krzycho44 23.07.06, 17:53 Upał,wakacje w pełni a obie Chełmskie kryte pływalnie zamknięte,jedna z powodu remontu a druga?Czy to nie skandal.Pozostają brudne glinianki i nie nadające sie do kąpieli Zółtańce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avalon111 Re: Chełmskie baseny????????? 25.07.06, 20:32 Czy to nie skandal.Pozostają brudne glinianki i nie > nadające sie do kąpieli Zółtańce. E tam, nie przesadzaj...jest jeszcze nasza perełka "białe", które ma dodatkowy plus, że jeśli kogoś nie widziałeś bardzo, bardzo długo, to nad Białym na pewno spotkasz, nie mówiąc o bliższej i dalszej rodzinie;-). Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjot Re: Chełmskie baseny????????? 26.07.06, 07:59 Przecież w brudnej wodzie nie ma ryb i raków a na gliniankach są takie stwoerzenia, więc woda jest czysta. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho44 Re: Chełmskie baseny????????? 26.07.06, 14:38 Uważasz że Glinianki,to kąpielisko na miarę naszego miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjot Re: Chełmskie baseny????????? 31.07.06, 08:15 Nie uważam, że jest na miarę nasdzego miasta. Wymagaa wyłożenia pewnych pieniedzy, żeby przyciagnąć więcej wypoczywających. ale wymaga to zrozumienia przez naszych rajców pewnych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
agnies_77 Re: Chełmskie baseny????????? 26.07.06, 12:20 avalon111 napisała: E tam, nie przesadzaj...jest jeszcze nasza perełka "białe", które ma dodatkowy > plus, że jeśli kogoś nie widziałeś bardzo, bardzo długo, to nad Białym na pewno > spotkasz, nie mówiąc o bliższej i dalszej rodzinie;-). > tylko, że wyjście w basen, a wyjazd nad Białe to trochę co innego... i nie każdy może sobie pozwolić codziennie pojechać nad Białe żeby sobie popływać godzinę Odpowiedz Link Zgłoś
agnies_77 Re: Chełmskie baseny????????? 26.07.06, 12:23 wyjście na basen oczywiście;) Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: Chełmskie baseny????????? 26.07.06, 19:22 Ironizowałam w pierwszym poście ale to nie zmienia faktu, że popieram postulat basenowy, powinny być czynne! Odpowiedz Link Zgłoś
agnies_77 Re: Chełmskie baseny????????? 27.07.06, 23:03 ja np. muszę chodzić na basen 2 razy w tygodniu dobrze, że w tej chwili nie jestem w Chełmie bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić sytuacji, że muszę pójść, a nie mam gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
bruzyna Re: Chełmskie baseny????????? 27.07.06, 23:07 ale mam nadzieję,że basen w I LO jest czynny?? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho44 Re: Chełmskie baseny????????? 28.07.06, 12:17 własnie że żaden basen nie jest czynny,oprócz tego na odkrytego na Kredowej. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Chełmskie baseny????????? 28.07.06, 18:15 basen przy I LO będzie otwarty od 1 sierpnia :) Szkoda, że tak wyszło, że akurat na czas wymiany wody przypadły upały wszechczasów... Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho44 Re: Chełmskie baseny????????? 30.07.06, 13:00 Czy ten 1.08. to pewna data otwarcia basenu? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Chełmskie baseny????????? 30.07.06, 15:56 Taka informacja była podana na rozpisce u pań szatniarek, więc chyba można zakładać, że pewna :) Odpowiedz Link Zgłoś
ole707 Re: Chełmskie baseny????????? 31.07.06, 07:00 Otwieram u siebie w ogrodzie kupiłem balię. Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: Chełmskie baseny????????? 28.07.06, 12:39 > ja np. muszę chodzić na basen 2 razy w tygodniu Dlaczego muszę??? Odpowiedz Link Zgłoś
agnies_77 Re: Chełmskie baseny????????? 28.07.06, 16:40 avalon111 napisała: > > ja np. muszę chodzić na basen 2 razy w tygodniu > > Dlaczego muszę??? tak się składa, że basen w tej chwili jest częścią mojej rehabilitacji i dlatego muszę. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś