maniek-1 17.05.08, 22:01 palce wam połamali czy ptasia grypa panuje hej smutasy pisać coś bo mi się nudzi a może coś się stało o czym ja nie wiem pozdro maniek-1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tornado_only Re: ????????????????????????????????? ?? 19.05.08, 15:31 Chyba nie ma już o czym pisać... albo ludziskom sie nie chce...hejka Odpowiedz Link Zgłoś
nemne Re: ????????????????????????????????? ?? 24.05.08, 14:36 maniek-1 napisał: > palce wam połamali czy ptasia grypa panuje > hej smutasy pisać coś bo mi się nudzi > a może coś się stało o czym ja nie wiem > pozdro > maniek-1 Witam Popieram jw;)) Pozdrawiam - Sławek Odpowiedz Link Zgłoś
nos1230 Re: ????????????????????????????????? ?? 24.05.08, 20:10 Maniek -1 kadziłeś nieźle niektórzy sie dali na to załapć między innymi i ja ale fakty i dokumenty przemawiają za czymś innym. Co masz teraz do powiedzenia a 9 lat poszło w pizdu. Odpowiedz Link Zgłoś
maniek-1 Re: ????????????????????????????????? ?? 24.05.08, 21:19 Cześć nosek1230 sorry ale nie kumam. pozdrawiam maniek-1 PS. pisz jaśniej Odpowiedz Link Zgłoś
nos1230 Re: ????????????????????????????????? ?? 25.05.08, 12:44 Kolego jak dobrze czytasz posty radnego Sławomira G odnośnie wspólnoty a konkretnie dot. wyroku Naczelnego Sądu Admnistracyjnego w sprawie wspolnoty a szczegółowo w uzasadnieniu jest dokładnie określone co wójt zrobił a czego nie zrobił zaniechając wpisu do ewidencji demokratycznie wybranego Zarządu Wspólnoty. Jednocześnie wymagając od tego zarządu pracy na rzecz wspólnoty i Odrzywołu a jednocześnie nie legalizując go i nie dając możliwości prawnego działania. Zapoznałem się z tym dokumentem czyli wyrokiem Naczelnego Sądu Administracyjnego dokładnie kopią którą przekazał mi jeden kolega a uzyskał go od Sławka. Myślę, że ty też zapoznałeś sie z tym dokumentem tylko udajesz głupka nie wiedząc o co chodzi. Jeżeli tak dokładnie orientujesz się na te tematy może odpowiesz ludziom dlaczego wójt zaniechał czynności rejestracji demokratycznie wybranego zarządu wspólnoty i co nim i innymi osobami kierowało będącymi wtedy przy władzy? Wiele osób zostało w Odrzywole wprowadzonych w błąd tak jak ja dopiero po 9 latach prawda wyszła na jaw udokumentowana wyrokiem Naczelnego Sadu Adminstracyjnego. W/G mnie dokument ten powinien być skopiowany i rozdny ludziom do przeczytania aby dowiedzieli się jaka była prawda. Ja ze swojej strony mogę tylko Sławka przeprosić za uszczypliwości które z mojej strony doznał i podziwiam go z upór i odwagę w dążeniu wyjaśnienia prawdy pomimo różnych przeciwności. Tak, że Maniusiu oczekuje od ciebie jakiś konkretnych odpowiedzi i wyjasnień jeżeli jesteś do tego kompetentny oczywiście bo jeżeli nie to szkoda czasu na twoje kadzenie. Jest w tym dokumencjie też co wójt powinien teraz zrobić po wyroku ostatecznym NSA i dobrze by było jak by Sławek na bieżąco informował ludzi jak są realizowane te zalecenia i na jakim etapie są obecnie. Straty jakie z tego zaniechania wynikły powinien ocenić nowy Zarząd Wspólnoty i skierować odpowiednie wnioski do odpowiednich organów jak też sprawdzić dokładnie działalność i decyzje zarządu komisarycznego (nie prawnie powołanego jak się okazało)co do stanu materialnego majątku wspólnoty. Siema! Odpowiedz Link Zgłoś
zimnylech Re: ????????????????????????????????? ?? 25.05.08, 16:33 Podoba mi się, co pisze nos1230, powinno się to wszystko wreszcie wyjaśnić a tych, którzy odpowiadają za te wszystkie przekręty ze wspólnotą przed sąd. Wielu by ich nie było, bo na okrągło przewijają się w rozmowach miedzy ludźmi te same nazwiska związane z gminą i JNP. Sprzedawczyki ustawili siebie i rodzinę i jeszcze im mało. Niech teraz się rozliczą za przekręty ze wspólnotą. Po cichu chcieli zagarnąć wspólnotę dla siebie, ale niestety trafił się taki Sławek i nie udało się zap…..ć odrzywolskiego majątku. Sławek tak trzymaj! Ludzie się jeszcze trochę boją, ale większość trzyma za Ciebie kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
bestjapa Re: ????????????????????????????????? ?? 25.05.08, 16:58 .. no i co Maniek chciałeś wpisów i jak pasi ci?? Odpowiedz Link Zgłoś
maniek-1 Re: ????????????????????????????????? ?? 25.05.08, 23:43 Ciekawe ile Sławek wódki kupił. ha ha h:) pozdrawiam maniek-1 PS. Źle oceniacie moje wpisy na temat Wspólnoty ja też jestem za wprowadzeniem zarządu, ale jak Sławek chce zrobić zarząd to niech robi go prawnie tak jak jest napisane w ustawie na którą się często powołuje Ja chciałem żeby przedstawił listę osób, które brały udział w wybieraniu tego "Demokratycznego Zarządu" Odpowiedz Link Zgłoś
bestjapa Re: ????????????????????????????????? ?? 27.05.08, 11:24 Maniuś nie odpowiedziałeś na pytanie nosa1230 ?? nie migaj sie chopie? Odpowiedz Link Zgłoś
studentas Re: ????????????????????????????????? ?? 27.05.08, 11:39 Maniek czasu nie ma, bo czeka na pozew sądowy od listonosza. Tak to się kolegować i dyskutować z Sławkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bestjapa Re: ????????????????????????????????? ? 27.05.08, 11:47 ..a co ty koleś jesteś rzecznikiem prasowym Maniusa a może występujecie w tej samej osobie jako Maniek, Studentas i jeszcze ktoś hahaha!! Odpowiedz Link Zgłoś
studentas Re: ????????????????????????????????? 27.05.08, 12:44 A Tobie o co chodzi? PS. Nie jestem Twoim kolesiem więc siedź. Odpowiedz Link Zgłoś
bestjapa Re: ????????????????????????????????? 27.05.08, 12:59 Gdzie mam siedzieć? siedze przecież na fotelu przy kompie.:-) Odpowiedz Link Zgłoś