29.12.16, 08:40
Dziewczyny jesteście tu jeszcze? Taka cisza, że aż strachsmile Jak tam Wasz kilogramy?wink U mnie 10 na plusie, ale Młoda też już duża jak na swój wieksmile Niebawem czeka mnie obciążenie glukozą.. a tak poza tym to wszystko oksmile Połówkowe idealne, ruchy czuje już od końca 17tygsmile Uczucie nie do ospisania.. Jedyne co mi doskwiera to nadal lekki mdłości, bóle głowy chociaż ciśnienie idealne i coraz ciężej mi sie poruszać, hehe
Obserwuj wątek
    • redheadfreaq Re: Halo? 29.12.16, 21:12
      Żyję. Kilogramy na plusie w porywach do 4 (ale startowałam z nadwagą), dziś skończyłam 24 tydzień, co oznacza, że gdyby córka postanowiła urodzić się dziś, miałaby 50% szans na przeżycie. Na szczęście nigdzie się nie wybiera smile Jutro podchodzę do krzywej cukrowej. Powoli zbieramy wyprawkę - właśnie wróciliśmy od znajomych z fotelikiem, matą edukacyjną i workiem pluszowych zwierzaków, do tego dokupiliśmy otulacz i "poddupnik" do samochodu dla mnie. A Młoda kopie tak, że cały brzuch mi skacze... Niestety powoli mija krótki moment, kiedy kopnięcia są rozkoszne wink
      • redheadfreaq Re: Halo? 30.12.16, 13:02
        Badanie cukru to chyba najbardziej przereklamowane badanie ever. Nie wstrząsnął mną smak, nie odczułam żadnych efektów. Byłam tylko głodna, śpiąca i znudzona tongue_out Najdotkliwsze było szukanie żył - mam tylko jedną dobrą... Pielęgniarce należy się medal za wytrwałość wink
    • ann_czy Re: Halo? 30.12.16, 09:33
      Jeszcze ktoś tu jest wink ja to na plusie nie mam nawet 2 kg, jakoś nie mam apetytu, nawet na słodkie. Dzis robię cukier, nawet ładnie mi weszło smile. U mnie młoda tez strasznie wierzga, jest bardzo nisko ułożona i na pęcherzu cały czas leży. My wyprawkę mamy prawie cała Z ciuchów i pierdol . Trzeba będzie dokupić wózek , fotelik i chyba łóżeczko ( przy młodym służyło raczej jako przechowalnia).
    • cosmopolit_ana Re: Halo? 30.12.16, 19:29
      Hej dziewczyny, u nas szykuje sie dziewczynka i tez wszystko dobrze, cukier i te sprawy . Wczoraj sie przewrocilam na prostej drodze i to do przodu, panikowalam troche, pojechalismy na badania i nic sie nie stalo. Uff, ale jednak trace troche rownowage z brzuchem. Chociaz ludzie mi mowia, ze mam malutki brzuszek jak na ten etap ciazy! Wczoraj polozna podlaczyla mnie pod monitoring i to mnie uspokoilo.
      Jutro ciezarny Sylwester! Odpoczywacie? Bawicie sie ?
      • redheadfreaq Re: Halo? 30.12.16, 19:54
        Idziemy na niezobowiązującą domówkę do mojej znajomej. Piccolo już się chłodzi - mąż też będzie się oszczędzał, bo rano ma pracę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka