Gość: DARIO IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 13:52 PODPOWIEDZCIE PROSZĘ JAKI PROGRAM NAJLEPSZY DO ROZMOWY GŁOSOWEJ W INTERNECIE . DZIĘKUJĘ !! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Wojtek Re: PROGRAM DO ROZMÓW GŁOSOWYCH JAKI NAJLEPSZY??? IP: *.ruczaj.pl 14.11.03, 14:08 Proponuję Skype(www.skype.com) twórców Kazyy. Omija wszystkie możliwe firewalle! Jako drugi polecam programik do rozmów głosowych z wykorzystaniem kamerki internetowej (www.eyeballchat.com), jednak ten nie jest juz taki sprytny i firewalle czasem mu przeszkadzają(choć rzadko). Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: PROGRAM DO ROZMÓW GŁOSOWYCH JAKI NAJLEPSZY??? IP: *.abhsia.telus.net 16.11.03, 06:14 najpopularniejszy na swiecie MSN Mesenger, messenger.msn.com/? mkt=pl ... rozmowy z wieksza gropa osob Paltalk chat.hostplus.net/ABC/ Link Zgłoś
Gość: mirek Re: PROGRAM DO ROZMÓW GŁOSOWYCH JAKI NAJLEPSZY??? IP: *.abhsia.telus.net 16.11.03, 06:16 messenger.msn.com/?mkt=pl Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: PROGRAM DO ROZMÓW GŁOSOWYCH JAKI NAJLEPSZY??? IP: *.ruczaj.pl 16.11.03, 10:27 Problem w tym że rozmowy są możliwe tylko wtedy gdzy posiadasz zewnętrzny adres IP(tak mi się wydaje przynajmniej?!) Link Zgłoś
Gość: fan Re: PROGRAM DO ROZMÓW GŁOSOWYCH JAKI NAJLEPSZY??? IP: *.piasta.pl 18.11.03, 20:55 W sieci wewnętrznej wystarczy gg, w rozmowach poza siecią Tlen. Link Zgłoś
Gość: paffcio próbowałem wszyyystkich możliwości... IP: *.dolsat.pl 19.11.03, 00:23 i doszedłem do wniosku, że: 1 miejsce bezapelacyjnie WPKontakt (jeśli przynajmniej jedna ze stron posiada zew. IP) 2 m. Komunikator Tlen 3 m. Gadu-Gadu nie próbowałem tego SKYPE ale na pewno zaczynam testy :D Link Zgłoś
Gość: KZ Re: próbowałem wszyyystkich możliwości... IP: 209.234.157.* 19.11.03, 05:44 Ja rowniez probowalem (nie wszystkich - bo sa dziesiatki programow tego typu) i mam troche inne zdanie na ten temat. Trudno nawet porownywac WP Kontakt do doskonalego nowego Messengera, ktory jest prawie "kombajnem" do porozumiewania i przesylania wiadomosci w sieci. Na drugim miejscu jest wedlug mnie Pal-Talk a na trzecim Net-Meeting. WP Kontakt, Tlen, GG niestety odbiegaja baaaardzo mozliwosciami od wyzej wymienionych. Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: próbowałem wszyyystkich możliwości... IP: *.ruczaj.pl 19.11.03, 22:40 A ja myślę że nie próbowaliście Skype! Jakość dźwięku telefoniczna jeśli ma się w miarę szybkie łącze(128kbps) i do tego ogromny plus za to że działa we wszystkich sieciach lokalnych(mając likalny IP) Link Zgłoś