. Maja jak zawsze uraczyła nas lekturą na swoich kartach. Opowiedziała nam wszystko ze szczegółami, a ja za jej zgodą zapisałam to, żeby móc czytać w domu i myśleć o tym. Jest jedyną osobą, do której zwracamy się ze wszystkimi naszymi prośbami!
    • olha.eytwor Re: Jasnowidząca 10.11.22, 21:50
      Nie tak dawno miałam w swoim życiu trudną sytuację, w której nie wiedziałam co zrobić. Słyszałam wcześniej wiele o Babci Maji, ale próbowałam rozwiązać mój problem w inny sposób. Gdy sprawy przyschły, byłam zmuszona udać się po pomoc do wróżki. Byłam dość wątpliwa, bo nigdy nie wierzyłam w takie rzeczy. Jednak doznałam absolutnego szoku, gdy babcia opowiedziała mi wszystko, co mnie spotkało. Przez głowę przemknęła mi myśl, że to ona jest osobą, która może mi pomóc, a ja jej ufałam. W końcu nie żałowałam! To było tak, jakbym wyrwała się ze złej passy. Zdecydowanie polecam Maję, bo jestem pewna, że nie tylko ona może pomóc.
    • marusyatob Re: Jasnowidząca 11.11.22, 22:51
      Maja jest bardzo dobrą wróżką, pomogła mi pozbyć się przewlekłej choroby. Po prostu zadziwiła mnie swoją energią. Ona naprawdę jest prawdziwym magikiem, który potrafi zmienić życie. Dokładnie to samo spotkało mnie. Jestem bardzo wdzięczna Maji za pomoc, ciągłe bóle głowy zniknęły jakby nigdy nie istniały! Stałam się bardziej pewna siebie w życiu. Gorąco polecam ją Państwu.
      • torebunia18 Re: Jasnowidząca 12.11.22, 21:51
        Czy można prosić o kontakt do tej Pani?
    • limecil Re: Jasnowidząca 12.11.22, 22:19
      Zdecydowałam się napisać do Julii, nie miałam już siły, a opinie znajomych były dość dobre, zdiagnozowano mnie, okazało się ze mam negatywny wpływ na sobie. Zrobila mnie Oczyszczenie, od razu poczułam ulgę, j depresja ustąpiła, pojawiła się chęć do życia. Sytuacja poprawiła się już przed końcem miesiąca
      inst@magia.maja
    • miramibi Re: Jasnowidząca 13.11.22, 18:08
      Dziewczyna mnie zostawiła. Na początku próbowałem prowadzić obrzędy sam, szukałem zaklęć w Internecie. Wtedy zacząłem szukać specjalisty. Na jednej stronie oszukali mnie, wzięli pieniądze, ale nic nie zrobili.

Potem zacząłem wypytywać przyjaciół i znajomych, którzy wiedzą, gdzie szukać sprawdzonego maga, a ciocia podała mi link do Maji. Po obrzędzie, zaledwie 2 tygodnie później, moja dziewczyna wróciła do mnie. To cud, ale to prawda. Cieszę się, że sie ze napisałem do Julii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka