GoĹÄ: WP IP: *.tkdami.net 04.07.03, 19:17 Pozdrowienia z Radomia przesyła Walentyna Pawelec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isoxazolidine Re: Pozdrawiam Białą Podlaską ... 19.07.03, 17:51 Ja też pozdrawiam z Radomia :-) isoxazolidine Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mirek Cafaj Re: Pozdrawiam Białą Podlaską ... IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 19:03 Dzięki Serdeczne za wspaniałe pozdrowionka. Wszystkiego najlepszego i wiele radości w kontaktach międzyludzkich.Pozdrawiam Radom. dzisiaj jest jakiś mecz, dowiedziałem sie przejeżdzając obok stadionu. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: WP Re: Pozdrawiam Białą Podlaską ... IP: *.tkdami.net 05.08.03, 21:36 Gość portalu: Mirek Cafaj napisał(a): > Dzięki Serdeczne za wspaniałe pozdrowionka. > Wszystkiego najlepszego i wiele radości w kontaktach międzyludzkich.Pozdrawiam > Radom. dzisiaj jest jakiś mecz, dowiedziałem sie przejeżdzając obok stadionu. > Pa. Nie wiem jaki był mecz, gdy przejeżdżałeś przez Radom, zapewne ul. Narutowicza, ale wiem że było bardzo upalnie. Echo wiatrów od wschodu, którego ciągle nasłuchuję, nie doniosło, żeby w Białej było chłodniej. A więc jest "uff, jak gorąco ...". Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
furtado Re: Pozdrawiam Białą Podlaską ... 18.02.04, 15:16 Gorące pozdrowienia z Warszawy od Justyny R. (S.) Odpowiedz Link Zgłoś
pankracea Re: Pozdrawiam Białą Podlaską ... 19.03.04, 21:00 pozdrowienia z Gdanska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Pozdrawiam Białą Podlaską ... 19.04.04, 19:29 Siedlce ciepło pozdrawiają bratanków zza miedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
rgm3 Re: Pozdrawiam Białą Podlaską ... 22.07.04, 11:31 czesc!! co was łączy z Krakowem, może założyć jakieś forum, stronkę, czat Podlasiaków związanych z Krakowem Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: Pozdrawiam Białą Podlaską ... 28.04.04, 16:48 Ach jak miło usłyszeć (zobaczyć) pozdrowienia zza miedzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka997 Re: Pozdrawiam Białą Podlaską ... 26.06.04, 12:32 Serdeczne pozdrowionka spod krakowskiego słonka :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Pozdrawiam Białą Podlaską ... 16.07.04, 20:13 to ja również pozdrawiam po krakowsku :) Krakowiaczek jeden miał koników siedem :)....... Odpowiedz Link Zgłoś
rgm3 Re: Pozdrawiam Białą Podlaską ... 22.07.04, 11:33 rita100 napisała: > to ja również pozdrawiam po krakowsku :) > > Krakowiaczek jeden miał koników siedem :)....... co was łączy z krakowem, może założyc jakoś stronę, forum Podlasiaków związanychych z krakowem Odpowiedz Link Zgłoś
a.g9910 Re: Pozdrawiam Białą Podlaską ... 25.07.04, 21:39 Pozdrawiam Białą Podlaskę,oraz okolice.Jestem z Katowic,i właśnie dzisiaj podjęłam decyzję iż za kilka dni jadę w wasze strony,bardzo się stęskniłam za rodzinką.mam super wspomnienia z dzieciństwa,bo zawsze tam jeżdziłam na wakacje,a teraz pojadę ze swoim dzieckiem.Jestem szczęśliwa,żadne morze i góry nie dadzą mi tyle satsfakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: Pozdrawiam Białą Podlaską ... 25.07.04, 22:22 I to jest właśnie strzał w dziesiątkę... nigdzie powietrze nie pachnie tak jak u nas - a to sianem, a to zbożem, a to łąką i rosą o poranku.. a te wschody słońca, a te lasy... eeeech !!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Pozdrawiam Białą Podlaską ... 01.08.04, 22:37 cryss napisał: > I to jest właśnie strzał w dziesiątkę... nigdzie powietrze nie pachnie tak jak > u nas - a to sianem, a to zbożem, a to łąką i rosą o poranku.. a te wschody > słońca, a te lasy... eeeech !!! :))) śmię twierdzić, że opis przyrody do swych dzieł Dostojewski podpatrzył z regionów Białej Podlaskiej, szczególnie jego słynne sianokosy :) gratulacje już czuć zapach żniw i pokosów ściętej trawy - cuuuuuuuudownie zalatuje :) pozdrawiam macie najpiękniejsze lato Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: Pozdrawiam Białą Podlaską ... 15.08.04, 20:24 Kto tego nie zobaczy ten nie uwierzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Pozdrawiam Białą Podlaską ... 15.08.04, 21:15 pewnie widok przemawia do serca :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Pozdrawiam Białą Podlaską ... 16.08.04, 22:40 a co jeszcze, z chęcią wyslucham :) Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: Pozdrawiam Białą Podlaską ... 16.08.04, 23:13 No i te równiny sięgające widnokręgu przepiękna dolina rzeki Bug gdzie widoki jakby żywcem przeniesione z okolic Olsztyna.. ach i te konie w stadninie w Janowie Podlaskicm, takich nie zobaczysz nigdzie na świecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Pozdrawiam Białą Podlaską ... 16.08.04, 23:15 jedynie na obrazach, gdzie konie , a nie krajobraz są głównymi postaciami musi być pięknie Odpowiedz Link Zgłoś