16.05.17, 17:52
jakaś masakra tym razem, wyglądam jak jeden wielki precel, twarz mam jak księżyc w pełni, ręce jak dwa bochny chleba (z rozmiaru rękawiczek 6,5 przeskoczyłam do 7,5-8), a żeby chodzić kupiłam sobie dwa rozmiary za duże trampki bo tylko w to mi stopy wchodzą. Nie wygląda to dobrze, lekarz współczująco kazał odstawić sól i ratować się dietą, ale dziecko zdrowe i wygląda na całkiem zadowolone, więc muszę wytrzymać.

Czy któraś z Was też wygląda jak ciastolina ?? jak sobie radzicie ??
Obserwuj wątek
    • martishia7 Re: obrzęki 16.05.17, 20:40
      Tylko Cię wk#wię jak napiszę, że nawet pierścionek zaręczynowy mam nadal za luźny, bo po zaręczynach schudłam jakieś 12kg... Ale podejrzewam, że jak zaczną się upały (wkrótce) to zaczną się problemy. Znajoma poleciła mi domowy sposób - wywar z korzenia pietruszki. Wujek google też potwierdza, że działa na obrzęki. Może spróbuj.
      • mileczkowa Re: obrzęki 16.05.17, 21:49
        Jestem jednym wielkim tłustym obrzękiem. Najgorsza ta twarz, do tego krótkie tłuste nóżki itd. W każdej ciąży tyłam ok. 28kg, teraz mam już 19kg na plusie. Szczęsliwie i nie wiem jak 4 m-ce po porodzie wracam do siebie. Mam nadzieje, że teraz będzie tak samo. Nie mogę na siebie patrzeć. Normalnie jestem z tych drobnych, ważę ok. 53kg, a tu masz - już ponad 70 na wadze....
        • hanti Re: obrzęki 16.05.17, 23:19
          Mileczkowa gdybym ja przy moim wzroście i budowie ważyła 53 kg to max zacząłby mnie x wieszakiem mylić :-P ja wogóle spora kobita jestem, wiec teraz wyglądam jak maszyna ;-)
          • e_le_n_a Re: obrzęki 17.05.17, 10:00
            współczuję... mnie się nie zdarzyło spuchnąć...moja siostra pod koniec ciązy była jak balonik.
            Mileczkowa,ja też 53-55kg normalnie,teraz mam 61 ... podziwiam,że wracasz szybko do wagi,mnie rwa dokucza cały czas,im ciężej tym gorzej,chyba przy wiekszej wadze mój kręgosłup jak paragraf by nie wytrzymał. Tyle,ile ważę teraz,to i tak jest mój rekord,do poprzednich porodów wazyłam 53,54 i 57,al waga wyjściowa była przeważnie o 10 kg mniejsza. Dopiero jak wciągnęłam się w fitness udało mi się przybrać do jakiejś normalniejszej wagi.
      • hanti Re: obrzęki 16.05.17, 23:16
        Dzięki, musze poczytać żeby nie przedobrzyć, bo pietruszka działa moczopędnie. Jutro poczytam, może w tym szaleństwie jest metodą ;-)
        • mileczkowa Re: obrzęki 17.05.17, 13:25
          Ja dodatkowo marnego wzrostu - 1,62m, więc możecie sobie wyobrazić jak przy tym wzroście może wyglądać osoba z 80kg wagi (tyle mam na końcu każdej ciąży).
          • hanti Re: obrzęki 17.05.17, 18:01
            to już Ci współczuję, bo mi przy 173 cm jest ciężko, taka czuję się wielka, ociężała i już marzę o tym żeby chociaż 10 zgubić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka