albertoo2 04.11.09, 10:48 gdzie można zamontować radio samochodowe w Chełmie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakiwredny Re: gdzie można zamontować radio samochodowe w Ch 04.11.09, 15:43 Warto zapytać: 502 137 875 -P.H.U. KOMP-EL, ul. Rolnicza 35. Stronka: www.komp-el.pl Co to ta elektronika się tak sypie? Wcześniej klucze, teraz radio :) Odpowiedz Link Zgłoś
benjaminblimchen Re: gdzie można zamontować radio samochodowe w Ch 05.11.09, 22:22 nie wiem gdzie je można zamontować, ale wiem gdzie Ci je moga wymontować :P Odpowiedz Link Zgłoś
1chelmianin Re: DAW-CAR radio samochodowe 03.12.09, 11:25 Hey Kolego polecam elektryk samochodowy Chełm Goście ci doradzą jak najlepiej poprowadzić instalację by nie zakłucała silnik i takie tam szczegóły. Zrobi tak że jak wyjmiesz kluczyk to radio się wyłączy jak włożysz to się włączy. Kontakt do tego serwisu samochodowego w Chełmie znajdziesz na ich stronie daw-car.chelm.info.pl Z elektryką samochodową w Chełmie to tylko do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
arkan25 Re: gdzie można zamontować radio samochodowe w Ch 06.11.09, 19:01 W samochodzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
albertoo2 Re: gdzie można zamontować radio samochodowe w Ch 07.11.09, 10:43 arkan25 widać,że skończyłeś edukacje na 4 klasie podstawówki nie potrafisz czytac ze zrozumieniem tekstu ,jest róznica między gdzie a w czym Odpowiedz Link Zgłoś
arkan25 Re: gdzie można zamontować radio samochodowe w Ch 07.11.09, 12:49 Może i mam cztery klasy podstawówki ale już wiem, że zdanie rozpoczyna się wielką literą a kończy kropka. A tak w ogóle, to poczucie humoru trzeba mieć. Odpowiedz Link Zgłoś