rilian 22.07.05, 14:19 Czy wszyscy chełmianie wyjechali na wakacje? Czy też nikt nie ma w tym wspaniałym mieście internetu, a zwłaszcza brzydzi się korzystanie z forum GW? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sk72 Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 22.07.05, 17:42 Ja jeszcze żyję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 22.07.05, 21:23 rilian napisał(a): > Czy wszyscy chełmianie wyjechali na wakacje? > > Czy też nikt nie ma w tym wspaniałym mieście internetu, a zwłaszcza brzydzi > się korzystanie z forum GW? A może po prostu nie ma nic ciekawego do powiedzenia, albo nie znalazł interesujących wątków/;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 26.07.05, 18:39 4 dni w prowokującym - miałem nadzieję - Chełmian wątku nic się nie stało. Czasem na forum ktoś wejdzie, wyjdzie... Śmieją się z Chełma, kpią? Trudno! Forum zarasta bluszczem, pustynnieje, a wy co robicie, żeby to zmienić?... Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 26.07.05, 21:02 > 4 dni w prowokującym - miałem nadzieję - Chełmian wątku nic się nie stało. > Czasem na forum ktoś wejdzie, wyjdzie... Śmieją się z Chełma, kpią? Trudno! > Forum zarasta bluszczem, pustynnieje, a wy co robicie, żeby to zmienić?... Hmmm...może trochę cierpliwości i wytrwałości;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 27.07.05, 08:57 no jasne, gdzie mi się tak spieszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
duchowny11 Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 28.07.05, 07:35 prezu zapytał mnie dziś, czy jestem twoim nowym wcieleniem rillian. Nie znamy się. Dzielą nas lata, ale co ciekawe, łączy nas Chełm;) Odpowiedz Link Zgłoś
rilian do duchownego... 28.07.05, 09:12 W takim razie cieszę się, że spotykam osobę, która widać usiłowała przedłożyć racjonalność i uczciowość zapluciu nieciekawych osobników. Ja dzięki prezowi i sytuacji na forum lubelskim wycofałem się z niego całkowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
duchowny11 Re: do duchownego... 28.07.05, 09:21 Jestem tu od niedawna i nie zdążyłem się chyba jeszcze poznać na ludziach stąd. Na pewno bede uważał. Dzięki za wskazówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro72 Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 27.07.05, 21:57 A co mam robić wg ciebie? Z czego mam się cieszyć, z tego że miastem rządzi banda głąbów? Którzy potrafią zniechęcić do wszystkiego? Ludzie, uciekajcie!!!! odyniec...! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 29.07.05, 08:07 Dla niektórych ludzi lato to czas spoczynku umysłowego.Mimo mizernego poziomu wielu uczestników forum moze zamiast narzekania zacznijcie myśleć,a w przyszłym roku wybierzemy władze w Chełmie lepsze od obecnych. Odpowiedz Link Zgłoś
pafo1 Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 28.07.05, 01:23 Witam wszystkich Jeżeli chodzi o wątki polityczne to możecie zawsze na mnie liczyć. Ale są wakacje dlatego też możemy podyskutować o czymś przyjemniejszym. Pozdrawiam Paweł Siepsiak Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 29.07.05, 08:17 Na politykę można się zgodzić,bo lato kampanii wyborczej,ale uchrońmy Chełm przed głupimy pomysłami "teraz naprawde uczciwego socjalizmu".Wiem,że to dla wielu trudna operacja umysłowa,ale nawet z lepperyzmu można się wyleczyć.Więcej nadziei,słoneczko grzeje i będzie lepiej,tylko trzeba w siebie wierzyć.Nawet z socjalizmu mozna wyjść Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 29.07.05, 21:01 moderator wrócił z wczasów, to od razu forum odżyje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 30.07.05, 07:25 serio? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 30.07.05, 09:26 serio serio :P Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 07.08.05, 09:48 Patrzac z boku można powiedzieć - Ci z Chełma są.......,nie mają poglądów,poprostu nie chce im się.Dlaczego nie przedstawiamy swoich pogladów,a jeżeli to czytam tylko jak jest źle. Ludzie w Warszawie bywa jeszcze gorzej,ale Warszawiacy twierdzą,że gdzie indziej to jest prowincja. Czytamy o kłótniach w Lublinie,np.w Sejmiku.Czy nie powinniśmy ogłosić secesji i odbudować woj.chełmskie.Chyba większego bałaganu niż w Lublinie nie zrobimy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamchelm Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 07.08.05, 10:06 A. Sawa chce przywrócenia woj . chełmskiego - ale najpierw trzeba się pozbyć Pana Burakowskiego, który do tego doprowadził, a teraz jest ( jeszcze ) wice prezydentem Chełma Odpowiedz Link Zgłoś
andre_234 Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 07.08.05, 16:21 kochamchelm napisał: >- ale najpierw trzeba się pozbyć > Pana Burakowskiego, który do tego doprowadził, Dlaczego tylko jego ?! Chełm nigdy nie miał szczęścia do władz. Może by tak zrobić tu ranking (nie)popularności naszych polityków (Powiatowych i gminnych)i wykazać ich nieudolność lub cwaniactwo albo i nawet powiązania z mafijnymi strukturami. Może być ciekawie. Pamiętajcie tylko że internet nie jest anonimowy i za szkalowanie ludzi można oberwać nawet wtedy gdy ma się rację. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 07.08.05, 19:06 no super. czyli jak robić ranking, to już tylko niepopularności? jak pisać o czymś, to już tylko o tym, co najgorsze? czy w chełmie nie ma ludzi uczciwych, mądrych, sprawiedliwych? nie dzieje się nic dobrego? tylko siedzieć i narzekać (przy butlece jabola)? Odpowiedz Link Zgłoś
andre_234 Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 07.08.05, 21:08 No to ja chętnie poznam tych uczciwych i lojalnych. Proszę wymień choć kilku. pzdr p.s. Dziś testuję (jednoosobowo) żołądkową z miętą Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 08.08.05, 09:21 Pluć jest łatwo,ale nie ma sensu.Jeżeli szukacie uczciwych polityków,to dlaczego nie chcecie sami nimi być.Wy albo wasi znajomi.W przyszłym roku wybory samorządowe.Wymyśl co trzeba zrobić,a nie komu przyłożyć.Ktoś napisał o P.Burakowskim,a czy zna jego poglądy na temat Chełma i okolic.Spytaj,a potem ewentualnie wyrzucaj.Może wbrew obecnym zwyczajom w internecie podyskutujemy powaznie.Wprawdzie to zakrawa na cud,ale cuda też się zdażają. Odpowiedz Link Zgłoś