27.09.16, 04:23
Wiem że jeszcze wcześnie, ale macie już jakieś wybrane imiona dla dzieci? Moje typy to dla dziewczynki: Liliana, Laura lub Lidia. A dla chłopca Artur lub Piotr
Obserwuj wątek
    • agnieszkallo Re: imiona 27.09.16, 08:24
      Moje typy to
      dla chłopca: Tymon, Maksym, Marceli, Mikołaj, Jan.
      dla dziewczynki: Julianna, Lilianna. Więcej imion mi sie nie podoba.
      Najgorsze jest to, ze M ma cakiem inne typy. I na obecną wyglada na to, ze nasze dziecko będzie bezimienne.
      • redheadfreaq Re: imiona 27.09.16, 09:28
        Twój przynajmniej JAKIEŚ ma... Mój wysłuchał całej listy i łaskawie obiecał rozważyć 2 lub 3. Te, które mi się podobają, odpadły w przedbiegach. Na szczęście jest jeszcze dużo czasu na rozważania.
        • agnieszkallo Re: imiona 27.09.16, 10:14
          Ma typy np.Patryk, Marek, Władysław, Michał, Krzysztof, Bogdan. A dla corki np. Bożena, Anna, Weronika i jego typ nr.1 Nikola.
          Absolutnie odmienne niz moje. I nie pasujace do imion rodzeństwa, a chcialabym, zeby jakos to brzmialo.
          • kaamilka Re: imiona 15.10.16, 23:19
            Do Kacpra i Oliwii pasuje i Weronika i Nikola. W jednym tonie.
            Poza tym dzieci to nie filiżanka ze spodkiem. To nie komplet.
            • agnieszkallo Re: imiona 15.10.16, 23:48
              Nie komplet, ale rodzina i chciałabym, zeby imiona ze sobą wspolgrały i żadne w przyszłości nie narzekało, że ma ciotkowate czy nazbyt wymyślne imię. A dla mnie do takich kategorii naleza Bogdan, Władysław czy Nikola.
              • kaamilka Re: imiona 16.10.16, 23:15
                Czym się różni Oliwia od Nikoli?
    • ann_czy Re: imiona 27.09.16, 10:36
      Z pierwszym synem nie było problemu i od razu był Julkiem. Teraz nic nie przychodzi do głowy.
    • muszka_tse_tse Re: imiona 27.09.16, 11:58
      W poprzedniej ciąży mieliśmy wybrane imiona dla córki: Anna lub Helena, a dla syna: Szymon. Urodziła się dziewczynka, wybór padł na Anię, więc teraz nie mamy wątpliwości, Szymon lub Helena 😊
    • madlennn1 Re: imiona 27.09.16, 12:13
      U mnie będzie Leon, Tymon lub Marcel, ale mój typ to Leon.., a dla dzieczynki Inga, Laura, Nell lub Helena..

Choć wszystko może się zmienićsmile
    • peepy Re: imiona 27.09.16, 20:17
      U mnie ostatecznie już wybrane imiona zaakceptowane przez męża: dla córki - Iga, dla syna - Ignacy lub Filip (zobaczę dziecko i wtedy zdecydujemy które bardziej pasuje smile )
      • zkarolina26 Re: imiona 27.09.16, 21:19
        Dla dziewczynki zawsze podobalo mi sie Alicja smile wiec jak bedzie dziewczynka to Alicja chociaz ostatnio zaczelalm myslec o Lilce smile a dla chlopca sie zastanawiamy 😋
    • melo-dy86 Re: imiona 10.10.16, 18:07
      Pawełek. Dla dziewczynki jeszcze nie mamy.
    • agusiatko24 Re: imiona 16.10.16, 08:25
      ja chciałam Alicje lub Anastazje a maz chce Wiktorie🙃
    • puwen Re: imiona 28.10.16, 10:51
      Chłopiec: Franciszek, dziewczynka: Florentyna. Tylko nasza córka się nie zgadza i wymyśla imiona w stylu Lisek i Lesinka wink wink
    • mamasynka04.2011 Re: imiona 28.10.16, 19:59
      Na 90 % drugi syn prawdopodobnie będzie Miłosz Marek
    • jul-iah Re: imiona 25.11.16, 20:32
      Antoś lub Antosia smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka