Dodaj do ulubionych

umarłe forum. czyli brak internautów w chełmie

22.07.05, 14:19
Czy wszyscy chełmianie wyjechali na wakacje?

Czy też nikt nie ma w tym wspaniałym mieście internetu, a zwłaszcza brzydzi
się korzystanie z forum GW?
Obserwuj wątek
    • sk72 Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 22.07.05, 17:42
      Ja jeszcze żyję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • avalon111 Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 22.07.05, 21:23
      rilian napisał(a):

> Czy wszyscy chełmianie wyjechali na wakacje?
      >
      > Czy też nikt nie ma w tym wspaniałym mieście internetu, a zwłaszcza brzydzi
      > się korzystanie z forum GW?

A może po prostu nie ma nic ciekawego do powiedzenia, albo nie znalazł
      interesujących wątków/;-)
      • rilian Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 26.07.05, 18:39
        4 dni w prowokującym - miałem nadzieję - Chełmian wątku nic się nie stało.
        Czasem na forum ktoś wejdzie, wyjdzie... Śmieją się z Chełma, kpią? Trudno!
        Forum zarasta bluszczem, pustynnieje, a wy co robicie, żeby to zmienić?...
        • avalon111 Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 26.07.05, 21:02
          > 4 dni w prowokującym - miałem nadzieję - Chełmian wątku nic się nie stało.
          > Czasem na forum ktoś wejdzie, wyjdzie... Śmieją się z Chełma, kpią? Trudno!
          > Forum zarasta bluszczem, pustynnieje, a wy co robicie, żeby to zmienić?...

Hmmm...może trochę cierpliwości i wytrwałości;-)
          • rilian Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 27.07.05, 08:57
            no jasne, gdzie mi się tak spieszy ;)
            • duchowny11 Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 28.07.05, 07:35
              prezu zapytał mnie dziś, czy jestem twoim nowym wcieleniem rillian. Nie znamy
              się. Dzielą nas lata, ale co ciekawe, łączy nas Chełm;)
              • rilian do duchownego... 28.07.05, 09:12
                W takim razie cieszę się, że spotykam osobę, która widać usiłowała przedłożyć
                racjonalność i uczciowość zapluciu nieciekawych osobników. Ja dzięki prezowi i
                sytuacji na forum lubelskim wycofałem się z niego całkowicie.
                • duchowny11 Re: do duchownego... 28.07.05, 09:21
                  Jestem tu od niedawna i nie zdążyłem się chyba jeszcze poznać na ludziach stąd.
                  Na pewno bede uważał. Dzięki za wskazówkę.
        • donpedro72 Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 27.07.05, 21:57
          A co mam robić wg ciebie? Z czego mam się cieszyć, z tego że miastem rządzi
          banda głąbów? Którzy potrafią zniechęcić do wszystkiego? Ludzie, uciekajcie!!!!
          odyniec...!
          • andrzej.sawa Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 29.07.05, 08:07
            Dla niektórych ludzi lato to czas spoczynku umysłowego.Mimo mizernego poziomu
            wielu uczestników forum moze zamiast narzekania zacznijcie myśleć,a w przyszłym
            roku wybierzemy władze w Chełmie lepsze od obecnych.
    • pafo1 Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 28.07.05, 01:23
      Witam wszystkich

Jeżeli chodzi o wątki polityczne to możecie zawsze na mnie liczyć.

Ale są wakacje dlatego też możemy podyskutować o czymś przyjemniejszym.

Pozdrawiam

Paweł Siepsiak
      • andrzej.sawa Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 29.07.05, 08:17
        Na politykę można się zgodzić,bo lato kampanii wyborczej,ale uchrońmy Chełm
        przed głupimy pomysłami "teraz naprawde uczciwego socjalizmu".Wiem,że to dla
        wielu trudna operacja umysłowa,ale nawet z lepperyzmu można się wyleczyć.Więcej
        nadziei,słoneczko grzeje i będzie lepiej,tylko trzeba w siebie wierzyć.Nawet z
        socjalizmu mozna wyjść
        • kwiat_paproci Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 29.07.05, 21:01
          moderator wrócił z wczasów, to od razu forum odżyje ;)
          • rilian Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 30.07.05, 07:25
            serio? ;)
            • kwiat_paproci Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 30.07.05, 09:26
              serio serio :P
              • andrzej.sawa Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 07.08.05, 09:48
                Patrzac z boku można powiedzieć - Ci z Chełma są.......,nie mają
                poglądów,poprostu nie chce im się.Dlaczego nie przedstawiamy swoich pogladów,a
                jeżeli to czytam tylko jak jest źle.
                Ludzie w Warszawie bywa jeszcze gorzej,ale Warszawiacy twierdzą,że gdzie indziej
                to jest prowincja.
                Czytamy o kłótniach w Lublinie,np.w Sejmiku.Czy nie powinniśmy ogłosić secesji i
                odbudować woj.chełmskie.Chyba większego bałaganu niż w Lublinie nie zrobimy.
                • kochamchelm Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 07.08.05, 10:06
                  A. Sawa chce przywrócenia woj . chełmskiego - ale najpierw trzeba się pozbyć
                  Pana Burakowskiego, który do tego doprowadził, a teraz jest ( jeszcze ) wice
                  prezydentem Chełma
                  • andre_234 Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 07.08.05, 16:21
                    kochamchelm napisał:
                    >- ale najpierw trzeba się pozbyć
                    > Pana Burakowskiego, który do tego doprowadził,

Dlaczego tylko jego ?!
                    Chełm nigdy nie miał szczęścia do władz.
                    Może by tak zrobić tu ranking (nie)popularności naszych polityków (Powiatowych i
                    gminnych)i wykazać ich nieudolność lub cwaniactwo albo i nawet powiązania z
                    mafijnymi strukturami.
                    Może być ciekawie.
                    Pamiętajcie tylko że internet nie jest anonimowy i za szkalowanie ludzi można
                    oberwać nawet wtedy gdy ma się rację.
                    pzdr
                    • rilian Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 07.08.05, 19:06
                      no super. czyli jak robić ranking, to już tylko niepopularności? jak pisać o
                      czymś, to już tylko o tym, co najgorsze? czy w chełmie nie ma ludzi uczciwych,
                      mądrych, sprawiedliwych? nie dzieje się nic dobrego?

tylko siedzieć i narzekać (przy butlece jabola)?
                      • andre_234 Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 07.08.05, 21:08
                        No to ja chętnie poznam tych uczciwych i lojalnych.
                        Proszę wymień choć kilku.
                        pzdr
                        p.s.
                        Dziś testuję (jednoosobowo) żołądkową z miętą
                        • andrzej.sawa Re: umarłe forum. czyli brak internautów w chełmi 08.08.05, 09:21
                          Pluć jest łatwo,ale nie ma sensu.Jeżeli szukacie uczciwych polityków,to dlaczego
                          nie chcecie sami nimi być.Wy albo wasi znajomi.W przyszłym roku wybory
                          samorządowe.Wymyśl co trzeba zrobić,a nie komu przyłożyć.Ktoś napisał o
                          P.Burakowskim,a czy zna jego poglądy na temat Chełma i okolic.Spytaj,a potem
                          ewentualnie wyrzucaj.Może wbrew obecnym zwyczajom w internecie podyskutujemy
                          powaznie.Wprawdzie to zakrawa na cud,ale cuda też się zdażają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka