agnieszkallo 04.10.16, 21:54 Dziś poczulam pierwsze laskotki w brzuchu. Az się zdziwilam, ale potem sobie przypomnialam, ze z corcia tez pierwsze laskotki odczulam w 14 tc. Z najstarszym w 17tc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusiatko24 Re: Pierwsze ruchy dziecka 05.10.16, 19:37 Ja poczulam dzisiaj😀16 tydz.To takie mile uczucie😀Juz zapomnialam jak to jest,ale dzisiaj sobie przypomnialam😀 Odpowiedz Link
redheadfreaq Re: Pierwsze ruchy dziecka 25.10.16, 22:51 Zastanawiam się, czy zwariowałam, czy już faktycznie mogę coś czuć - 14t5d, pierwsza ciąża. Zupełnie inne uczucie niż ruchy w jelitach, nisko, tuż nad wzgórkiem łonowym, jakby coś bardzo delikatnie trzepotało. Staram się nie nakręcać i nie ekscytować za bardzo, w końcu prędzej czy później będę już na 100% pewna Odpowiedz Link
redheadfreaq Re: Pierwsze ruchy dziecka 23.11.16, 22:30 Po miesiącu potwierdzam - to było TO Nikt mi nie wierzył, a jeszcze tydzień temu jedna znajoma patrzyła na mnie sceptycznie, tymczasem przedwczoraj zarejestrowałam kopniaka na filmie Odpowiedz Link
ann_czy Re: Pierwsze ruchy dziecka 23.11.16, 21:03 Dzis (18 tydzień ) poczułam i zobaczyłam kopnięcie na brzuchu . Wcześniej czułam motylki. Teraz te ruchy juz sa bardziej "świadome" z mojej strony bo wiem czego sie spodziewać Odpowiedz Link
maj_a25 Re: Pierwsze ruchy dziecka 24.11.16, 20:28 Ja też już czuję od dwóch tygodni, czyli 19 tygodnia ciąży. Odpowiedz Link
cosmopolit_ana Re: Pierwsze ruchy dziecka 25.11.16, 11:13 Ja już też czuje konkretne tańce hulance a nie jakieś tam bąbelki jak wcześniej 😉 Odpowiedz Link