avalon111 16.07.05, 19:13 jest moderator tego forum, kilka postów nadaje się tylko i wyłącznie do kosza! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiat_paproci Re: Gdzie??? 19.07.05, 20:03 rzeczywiście bałagan się zrobił, ale to dlatego, że modka na wczasy pojechała :) Jak wrócę na stałe do Chełma, to już się takie zielska nie zaplenią, obiecuję :) a na razie podróżuję, to tu, to tam autostopem i wszelkie przyziemne sprawy są mi obce :D Pozdrawiam z deszczowego Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: Gdzie??? 20.07.05, 19:58 > rzeczywiście bałagan się zrobił, ale to dlatego, że modka na wczasy > pojechała :) Jak wrócę na stałe do Chełma, to już się takie zielska nie > zaplenią, obiecuję :) a na razie podróżuję, to tu, to tam autostopem i wszelkie > > przyziemne sprawy są mi obce :D > Pozdrawiam z deszczowego Krakowa No "nic to" jakoś to przeżyjemy...wypoczywaj spokojnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
miet.b Re: Gdzie??? 19.07.05, 20:56 Moje tez poszly do kosza, a nie byly obraxliwe Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: Gdzie??? 20.07.05, 20:02 miet.b napisał: > Moje tez poszly do kosza, a nie byly obraxliwe Nie znam się na procedurze usuwania, może były częścią składową wątków usuniętych? Zawsze jeszcze pozostaje replay;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Gdzie??? 20.07.05, 22:16 Faktycznie posty miet.b nie były obraźliwe, ale odnosiły się do pierwszego posta, więc poszły razem z nim :( Jeszcze nad tym popracuję, bo trochę w pośpiechu robiłam te porządki :) Odpowiedz Link Zgłoś