artur1956 07.12.07, 23:16 tylko tesco,koncert,pizza,solarium-itp i itd -to trzeba zakonczyc.czy sa nowe tematy-czy walkujemy stare (stare jest dobre -ale wino) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dardil Re: pora juz zakonczyc o pie..ch 08.12.07, 19:52 No to wal nowy temat skoro zacząłeś wątek ,może będzie ciekawy i się przyłączę. Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: pora juz zakonczyc o pie..ch 12.01.08, 21:23 artur1956 napisał: > tylko tesco,koncert,pizza,solarium-itp i itd -to trzeba zakonczyc.czy sa nowe > tematy-czy walkujemy stare (stare jest dobre -ale wino) Lubię takie twórcze wątki:-) A propo's wina, to mylna jest opinia że, wszystkie wina nabierają z wiekiem szlachetności. W rzeczywistości 90% wytwarzanych na świecie win przeznaczonych jest do konsumpcji w ciągu pierwszych trzech lat, a mniej niż 1% powinno się przechowywać ponad 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
aaapap Re: pora juz zakonczyc o pie..ch 13.01.08, 06:04 Zawsze można powrócić do wątku: www.tinyurl.pl?5EUPZxF0 :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaapap Re: pora juz zakonczyc o pie..ch 13.01.08, 06:27 Był to najdłuższy wątek na forum. Sam umieściłem tam dwa identyczne posty. Nie znajduję powodów by się wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
dardil Re: pora juz zakonczyc o pie..ch 13.01.08, 15:46 Śmiem stwierdzić że ostatnimi czasy to mój wątek o Tesco jest największy.Widać co ludzi w chełmie interesuje bądż bulwersuje hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
jakiwredny Re: pora juz zakonczyc o pie..ch 13.01.08, 16:04 Na 82 wątków o Tesco ok 25 jest Twoich. Będziesz tam pracować? Zabawa w skojarzenia miała długość 369. Czy to świadczyło o powszechnym zainteresowaniu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dardil Re: pora juz zakonczyc o pie..ch 14.01.08, 11:44 jakiwredny napisał: > Na 82 wątków o Tesco ok 25 jest Twoich. > Będziesz tam pracować? > Zabawa w skojarzenia miała długość 369. > Czy to świadczyło o powszechnym zainteresowaniu? > Pozdrawiam Na szczęście nie będę tam pracować bo pracę mam już od ładnych paru lat lecz bardzo się cieszę bo będę miał gdzie robić zakupy.I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
aaapap Re: pora juz zakonczyc o pie..ch 13.01.08, 17:33 Postanowiłem zabawić się w poszukiwacza. Na zapytanie:TESCO lata 2006-2008 Forum Krasnystaw -24 odpowiedzi w temacie i w treści, forum Lublin -196 w tym samym, forum Zamość i Biała Podlaska odpowiednio 6 i 18 (ale to dziury) Odpowiedz Link Zgłoś