Dodaj do ulubionych

Broadway Club

11.09.08, 20:46
Co sądzicie o tym Clubie czy warto sie tam wybrać i kiedy?
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: Broadway Club 12.09.08, 05:41
      Byłem. Mieści się przy ul. Peowiaków, w obiekcie po PSS. Mam bardzo dobrą opinię.
      • Gość: xyz Re: Broadway Club IP: *.zamosc.mm.pl 12.09.08, 17:36
        Czy są tam jakieś pizze ?? czy przekąski? Co można dobrego zjeść ??
        • Gość: anetaimilka Re: Broadway Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 19:33
          pizzy to tam nie ma ale są dania obiadowe daniea dla dwojga i jakieś przystawki przekąski, a i w czwartek wieczorem podobno gra pianista na żywo, ale jeszcze nie byłam czekam na jakieś opinie
          • Gość: zamościanin ;) Re: Broadway Club IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.08, 08:13
            Lokal na dole ma swój klimat , ale góra to juz beznadziejna ,
            do poprawienia przy najbliższych wpływach kasy ;) .
            Myzyczka dla ludzi a nie jakieś dudnienie ...
            Ogólnie może być ( mogło by być piwo powiedzmy max 6 zyli ;) )
          • Gość: nina Re: Broadway Club IP: *.zamosc.mm.pl 14.10.09, 01:22
            Pizza jest i owszem, smaczna nawet.
        • Gość: przejazdem :D Re: Broadway Club IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.13, 14:03
          Haha :) czytam i pacze i na szczęście z sobotniej imprezy wieczornej ( na górze) pamiętam.. trochę - bez alkoholu nie wytrzymała bym tam 5 min - pianina tam nie słyszałam i dudnienia owszem też (jeśli ktoś nie lubi) ale to co słyszałam to jakiś zespół łaaaaaaaaa jak będę miała przyjemność tam pójść (zapewne tak będzie) - to na 100% aby się jedynie naprocentować :)
          • Gość: Kasia Re: Broadway Club IP: *.play-internet.pl 14.05.13, 02:00
            W ostatnią sobotę grał zespół bardzo fajna była impreza. Zresztą jedyna w mieście, gdzie było dużo ludzi.Zespół grał jak zawsze fajnie impreza była mega wyluzowana.
            Dodatkowym plusem jest chyba nowa ochrona, to akurat dobra decyzja i posunięcie dla klubu.
    • Gość: Greg Re: Broadway Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 19:42
      hej jest to nowy Club ale calkiem przyjemny ja osobiście polecam
      czwartki bo zawsze jest Music Live ;) w piatki tez sa jakies
      imprezy ;)
      • Gość: anetaimilka Re: Broadway Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 20:30
        Tak tak byłam w czwartek - muzyka na żywo super. Polecam
        • ministryofsound Re: Broadway Club 25.10.08, 21:43
          www.broadway-club.pl/
    • Gość: ja Re: Broadway Club IP: 82.160.53.* 12.10.09, 16:23
      bylem nie polecam
      • Gość: Maja Re: Broadway Club IP: *.zamosc.mm.pl 25.10.09, 00:20
        Masz rację lokal który chciałby mieć renomę tylko nie z takimi przyjemniaczkami
        na dole.TRAGEDIA.
    • Gość: Marcin i Monika Re: Broadway Club IP: *.xdsl.centertel.pl 16.11.09, 18:44
      Przyznamy Wam, że często bywaliśmy z przyjaciółmi w Broadway.
      Ale to należy do przeszłości...
      Po pierwsze arogancja BARMANÓW bije po oczach. Chyba nikt nie lubi być
      ustawianym przez obsługę, która zwraca się do klientów obraźliwym tonem. Nikt
      nikomu łaski nie robi, a przecież oni biorą za to pieniążki :( Rozkaz zamiast
      uśmiechu - nic przyjemnego :( Ktoś, kto zadbał o tak stylową aranżację wnętrza
      mógłby zadbać także o stylową obsługę. A na chwilę obecną jedno z drugim się
      gryzie... JEDNYM SŁOWEM - WYSTRÓJ ZROBIONY ZE SMAKIEM - OBSŁUGA NIESMACZNA!
      Po drugie - cotygodniowe spotkania z pianistą też chyba odeszły w zapomnienie...
      A szkoda :( Bo warto było posłuchać, a przy okazji oko zawiesić :) Przyznam
      szczerze, że ta restauracja przez ostatni okres bardzo wiele straciła :( Mam
      nadzieję, że to tylko moje subiektywne odczucie ;)
      • Gość: stokrotka Re: Broadway Club IP: *.xdsl.centertel.pl 19.07.11, 10:33
        Witam....też mam takie złe doświadczenia z tym klubem...skoro klub tak amerykańsko się nnazywa, to powinien mieć rownież lepsza obsługę, która zna sie na drinkacgh i nie rozcieńcza piwa..ale przede wszystkim puści, nadęci i agresywni ochroniarze...skąd właściciel bierze takich ludzi...nigdy w życiu nie spotkałam się z takim chamstwem....porażka na całej linii...ochrona bije a właściciel sie przygląda z uśmiechem...pogratulować!!!!
    • Gość: gość Re: Broadway Club IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.12.09, 16:40
      ZDECYDOWANIE NIE POLECAM TEGO LOKALU! MNIE TAM OKRADLI.
    • hulcior Re: Broadway Club 20.05.10, 14:10
      Witam, mam takie pytanka trochę może dziwne, ale nikt nie potrafił mi
      odpowiedzieć... :D

Poszukuję informacji na temat stroju, jaki jest dozwolony w klubie Broadway.
      Czy musi to być marynarka? Garnitur? Koszula? Eleganckie obuwie (pantofle)?

Także chciałbym wiedzieć, czy klub jest otwarty w:
      Poniedziałek
      Wtorek
      Środę
      Czwartek
      A jeśli tak to w jakich godzinach (i ile piwo kosztuje :D)?
      • czuk1 Re: Broadway Club 21.05.10, 06:12
        Ja też mogę zadawać dziwne pytania, by ..... temat był na początku forum. Czy to
        uczciwe ?
        • hulcior Re: Broadway Club 21.05.10, 10:24
          Nie wiem, o co Ci chodzi. :-)

____

Odpisano mi na maila - odpowiedzi już znam. Co do stroju, gdyby kogoś to
          interesowało, to nie można wchodzić w dresach i obuwiu sportowym, a najmilej
          widziana jest marynarka/garnitur itp.
          Aha i lokal otwarty jest codziennie, tylko w czwartek-piątek-sobota są
          organizowane jakieś imprezy, dancingi, karaoke itp.
      • Gość: anka26 Re: Broadway Club IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.09.13, 19:36
        stroj jest powiedzialabym obojetny nie wpuszczaja tylko w dresach jak wszedzie.co do ,,kultury,, osob tam pracujacych to porazka na calej linii.W miescie nie ma innego lokalu gzie mozna sie pobawic wiec trzeba patrzec na pijane malolaty ktore pozbywaja sie swojej garderoby.Niesmaczne
        • Gość: monika 23 Re: Broadway Club IP: *.ip.netia.com.pl 01.10.13, 10:57
          A gdzie ten Menager co pracował wcześniej ??? Jak on był w clubie to zawsze był porządek kultura, szkoda ze go nie ma ......
    • Gość: gość Re: Broadway Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 20:25
      Nie uprzejmi ochroniarze, którzy nie wpuszczaja Panów w czarnych
      adidasach a w takowych sami chodzą, poza tym sam właściciel powiedział,
      że powinniśmy jak najbardziej zostać puszczeni. Lokal i atmosfera ok,
      ale ochroniarze b.nie uprzejmi(delikatnie mowiąc).
      • Gość: cosik Re: Broadway Club IP: *.play-internet.pl 17.06.13, 17:52
        obsługa nastawiona do klientów negatywnie sami cwaniacy a cwaniakiem jeszcze lepszym jest sam właściciel chyba zapomniał czym ostatnio się zajmował woda sodowa strzeliła do mózgu, ochroniarze którzy powinni ochraniać sami szukają zaczepki jedynie co to sala może być nic wiecej jedzenia tez nie polecam
        • Gość: Kinga Re: Broadway Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.13, 20:22
          Jak dla mnie to najlepszy klub w mieście, klub który żyje, najbardziej podoba mi się, to, że zawsze coś się dzieje, różna tematyka imprez, różne zespoły i DJ. A dzięki temu nie ma monotonności. Uwielbiam czwartkowe imprezy Ladies Night - przecież są najlepsze w Zamościu ! Pozdrowienia dla BROADWAY !
          • Gość: Sylwia Re: Broadway Club IP: *.play-internet.pl 06.07.13, 05:00
            To prawda tam jest klimat ! Jak dla mnie najlepsza impreza to Ladies Night wczoraj wszystkie dostałyśmy od selekcjonera kwiatki - róże- - naprawdę bardzo miły gest ze strony klubu ;)
            Bardzo dużo ludzi po prostu super, na pewno będziemy w przyszły czwartek !
            • Gość: Sylwester Z. Broadway Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.13, 20:33
              Broadway Club jest najlepszym miejscem w regionie ! Polecam Dancingi, dla takich jak my po 30stce jest naprawdę super, kultura, dobra i kulturalna ochrona, super oferty: można dobrze zjeść, po drinkować (za dość przyzwoitą cenę) naprawdę Broadway stał się jednym z moich ulubionych miejsc rozrywki !
    • Gość: Gość Re: Broadway Club IP: *.opera-mini.net 31.10.10, 19:05
      W Broadway Club byłam tylko raz i nigdy nie powtórzę tego niemiłego doświadczenia. Po oczach uderza przede wszystkim brak fachowej obsługi - zarówno ochroniarzy jak i barmanów, czy kelnerów. Są niemili, opryskliwi i totalnie nie szanują klienta. Ale czemu tu się dziwić - część z nich to stażyści, którzy pracują tam za grosze. Siedzieliśmy ze znajomymi przy stoliku jakieś 3h, po tym czasie podszedł kelner i kazał nam ustąpić miejsca jakiemuś kolesiowi, który właśnie przyszedł. Jak się okazało był to znajomy właściciela. Oczywiście zmieniliśmy lokal na 10-tke! Świetnie się tam bawiliśmy do końca imprezy...
    • Gość: ort Re: Broadway Club IP: *.xdsl.centertel.pl 09.12.10, 13:45
      Kilka słów o najnowszej ofercie sylwestrowej... błąd ortograficzny na stronie nie zachęca: alkohol "nie limitowany" mnie uczono w szkole, że powinno się pisać "nielimitowany", cóż może "przygrywający" zespół osłodzi tę żenującą wpadkę.
    • Gość: Ona Re: Broadway Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 00:32
      LOkal sam w sobie ok, ale ochrona jest nieprofesjonalna, nie kulturalna a wrecz chamska!!!! W szczególności bardzo młody gruby ochroniarz!!!! Nie polecam!!!!
      • czuk1 Re: Broadway Club 06.03.11, 15:09
        Cięgle ten Broadway Club ????????? Ile można spamować ?
        • Gość: Kriss Re: Broadway Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 12:16
          To co się dzieje to w głowie zwykłym ludziom się nie mieści .
          Panie Malec czy potrzeba takiej tragedii jak miała miejsce w gorzelni ?
          Byłem w lokalu wszystko świetnie!!

-Super Zespół
          -Dobre jedzenie
          -Miła obsługa

jest jedno ALE
          na koksowane debile inaczej nie nazwe tego .
          Na wejsciu stały 3 osoby które bardzo miło witają sprzedali bilety powiedzieli jakis zart az wydawało się ze mila atmosfera bo nigdy takiej bramki w Clubie nie widziałem ja a ni znajomi.
          Ale to co potem zobaczylismy to nie wiem jak napisać
          OCHRONA bije za nic . widzialem kilka sytuacji na ktore zaslugiwali delikwenci ale wiekszosc bylo przypadkow ze ktos dostał za darmo.

Proszę o przeanalizowanie tego dla Panskiego dobra

• czuk1 Re: Broadway Club 04.06.11, 19:32
            Wpis potrzebny. Do rozpowszechnienia. Tylko czy jest to prawda ?
          • Gość: gośc Re: Broadway Club IP: *.zamosc.mm.pl 11.09.11, 13:57
            Jaki właściciel taki personel, zwykły cham i prostak....
    • Gość: marta Re: Broadway Club IP: *.zamosc.mm.pl 11.09.11, 13:54
      Absolutnie nie polecam tego lokalu. Totalny brak kultury osobistej i profesjonalizmu jesli chodzi o właściciela i obsługe. Rodzaj nowobogackich którzy nie szanują klientów i traktuja ich z wyższością. Mnie osobiscie zniszczyli bardzo ważny dzień życia swoim słabo przygotowanym zapleczem i brakiem odpowiedzialności. Oczywiście na na koniec wspólpracy usłyszałam ze "przesadzam". Ciekawe czy P.Malec tak sądził gdyby to on był poszkodowany i jeszcze musiał za to zapłacić... Człowiek ten jest żenujący i prostacki...
      • Gość: pawel Re: Broadway Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 17:54
        nigdy wiecej moja noga tam nie stanie dostalem z piesci w twarz
        ochrona zamiast zabrac sprawce wyrzucila mnie bo to byl jak okazalo sie pozniej ich znajomy.

Reka reke tam myje
        • czuk1 Re: Broadway Club 21.09.11, 18:34
          Wiedząc o tym od dawna..... korzystacie z usług tego malca.
      • Gość: M.M Re: Broadway Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 23:25
        Pani Marto jak pięknie opisuje Pani swoje zdarzenie. Ja doskonale pamiętam Panią poświęciłem Pani czas na rozmowę bo taka jest moja praca i powinność. Proszę sobie doskonale przypomnieć Państwa zachowanie i wyciągnąć dalej wnioski. Ja pozostawię to bez komentarza. M.M.
        • Gość: Angelika Re: Broadway Club IP: *.zamosc.mm.pl 24.10.11, 02:16
          Śmiać się chce. Prawda jest taka, że w chwili obecnej Broadway Club ma najwięcej klientów zresztą nic dziwnego, bo mają dobre imprezy, są w centrum miasta a i kuchnia jest nie zła już nie wspomnę o plackach znaczy pizzach, które też mają bardzo smaczne.
          A posty co do ochrony, to się nie zgodzę bo dość czeto jesteśmy gośćmi i przychodzimy na imprezy. A to, że ochrona wzbudza respekt to chyba dobrze bo by zadymiarze Club roznieśli a i Wy też byście nie czuli się bezpiecznie była by 10tka 2 ! Więc jeśli się ktoś kulturalnie zachowuje to nie ma się czego obawiać a tym bardziej włos mu z głowy nie spadnie ponieważ potężni Panowie czuwają nad bezpieczeństwem lokalu. A to, że ktoś próbował zadymić i mu się nie udało to się po prostu przeliczył i niech idzie dymić gdzie indziej.
          Dla nas najważniejsze jest to , że jest dobry klimat, fajne imprezy mili ludzie, nie ma chamstwa a przede wszystkim czujemy się bezpiecznie. Bo nie ma dresiarzy i innych patafianów. ;) A chamów wyprowadzają i mają racje. Pozdrowienia dla Broadwayu ! Nie martwcie się tym i zawistnymi postami znając życie pewnie pisanymi przez konkurencje...P.S. do Broadwayu uważam , że powinniście mieć częściej DJ tak jak w czwartki są super imprezy.
          • malkazar89 Re: Broadway Club 26.10.11, 21:30
            ukraiński przytup i nic dodać i nic ująć. taka typowa miastowa remiza
            • Gość: Monisia Re: Broadway Club IP: *.zamosc.mm.pl 06.11.11, 23:55
              Ludzie co Wy tak przeżywacie. Jak Wam się nie podoba to nie chodźcie tam. Polak wiecznie nie zadowolony tylko krytykować potrafi wszystko i wszystkich i tak powstaje temat rzeka....
              • Gość: bywalec Re: Broadway Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 15:39
                Chodzę tam tylko dlatego,że nie ma gdzie pojść w Zmciu na impreze
                - green pub pustki
                - elektro juz nie ma
                - brama tragedia
                ale tutaj też bez rewelacji.
                wlaściciel chce tylko zarobic i nie zwraca uwagi kogo wpuszcza, nieważne czy pijany, czy zaćpany czy cały w sznytach więziennych aby dał 10 na wejściu i tak wtłacza po 300 osób a te biedaczyska cisną się i myślą co ja tutaj ku... robia a potem w oczekiwaniu kilkudziesięciominutowym z zalu upija sie by klub zrobił się " bardziej kolorowy..
                bez rewelacji i szału ni ma..
                • Gość: Merol Re: Broadway Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 23:03
                  Nie zgodzę się z tym. Bo to chyba jeden lokal, w którym wpuszczane są osoby od 18 roku życia. Po drugie sam byłem świadkiem, że nie wpuszczają w dresach a ponadto jak ktoś ma bluzę z kapturem albo sportową (wiem to na własnym przypadku) trzeba ściągnąć . także selekcja jest. A to że ktoś jest pod wpływem jakiś tam środków no to naprawdę trzeba być ekspertem żeby to rozpoznać... bez urazy ale chyba rzadko jednak tam chodzisz bo byś znał zasady. Pozdro
                  • Gość: Renata Re: Broadway Club IP: *.play-internet.pl 25.09.12, 01:30
                    To fakt klub zrobiony ze smakiem, połączenie restauracji z dyskoteką, można i potańczyć, drinknać i zjeść. Jak dla mnie jest super.
                    Choć czasami może grać więcej zespołów a może zaprosili by jakieś bardziej znane jak np. Power Play ?? Ogólnie bardzo fajnie, polecam.
                    • Gość: OBIEKTYWNA Re: Broadway Club IP: *.zamosc.mm.pl 02.11.12, 17:52
                      DNO LOKAL!A WLASCICIEL,HAHAHAHAHAH
    • Gość: noname Re: Broadway Club IP: *.dynamic.mm.pl 01.12.12, 10:13
      no nie stety, ochrona pierwsza klasa, taki wpie...wczoraj dostałem że hej, wlasnie skladam doniesienie do prokuratury o popełnieniu przestepstwa, mam nadzieje że zamkną ten "burdel", a szkoda bo poza tym to BYŁ miły klub.
    • Gość: pobity Re: Broadway Club IP: *.tktelekom.pl 02.12.12, 13:16
      Niestety pomimo zapewnień lokal bez kultury; selekcja ??
      pobieżna!! Wychodzisz z klubu dostajesz gazem łzawiącym po twarzy i kopią cię wszyscy na ziemi. Nikt nie interweniuje jak gość już nie daje rady wszyscy rozchodzą się jakby nic się nie stało. Filmu z monitoringu nigdy nie dostaniesz jeśli coś zarejestrowała. Prokuratura przymyka na to oko a od piątku do niedzieli nic nie załatwisz na komendzie. Poziom bezpieczeństwa to 60 % bo te 60 % to bywalcy którzy są tam znani i lubiani więc nikt ich nie ruszy. Więc morał taki jak nie masz solidnej ekipy która nie pozwoli na twoją krzywdę to nie jesteś bezpieczny.
    • Gość: były klient Re: Broadway Club IP: *.dynamic.mm.pl 05.12.12, 11:32
      klub jak każdy w zmc, spada na psy, tzw sztachetowania, miejska remiza, nic nadzwyczajnego, same drechy i obszczymury, ochrona bezmózgie osiłki, jak chcesz dostać w łeb to BROADWAY zaprasza. Normalni, porządni ludzie proszeni są o omijanie szerokim łukiem tej meliny.
      • Gość: obiektywny Re: Broadway Club IP: *.zamosc.mm.pl 16.12.12, 23:59
        Brednie i w dodatku wygląda mi to na działania konkurencji....
        Chodzimy tam często, i nigdy nie było żadnych w środku zamieszek a jak ktoś się zachowuje to jest wypraszany. A to, że jest porządek to innym przeszkadza,
        śmiech na sali kulturalne osoby zawsze sie tam fajnie bawią a jak ktoś zachowuje się po chamsku to jest traktowany w adekwatny sposób.
        • Gość: Natalka Re: Broadway Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.12, 20:26
          Oczywiście, że się zgadzam. Pewnie nie zadowoleni właściciele innych klubów robią czarny PR.
          Bo jak wszyscy wiedzą to w Broadwayu są tłumy i jest to obecnie najlepszy lokal w Zamościu, najlepsza atmosfera i klimat. czasami może i ktoś dostanie pstryczka w nos ale to wszędzie tak jest... Poza tym klub jest bardzo , bardzo O.K.
          • Gość: Sebastian Re: Broadway Club IP: *.play-internet.pl 18.12.12, 00:34
            Dokładnie, uważam, że jest to jedyny klub, który poradził sobie z zadymiarzami, przypomnijcie sobie czasy Green Pubu, dziesiątki, aj szkoda gadać jak tam krzesła i stoły latały. A w Broadwayu przynajmniej można czuć się bezpiecznie, Jak dla mnie klub jest super.
            Szkoda tylko , że DJ gra ciągle to swoje "Ona tańczy dla mnie" bo już nie mogę tej piosenki.
            Ale klimat i jedzenie ok, ochrona - jak ochrona, nie wymagajmy od takich Panów za dużo ;)
            Pozdrowienia dla broadway ' owiczów ;)
            • Gość: Marcel Re: Broadway Club IP: *.zamosc.mm.pl 28.12.12, 11:23
              Klub ma swój klimat, jest najlepiej oblegany w mieście, zresztą nie ma co się dziwić jak zawsze ma tłumy.
              A propo dresów i obszczymurków, dresów tam nigdy nie widziałem, a co do obszczymurków nie wiem jak ich można rozpoznać..tj. napisał ktoś wyżej..zajeżdża dyskryminacją.
              Byliśmy w kilku lokalach w te święta i w Broadwayu było jednak najlepiej.
              Lokal ok. Muzyka ok, jedzenie przepyszne, jeden ochroniarz do wymiany - rada dla właściciela.
              Poza tym trzymają poziom i jest bezpiecznie.
              • Gość: gosc Re: Broadway Club IP: *.play-internet.pl 04.01.13, 14:33
                Ja byłam tam w Boże Narodzenie i widziałam kilku dresów na sali, powinna być selekcja. klimat wesoły, można poskakać. Ale ogólnie słabo, dzika kolejka przy brudnym barze i za dużo osób na sali. Ochroniarze nie zwrócili mojej uwagi, jakieś wiejskie chłopaki w przydużych kurtkach.
                • Gość: Arleta Re: Broadway Club IP: *.dynamic.mm.pl 04.01.13, 20:54
                  Ja byłam tam także na imprezie było naprawdę super, ludzi multum.
                  To chyba jedyny lokal gdzie jest bezpiecznie i spokój.
                  Co do dresów to wątpię aby mogły tam być gdyż jest selekcjoner także jest to niemożliwe.
                  Ogólnie lokal super, muza super, ludzi dużo ;)
                  • Gość: Sylvia Re: Broadway Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.13, 19:00
                    Klub najlepszy w Zamościu, obsługa kelnerska, dobra muzyka, klimat bardzo fajny, tłumy, może czasami jest aż za dużo ludzi. Ale klub ma to coś, ma swój styl, swój klimat. bardzo lubię to miejsce i ludzi , którzy tam przychodzą, atmosfera jest bardzo fajna, wygodne loże i sala pełna ludzi I like this ;)
                    • Gość: Arleta Re: Broadway Club IP: *.zamosc.mm.pl 26.01.13, 21:17
                      Pizzę mają super, jadłam pyszną sałatkę z łososiem do tego obsługę mają ubraną w kapeluszach ;) w całej Polsce czegoś takiego nie widziałam, jak dla mnie super to wygląda;)
                      • Gość: Ania K. Re: Broadway Club IP: *.play-internet.pl 02.02.13, 15:00
                        Tak Broadway to super klimat, ludzie bardzo fajnie, jednym słowem jest moim ulubionym Klubem , miejscem spotkań wspólnych znajomych , POLECAMY gorąco !
                        • Gość: Mariusz K. Broadway Club IP: *.play-internet.pl 26.02.13, 21:18
                          Dokładnie się zgadzam, patrząc obiektywnie jest to jedyne miejsce rozrywki, które jest rozhulane. Tak czy inaczej nie wiem ale tam jest jakaś magia, kiedy nie przyjdziesz jest dużo ludzi, dlatego lubię tam przychodzić. Dodatkowo wielkim plusem jest smaczna kuchnia, tego mogą im zamojskie knajpy naprawdę pozazdrościć bo są naprawdę w czołówce, pizza jest też ok. Kolejnym ważnym elementem jest bezpieczeństwo, naprawdę jest to jedyny lokal gdzie jest bezpiecznie. Dlatego tam też między innymi chodzimy.
                          lub ma swój klimat, obsługa kelnerska super ubrana. Ogólnie jest bardzo fajnie.
                          POLECAM.
    • Gość: ddd Re: Broadway Club IP: *.dynamic.mm.pl 26.10.13, 21:32
      GŁOSUJCIE NA ZAMOŚĆ turniejmiast.zumi.pl/
    • Gość: niezadowolony Re: Broadway Club IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.15, 22:35
      Jak najbardziej NIE. Byliśmy tam ostatnio ze znajomymi... nieuprzejmość ochrony to mało powiedziane. Groźby, wulgaryzmy popychanie i wyrzucanie człowieka na schody. W momencie pytania o co chodzi - cyt. "wyp**aj bo ci przy***lę ". Najlepsze jest to, że przy próbie wezwania policji osoba która odbierała telefon powiedziała żeby się rozłączyć bo mają ważniejsze rzeczy na głowie. Po chwili przyjechał jednak patrol o dziwo wezwany przez ochronę o_O. Pan policjant "koleżko masz taksówkę zamówioną? tak? to w podskokach do niej". Zero reakcji na agresywnych ochroniarzy śmiejących się w twarz.

Żenada, nigdy więcej tam się nie pojawię i na 100% nikomu nie polecę tej podrzędnej dziury.
    • Gość: peo Re: Broadway Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.17, 06:21
      kiedyś chodziłem teraz raczej nie chodzę imprezki dla +30 są ale mnóstwo gó...arzy się kręci, poza tym non-stop fotograf lata potem to na stronę wrzucają a ja wolę w zaciszu. Klub Nadzieja był lepszy

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka