Dodaj do ulubionych

Sesja ciążowa

31.05.17, 12:45
Korzystałyście?
Ja wcześniej nie robiłam,poza takimi naszymi domowymi pamiątkami.
Tym razem znalazłam przypadkowo casting na fb i tylko dlatego ze można było wysłać swoje zdjęciem mailem a nie np w komentarzu to zdecydowałam się przesłać... I wygrałam 🏆 :)
Fotografka okazała się bardzo sympatyczna,zaprosiła mnie na sesję z dziećmi i mężem,mąż który nie jest mężem w trasie wiec pojechaliśmy we czwórkę . Dostałam piękną suknię,wianuszek... Dziewczynki tak samo. Synek pozował w samych spodenkach :) .Zdjecia cudowne 💖 Będzie piękna pamiątka :) po porodzie wybierzemy się z maleństwem :)
Obserwuj wątek
    • wisnia-w-czekoladzie Re: Sesja ciążowa 31.05.17, 22:25
      Gratuluję wygranej i .... zazdroszczę bardzo :-)
      Nie śmiem prosić .... ale gdybyś chciała sIę pokazać, chętnie pochwalimy :-) :-) :-)

Z racji tego że męża hobby to fotografia, jest to u nas delikatny i drażliwy temat ....
      Niestety ma skłonności do zachowania typowego "psa ogrodnika" w tym temacie, w efekcie czego nie mam żadnych sesji a i niewiele zdjęć amatorskich domowych :-/ smuteczek ...
      • e_le_n_a Re: Sesja ciążowa 31.05.17, 22:32
        OJ ja bym mu żyć nie dała bez zdjęć :))
        Dziękuję :) mój syn od wczoraj rozpowiada wszystkim,że mama została modelką :P :D hahahah plus size :D
        Jak dostanę swoje fotki i będę umiała wstawić to się podzielę ;-)
        • wisnia-w-czekoladzie Re: Sesja ciążowa 31.05.17, 22:50
          Sesja była? Była ! To i mama modelka ! :-)

Właśnie... da się tu wstawić foty ?

Niestety, coś mnie podkusiło i zaczęłam czytać lipcówki na FB ..... Któraś z nas jest może w tamtej grupie ? Zdjęcia, tematy, problemy tam poruszane .... ehhhhh, czasami brak słów
          • joannapoznan Re: Sesja ciążowa 01.06.17, 10:07
            ja robiłam sesję, trochę przyznam z musu bo mi się już totalnie nie chciało ale nie chciałam, żeby Leo był poszkodowany bo przy poprzednich ciążach robiliśmy też. I nie żałuję, znalazłam fajną dziewczynę, która podjechała do nas do domu, zrobiła fajne fotki, z tego co widziałam na aparacie, bo jeszcze nie dostałam obrobionych. Po porodzie chcę powtórzyć niektóre ujęcia już z synkiem i zrobi nam z tego 1 album. Będzie piękna pamiątka.
    • masha_4 Re: Sesja ciążowa 01.06.17, 14:01
      Ja regularnie,ale po drugiej stronie aparatu:) Za to moja Marianka będzie miała noworodkowe sesje chyba codziennie, uwielbiam;) Żeby nie było,że szewc bez butów chodzi, jestem do koleżanki po fachu zaklepana na przyszły piątek,bo czwarta ciąża, a zdjęcia tylko jakieś przypadkowe z telefonów:) Bardzo mocno zastanawiam się jeszcze nad reportażem z porodu...
    • hanti Re: Sesja ciążowa 01.06.17, 18:39
      ciążowej nigdy nie chciałam, może dlatego że z nadwagą nie czuję się dobrze we własnym ciele. Natomiast na 100 % zaproszę naszą znajomą fotografkę jak tylko będziemy w komplecie :) lubię takie małe sesja raz na jakiś czas bo to cudowna pamiątka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka