19.09.16, 20:05
Macie, rozglądacie się? Sporo jeszcze czasu ale ja ..... no kurde lubię wózki dla dzieci smile; od lat miałam swój typ, tak na wszelki wypadek gdybym zechciała mieć drugie dziecko no i zechciałam ale ten typ już nie do końca mi pasuje bo jest niski a oboje z mężem jesteśmy wysocy i mamy problemy z kręgosłupem więc schylanie się do gondoli żeby wydobyć dziecine nie bardzo dla nas tak więc Bugaboo Cameleon odpadł; teraz na tapecie mam m.in. Jollz Day, ale jeszcze badam rynek smile a jak u was? gdy 10 lat temu szukałam wózka dla córki wybór był chyba mniejszy o niektórych marek w ogóle jeszcze na rynku nie było
Obserwuj wątek
    • redheadfreaq Re: Wózek 19.09.16, 20:21
      Na razie nie mamy nic, absolutnie nic. Wózki to dla mnie czarna magia, nie wiedziałabym nawet na co zwrócić uwagę poza kolorem :v Chciałabym możliwie dużo nosić dziecię w chuście, o ile będzie to akceptowało, a mi po tygodniu nie siądzie kręgosłup...
    • ann_czy Re: Wózek 19.09.16, 20:25
      Mieliśmy joolza przy pierwszym jest super hiper =D teraz też raczej na niego sie zdecydujemy
      • malszysz Re: Wózek 20.09.16, 06:56
        No właśnie też takie opinie słyszę także zapewne na niego się zdecydujemy, poza tym bardzo mi się podoba a to też istotne sprawa smile
    • agnieszkallo Re: Wózek 19.09.16, 21:49
      Przy Starszaku miałam Tako City Voyager.
      Przy Mlodszej Roan Marita. Jesli będzie córeczka to będzie ten Roan, a jeśli chłopiec to chcialabym Xlandera Xmove.
      • madlennn1 Re: Wózek 21.09.16, 11:16
        A ja się zakochałam w tych:
        hotmom.com.pl/pl/c/Dziecko/17
        • malszysz Re: Wózek 21.09.16, 12:51
          ale fajne ale czy to nie jest jakaś podróbka wózków Mima, bardzo podobnie wyglądają
          • madlennn1 Re: Wózek 21.09.16, 13:15
            Masz racje, są mega podobne więc możliwe, ż tak jest.. Te HotMom to jakaś nowość i nie mogę znaleźć opinii uncertain Oby miały równie dobre jak Mima, bo nie ukrywam, ze HotMom-y podobają mi się ciut bardziej smile
            • malszysz Re: Wózek 21.09.16, 17:31
              no i połowę tańsze; fajnie się prezentują, lubię takie nowoczesne, udziwnione kształty wózków
    • malinka_w_szkocji Re: Wózek 21.09.16, 19:21
      Ja chcę Aspena Deluxe firmy Adamex
      www.adamex.pl/aspena-deluxe
    • peepy Re: Wózek 22.09.16, 10:52
      ja się już rozglądałam, bo mój stary wózek Bebetto nie nadaje się do jazdy, poza tym jest ciężki. Mój typ to X-Lander X-Pulse ze względu na cenę, lekki stelaż i gondolę (mieszkam na II piętrze bez windy), ładny designe, skrętne koła, fajną spacerówkę, jest kompatybilny z moim fotelikiem po starszych dzieciach, wg mnie idealny na wiosne/lato.
      jeszcze czeka mnie zakup chust a one są nie raz droższe niż niejeden wózek wink więc musze wszytsko wybierać z głową smile
    • muszka_tse_tse Re: Wózek 29.09.16, 08:20
      Fajnie byłoby mieć nowy wózek, ale jak mam go zostawiać na klatce schodowej w mojej kamienicy, w której zdarzały się kradzieże...
      Myślę o kupieniu na początek samej gondoli, a na jesień spacerówki z ciepłym śpiworem.
    • agusiatko24 Re: Wózek 05.10.16, 07:32
      Przy Wojtusiu i Jagodce tylko JANEsmile i teraz tez na pewno. Gondolke i fotelik (nawet dwa) mam, musze tylko spacerowke dokupic.Wczesniej mialam Slaloma i Solo tym razem napalilam sie na Ridera, a pozniej tez Solo. Jak dla mnie nawygodniejsze wozki pod sloncem. Bardzo skretne, zwrotne, prowadzi sie jedna reka bez problemu. Latwo wpina i wypina sie gondolke, fotelik-jedna rekasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka