Dodaj do ulubionych

szukam DOMU WESELNEGO W CHELMIE!!!!

23.06.07, 18:42
PROSZE O PROPOZYCJE domow weselnych na ok 100 osob oraz cenniki.Moze ktos
wie domy weselne w ktorych mozna przenocowac gosci po imprezie weselnej.ORAZ
szukam DOBREGO DJ na wesele ,ktory zagra muzyke lata 80`.Szukam DJ konkretnego
a nie jakiegos (pijaczyne z kasprzakiem)bardzo prosze o odpowiedz
Obserwuj wątek
    • marcelinia Re: szukam DOMU WESELNEGO W CHELMIE!!!! 24.06.07, 01:46
      i dlaczego na wschodzie jest takie zacofanie,ze wlasciciele domow weselnych nie
      maja stron internetowych ,gdzie mozna obejrzec sobie:sale weselne i ofert tego
      domku weselnego itp.Dlaczego tak jest?Mamy juz DWUDZIESTY PIERWSZY WIEK!!
      • pafelek80 Re: szukam DOMU WESELNEGO W CHELMIE!!!! 25.06.07, 10:15
        jak sie dobrze poszuka to mozna znalezc:
        www.domweselny.chelm.pl/
        www.naszachata.com/
        www.domweselny.dapex.pl/
        www.trzydeby.pl/
        hotelkamena.pl/
        www.portland.chelm.pl/
        reszty faktycznie nie widzialem... choc moze to kwestia poszukania bardziej...
        Co do poziomu i zawartosci merytorycznej stron to sie nie bede wypowiadal, ale
        faktem jest ze kilka z tych domow weselnych/lokali wynajmujacych sale na wesela
        ma swoje strony internetowe.

Jesli chodzi o lokal z noclegiem to sensowna wydaje mi sie Diana. Kamena i Trzy
        Deby sa dosc drogie, a jak wyglada portland od kwestii obslugi niestety nie
        wiem. Jeszcze ponoc nasza chata oferuje noclegi - ale tego nie wiem na pewno.
        • gojka23 DJ!!! 25.06.07, 11:10
          Jeśli chodzi o Dj-polecam z całego derucha.... Leszka Duchnickiego (z BON TON-
          u) ...u mnie prowadzil przyjęcie ślubne i było EXTRA!!!
          • marcelinia Re: DJ!!! 26.06.07, 20:47
            gojka23 napisała:

> Jeśli chodzi o Dj-polecam z całego derucha.... Leszka Duchnickiego (z BON TON-
            > u) ...u mnie prowadzil przyjęcie ślubne i było EXTRA!!!
            super,super a jakies namiary do tego Pana. mozna prosic
        • pafelek80 Re: szukam DOMU WESELNEGO W CHELMIE!!!! 25.06.07, 16:02
          i jeszcze jedna stronka:
          hotelduet.com.pl
          • gojka23 Re: szukam DOMU WESELNEGO W CHELMIE!!!! 19.07.07, 11:08
            TEGO domu Weselnego to ja nie polecam...miałam tam swój ślub...wnętrze bardzo
            ładne ale z obsługą gorzej...w sumie jak kobieta która w dzień ślubu rano
            ustawia stoły o godzinie 2 w nocy następnego dnia ma być miła dla gości skoro
            jest skonana!!!

Poza tym nie można się dogadać z tymi ludźmi...Pani Manager...szumnie
            nazwana...wymusza swoje zdanie na klientach a z drugiej stronie są w menu
            rzeczy których oni nie chcą robić...np. frytki...bo goście nie dostaną w 1
            turze...no to już nie mój problem...poza tym chcieli na mnie wymusić...żeby
            podawać jedzenie (II danie) na paterach i żeby każdy brał tyle ile będzie
            chciał...to ten na końcu stołu by nie miał co jeść. (twierdzili że niby mniej
            się zmarnuje jedzenia).
            Moja koleżanka nie świadomie zarezerwowałyśmy w tym samym czasie Ona miała
            trochę wcześniej ślub i przyjęcie było za kwotę minimalną 70 zł od osoby o ile
            dobrze pamiętam...i jak oglądałam kasetę to SERIO nie było co jeść...przekąski
            liche i mało. My domówiliśmy sobie sporo rzeczy a i tak nie było przepychu.
            Oczywiście Pani manager chciała żeby zapłacić z góry na imprezę ja się uparłam
            że PO...(wiedziałam jak bywa na tego typu przyjęciach, że kelnerzy są nie mili
            że jedzenie może być to co nie zamówiliśmy albo czegoś może nie być...także nie
            chciałam wpłacać wszystkiego...zostawiliśmy cześć na później) i jak
            opuszczaliśmy rano hotel...to padło pytanie kiedy kasę wpłacimy...na umowie
            było wpisane do 3 dni...także bez komentarza.

Dlatego właśnie nie polecam…!!!
      • vvesna Re: szukam DOMU WESELNEGO W CHELMIE!!!! 25.06.07, 21:20
        > i dlaczego na wschodzie jest takie zacofanie,ze wlasciciele domow weselnych nie
        > maja stron internetowych ,gdzie mozna obejrzec sobie:sale weselne i ofert tego
        > domku weselnego itp.Dlaczego tak jest?Mamy juz DWUDZIESTY PIERWSZY WIEK!!

Skoro na WSCHODZIE jest takie zacofanie, to może niepotrzebnie planujesz wesele
        w Chełmie:/
        • vvesna Re: szukam DOMU WESELNEGO W CHELMIE!!!! 25.06.07, 21:24
          Aha, gdyby Cię to jednak mimo wszystko interesowało urządzenie przyjęcia w tym
          zagłębiu zacofania, polecam Trzy Dęby. Ja byłam zadowolona z organizacji mojego
          wesela i z noclegów dla gości. Cenowo wcale nie wyszło drożej niż gdzie indziej.
          Dokładnych cen nie pamiętam.
          • marcelinia Re: serdeczne podziekowania dla WAS!!!za info. 26.06.07, 20:45
            POPATRZYLAM SOBIE NA OFERTY DOMOW WESELNYCH.OWSZEM GALERIA FOTEK ,SAL WESELNYCH
            JEST ZAMIESZCZONA,ORAZ PROPOZYCJE MENU,ale mogli jeszcze podac cennik uslug.Bo
            po co darmo mam im zawracac glowe...jesli cena bedzie szalona!
            • pafelek80 Re: serdeczne podziekowania dla WAS!!!za info. 27.06.07, 10:29
              cena zalezy glownie od tego jak bardzo wymyslne menu bedziesz chciala. Mozna
              zrobic wesele i za 50zl/krzeselko tylko goscie raczej malo beda mieli do
              jedzenia... Generalnie ceny wszedzie sa zblizone i ksztaltuja sie od 60 do 90zl
              za krzeselko. (A szalone ceny to ostatnio moj znajomy w Czestochowie znalazl:
              280zl za krzeselko w lokalu...). I moim zdaniem jednak lepiej jest objechac i
              zobaczyc te domy weselne na zywo i porozmawiac z wlasicielami...
              • marcelinia szukam DJ na wesele 28.06.07, 15:49
                ktos zna?ktos wie? szukam dobrego DJ na wesele.Ktos mi polecił niejakiego Pana
                Leszka Duchnickiego z Radio Bon Ton.A namiary na niego? nikt nie podał! Jesli
                ktos cos wie to czekam na odpowiedz.
                • gojka23 Re: szukam DJ na wesele 29.06.07, 12:56
                  Wysłałam Ci na maila tel. i maila.
                  • marcelinia do gojki 29.06.07, 14:31
                    nie otrzymalam maila jeszcze
                    • agnies_77 Re: szukam DOMU WESELNEGO W CHELMIE!!!! 10.07.07, 23:59
                      jeszcze jedna strona z domem weselnym i wynajmem samochodów
                      www.limuzyna.up.pl
                    • gojka23 Re: do gojki 19.07.07, 10:56
                      wysłałam jeszcze raz na adres marcelinia@gazeta.pl
    • bazyla4 Re: szukam DOMU WESELNEGO W CHELMIE!!!! 13.07.07, 21:03
      ja sie wypowiem w temacie niepolecenia Domu weselnego w Chełmie,
      nie polecam zatem domu weselnego na Żółtańcach "Pan Tadeusz"
      pani która prowadzi ten "interes" jest osobą nieuczciwą i nie dotrzymuje danego
      słowa,
      umowila sie z nami na konkretny termin po czym, po upływie trzech tygodni
      oświadczyła że jej mama właśnie zarezerwowała ten termin innym osobom, nie
      chciala oczywiscie podpisac umowy, bo po co???
      zwrociła wprawdzie pieniadze, ale niesmak pozostał
      pozdrowienia :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka