Gość: Jank IP: *.pl 09.09.02, 15:56 Żyjących forumowiczów uprasza się o danie głosu :o) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jazzak Re: Zyjecie !?! IP: *.mst.gov.pl 09.09.02, 16:12 Witaj! fakt mało ruchawo. Może we wtorek będzie lepiej! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak UB-ecni - czyli lista obecności - 1 IP: *.mst.gov.pl 10.09.02, 08:24 j. Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Re: UB-ecni - czyli lista obecności - 1 10.09.02, 08:45 A jak się będziemy układać na liście ? Alfabetycznie ? To wtedy ja będę pierwsza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: UB-ecni - czyli lista obecności - 1 IP: *.pl 10.09.02, 08:57 Ja tez, ja też ! Mogę być ostatni na liście. To co robimy ?? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
xpek Re: UB-ecni - czyli lista obecności - 1 10.09.02, 13:43 Śpiący ale "jetem" :) Ile lat już nie byłem wywoływany do odpowiedzi, szmat czasu upłynął od ostatniego "jestem" w szkole średnij. Łezka się w oczku kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: UB-ecni - czyli lista obecności - 1 IP: *.pl 10.09.02, 13:52 xpek napisał: > Śpiący ale "jetem" :) > > Ile lat już nie byłem wywoływany do odpowiedzi, szmat czasu upłynął od > ostatniego "jestem" w szkole średnij. Łezka się w oczku kręci. Na studiach też sprawdzali obecność :o) Ale reakcja na wywoływanie jest na forum podobna - "jestem" no i to by było na tyle jeśli chodzi o entuzjazm :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: UB-ecni - czyli lista obecności - 1 10.09.02, 14:07 moje "no" było entuzjazstyczne prosze o interesujący watek, mój ostatni o telewizji euforii nie wzbudził :(( znaczy ja ndudny chyba jestem, chli chlip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: UB-ecni - czyli lista obecności - 1 IP: *.pl 10.09.02, 15:18 m.in napisał: > moje "no" było entuzjazstyczne A to przepraszam :o) > prosze o interesujący watek, mój ostatni o telewizji euforii nie wzbudził :(( No i tu mamy problem. No bo tak: o jedzeniu - było, o piciu - było, o d*** - nie wypada. O polityce - lepiej nie, bo się naród pokłóci. To może trzeba rozpisać konkurs na wątek. Pierwsza nagroda - uścisk dłoni Prezesa (lub dowolnie wybranego forumowicza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: UB-ecni - czyli lista obecności - 1 IP: *.mst.gov.pl 10.09.02, 16:01 Gość portalu: Jank napisał(a): > No i tu mamy problem. No bo tak: o jedzeniu - było, o piciu - było, o d*** - > nie wypada. O polityce - lepiej nie, bo się naród pokłóci. > To może trzeba rozpisać konkurs na wątek. Pierwsza nagroda - uścisk dłoni > Prezesa (lub dowolnie wybranego forumowicza). Git - no to wybieramy Prezesa, Zarząd, Radę Nadzorczą, Gł. Kśięgową/ego...i ustalimy wynagrodzenie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Re: UB-ecni - czyli lista obecności - 1 11.09.02, 07:35 Ja, ja chcę być główną ksiegową, mogę nawet za darmo, byle tylko taki zaszczytny tytuł dostać... ale co będziemy księgować ? czy zgodnie z ustawą o rachunkowości, czy też nie ? bo mnie tam wszystko jedno, wiele już w księgowości widziałam Pozdrawiam jak najbardziej entuzjastycznie, chociaz o tak wczesnej godzinie AgaT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak agat - Gł. Księgowa IP: *.mst.gov.pl 11.09.02, 08:37 Tylko radosna i kreatywna zabawa na kontach ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Re: agat - Gł. Księgowa 11.09.02, 13:19 Gość portalu: jazzak napisał(a): > > Tylko radosna i kreatywna zabawa na kontach ;0) tak, tak, o tym właśnie marzę i śnię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: agat - Gł. Księgowa IP: *.pl 12.09.02, 10:37 agat1 napisała: > > > Tylko radosna i kreatywna zabawa na kontach ;0) > tak, tak, o tym właśnie marzę i śnię... Jakoś intymnie się zrobiło ;o0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat1 Re: Zyjecie !?! IP: 195.116.92.* 20.09.02, 14:46 Coś tak słabiutko, cichutko sie zrobiło, żadnej kampanii wyborczej czy coś. A może ktoś z was będzie się ubiegał o miejsce w ardzie miasta lub fotel prezydenta ? Niech się przyzna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak cóś tam IP: *.mst.gov.pl 20.09.02, 15:21 Gość portalu: agat1 napisał(a): > Coś tak słabiutko, cichutko sie zrobiło, żadnej kampanii wyborczej czy coś. A > może ktoś z was będzie się ubiegał o miejsce w ardzie miasta lub fotel > prezydenta ? Niech się przyzna Ludzie !!! Ja jestem godny stać sie Waszym wodzem (Prezydentem i Sołtysem). Obiecam co tylko chcecie. 'Zwale' zbędne kilogramy. Jestem piękny i inteli(g)iętny. I znam Pana Rysia z Powiśla. Do urny Wiara do urny!!!! ale to biegusiem Dawno oczekiwany kandydat. Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Nareszcie ! 20.09.02, 16:20 Wodzu, dobroczyńco Ty nasz jedyny, my za Tobą choćby w ogień Odpowiedz Link Zgłoś