magda_m86 24.11.08, 22:30 Mam prośbę, czy był ktoś na weselu, na którym grał chełmski zespól OTCHŁAŃ? Nazwa swoją drogą, bardzo wymowna:) Bardzo proszę o jakieś opinie na temat tego zespołu, ich muzyki i sposobu prowadzenia imprez. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesele.chelm.pl Re: Zespół "Otchłań" 26.11.08, 10:58 Sprawdz na www.wesele.chelm.pl - tam duzo osob wypowiada sie na forum na temat zespolow weselnych, domow weselnych etc. Odpowiedz Link Zgłoś
aaapap Re: Zespół "Otchłań" 26.11.08, 17:52 de profundis (clamavi) łac., z otchłani (wzywałem); z głębokości (wołałem). Etym. - z Wulgaty (Psalm 129, 1 a. 130, 1) Albo nazwa zespołu koresponduje z biblią albo z satanistycznym zespołem Vader albo to jełopy. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_m86 Re: Zespół "Otchłań" 27.11.08, 01:17 no dzięki, ale mnie chodzi bardziej o to, jak wesela prowadzą :) dla mnie to mogą się nawet świniokwiki nazywać :P Odpowiedz Link Zgłoś
lidiawe Re: Zespół "Otchłań" 17.06.13, 13:02 Nie wiem, czy nadal Cię to interesuje, ale ja też szukałam opinii na ich temat i w końcu nie znajdując niczego, postanowiłam zaryzykować. Grali na moim weselu :) Wybrałam ich bo mieli sporo opcji dopasowanych do budżetu i wodzireja w zespole. Miałam też zniżkę na fotografa, który z nimi współpracuje, więc załatwiłam kilka rzeczy za jednym zamachem, co było dla mnie bardzo wygodne. Ogólnie zespół spisał się świetnie. Grali wtedy, kiedy trzeba, mieli bardzo dobry kontakt z gośćmi, co uważam za najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kredowy_misio Re: Zespół "Otchłań" 21.06.13, 17:39 Jeśli komuś muzyka w tańcu nie przeszkadza, to może być... Odpowiedz Link Zgłoś
avetta Re: Zespół "Otchłań" 08.08.13, 14:54 Zespół grał u kuzynki. Goście byli zachwyceni ich podejściem do tematu - muzyka bardzo fajna, sympatyczna atmosfera. Grali w odpowiednim czasie, i do tańca i do posiedzenia przy stole. Cała sala się bawiła, i starsi i ci młodsi. Zespół przemiły, zadbał o nasz dobry nastrój. Godni polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś