siula5 07.11.06, 11:21 Moja ośmio miesięczna córeczka już chodzi!!! Jakże ona jest cudowna tego nie potrafię opisać, żadne słowa tego nie ujmą co czuje matka patrząc na swoje dziecko. Coś cudownego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelina23-20 Re: Muszę się pochwalić 07.11.06, 11:23 siula5 napisała: > Moja ośmio miesięczna córeczka już chodzi!!! Jakże ona jest cudowna tego nie > potrafię opisać, żadne słowa tego nie ujmą co czuje matka patrząc na swoje > dziecko. Coś cudownego. gratulacje....aby jeszcze niejedne buty zdarła:) Odpowiedz Link Zgłoś
stookrota Re: Muszę się pochwalić 07.11.06, 11:24 gratuluje i zycze duuuuzo szczescia:) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: Muszę się pochwalić 07.11.06, 11:32 :) haha :) niedlugo bedzie juz kicac :) gratuluje :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Muszę się pochwalić 07.11.06, 11:34 kicać? ani się obejrzy a bedzie śmigać na rowerku i w ogóle wychodzić.. daleko... :) Cieszę się razem z Tobą:) Niesamowite uczucie. Pamiętam jak córcia mojej siostry stawialam pierwsze male kroczki i ja przy tym byłam. Straszna frajda :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Muszę się pochwalić 07.11.06, 18:21 Gratuluję posiadania mobilnej córeczki! Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: Muszę się pochwalić 08.11.06, 12:49 SUper!! to teraz Mamusiu musisz uwazac bo ani sie obejrzysz a tu ci pierworodna uciekac bedzie z kawalerami(heh...uwielbiam to slowo:)) Odpowiedz Link Zgłoś