Dodaj do ulubionych

PROGRAM DO ROZMÓW GŁOSOWYCH JAKI NAJLEPSZY???

IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 13:52
PODPOWIEDZCIE PROSZĘ JAKI PROGRAM NAJLEPSZY DO ROZMOWY GŁOSOWEJ W
INTERNECIE . DZIĘKUJĘ !!
Obserwuj wątek
    • Gość: Wojtek Re: PROGRAM DO ROZMÓW GŁOSOWYCH JAKI NAJLEPSZY??? IP: *.ruczaj.pl 14.11.03, 14:08
      Proponuję Skype(www.skype.com) twórców Kazyy. Omija wszystkie możliwe
      firewalle!
      Jako drugi polecam programik do rozmów głosowych z wykorzystaniem kamerki
      internetowej (www.eyeballchat.com), jednak ten nie jest juz taki sprytny i
      firewalle czasem mu przeszkadzają(choć rzadko).
      • Gość: Mirek Re: PROGRAM DO ROZMÓW GŁOSOWYCH JAKI NAJLEPSZY??? IP: *.abhsia.telus.net 16.11.03, 06:14
        najpopularniejszy na swiecie MSN Mesenger, messenger.msn.com/?
        mkt=pl ... rozmowy z wieksza gropa osob Paltalk chat.hostplus.net/ABC/
        • Gość: mirek Re: PROGRAM DO ROZMÓW GŁOSOWYCH JAKI NAJLEPSZY??? IP: *.abhsia.telus.net 16.11.03, 06:16
          messenger.msn.com/?mkt=pl
          • Gość: Wojtek Re: PROGRAM DO ROZMÓW GŁOSOWYCH JAKI NAJLEPSZY??? IP: *.ruczaj.pl 16.11.03, 10:27
            Problem w tym że rozmowy są możliwe tylko wtedy gdzy posiadasz zewnętrzny
            adres IP(tak mi się wydaje przynajmniej?!)
    • Gość: fan Re: PROGRAM DO ROZMÓW GŁOSOWYCH JAKI NAJLEPSZY??? IP: *.piasta.pl 18.11.03, 20:55
      W sieci wewnętrznej wystarczy gg, w rozmowach poza siecią Tlen.
    • Gość: paffcio próbowałem wszyyystkich możliwości... IP: *.dolsat.pl 19.11.03, 00:23
      i doszedłem do wniosku, że:
      1 miejsce bezapelacyjnie WPKontakt (jeśli przynajmniej jedna ze stron posiada
      zew. IP)
      2 m. Komunikator Tlen
      3 m. Gadu-Gadu
      nie próbowałem tego SKYPE ale na pewno zaczynam testy :D
      • Gość: KZ Re: próbowałem wszyyystkich możliwości... IP: 209.234.157.* 19.11.03, 05:44
        Ja rowniez probowalem (nie wszystkich - bo sa dziesiatki programow tego typu)
        i mam troche inne zdanie na ten temat. Trudno nawet porownywac WP Kontakt do
        doskonalego nowego Messengera, ktory jest prawie "kombajnem" do porozumiewania
        i przesylania wiadomosci w sieci. Na drugim miejscu jest wedlug mnie Pal-Talk
        a na trzecim Net-Meeting.
        WP Kontakt, Tlen, GG niestety odbiegaja baaaardzo mozliwosciami od wyzej
        wymienionych.
        • Gość: Wojtek Re: próbowałem wszyyystkich możliwości... IP: *.ruczaj.pl 19.11.03, 22:40
          A ja myślę że nie próbowaliście Skype! Jakość dźwięku telefoniczna jeśli ma
          się w miarę szybkie łącze(128kbps) i do tego ogromny plus za to że działa we
          wszystkich sieciach lokalnych(mając likalny IP)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka