tociekawe 24.04.06, 18:21 Szukam wiarygodnych informacji o gimnazjach w Chełmie.Czeka mnie wybór szkoły dla dziecka. Bardzo chetnie zapoznam sie z opiniami forumowiczów :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avalon111 Re: RANKING GIMNAZJÓW CHEŁMSKICH 24.04.06, 19:53 ja się chętnie poprzyglądam, bo ten temat będzie mnie dotyczył za parę lat. We środowej GW był dodatek "Przewodnik po szkołach z klasą" na województwo lubelskie i podkarpackie, wg. niego szkoły z klasą w Chełmie spośród ponadpodstawowych to: Gimnazjum nr 4 przy ZSO nr 1 Gimnazjum nr 6 Liceum Ogolnokształcące nr 1 im. S. Czarnieckiego Odpowiedz Link Zgłoś
tociekawe Re: RANKING GIMNAZJÓW CHEŁMSKICH 25.04.06, 17:15 bardzo ciekawe,dziękuję Jednakże , nie pomniejszając znaczenia publikacji prasowych, wolałabym zapaznac sie z opinią rodziców dzieci uczących sie w gimnazjach, lub nawet opinią samych uczniów. Do prasy informacje podaje dyrekcja szkół i tu czasami pojawiaja się " sztukaterie" . Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: RANKING GIMNAZJÓW CHEŁMSKICH 25.04.06, 20:08 Informacja prasowa to była taka dygresja na marginesie i być może przyczynek do dyskusji. Sama także podchodzę do takich z dużą rezerwą. Odpowiedz Link Zgłoś
por.dz Re: RANKING GIMNAZJÓW CHEŁMSKICH 26.04.06, 15:22 Mam doskonałe zdanie o zespole szkół społecznych, niewielkie grupy, dwa języki na poziomie, dobrane i zyczliwe grono nauczycieli. Odpowiedz Link Zgłoś
tociekawe Re: RANKING GIMNAZJÓW CHEŁMSKICH 26.04.06, 16:04 A czy wielka tajemnica są koszty społecznego gimnazjum? Jeśli nie, to chetnie sie zapoznam. Odpowiedz Link Zgłoś