Dodaj do ulubionych

????????????????????????????????? ??

17.05.08, 22:01
palce wam połamali czy ptasia grypa panuje
hej smutasy pisać coś bo mi się nudzi
a może coś się stało o czym ja nie wiem
pozdro
maniek-1
Obserwuj wątek
    • tornado_only Re: ????????????????????????????????? ?? 19.05.08, 15:31
      Chyba nie ma już o czym pisać... albo ludziskom sie nie chce...hejka
      • nemne Re: ????????????????????????????????? ?? 24.05.08, 14:36
        maniek-1 napisał:

> palce wam połamali czy ptasia grypa panuje
        > hej smutasy pisać coś bo mi się nudzi
        > a może coś się stało o czym ja nie wiem
        > pozdro
        > maniek-1

Witam
        Popieram jw;))
        Pozdrawiam - Sławek
        • nos1230 Re: ????????????????????????????????? ?? 24.05.08, 20:10
          Maniek -1 kadziłeś nieźle niektórzy sie dali na to załapć między innymi i ja ale
          fakty i dokumenty przemawiają za czymś innym. Co masz teraz do powiedzenia a 9
          lat poszło w pizdu.
          • maniek-1 Re: ????????????????????????????????? ?? 24.05.08, 21:19
            Cześć nosek1230 sorry ale nie kumam.
            pozdrawiam
            maniek-1
            PS.
            pisz jaśniej
            • nos1230 Re: ????????????????????????????????? ?? 25.05.08, 12:44
              Kolego jak dobrze czytasz posty radnego Sławomira G odnośnie wspólnoty a
              konkretnie dot. wyroku Naczelnego Sądu Admnistracyjnego w sprawie wspolnoty a
              szczegółowo w uzasadnieniu jest dokładnie określone co wójt zrobił a czego nie
              zrobił zaniechając wpisu do ewidencji demokratycznie wybranego Zarządu
              Wspólnoty. Jednocześnie wymagając od tego zarządu pracy na rzecz wspólnoty i
              Odrzywołu a jednocześnie nie legalizując go i nie dając możliwości prawnego
              działania.
              Zapoznałem się z tym dokumentem czyli wyrokiem Naczelnego Sądu Administracyjnego
              dokładnie kopią którą przekazał mi jeden kolega a uzyskał go od Sławka. Myślę,
              że ty też zapoznałeś sie z tym dokumentem tylko udajesz głupka nie wiedząc o co
              chodzi.

Jeżeli tak dokładnie orientujesz się na te tematy może odpowiesz ludziom
              dlaczego wójt zaniechał czynności rejestracji demokratycznie wybranego zarządu
              wspólnoty i co nim i innymi osobami kierowało będącymi wtedy przy władzy?

Wiele osób zostało w Odrzywole wprowadzonych w błąd tak jak ja dopiero po 9
              latach prawda wyszła na jaw udokumentowana wyrokiem Naczelnego Sadu
              Adminstracyjnego.
              W/G mnie dokument ten powinien być skopiowany i rozdny ludziom do przeczytania
              aby dowiedzieli się jaka była prawda.

Ja ze swojej strony mogę tylko Sławka przeprosić za uszczypliwości które z mojej
              strony doznał i podziwiam go z upór i odwagę w dążeniu wyjaśnienia prawdy pomimo
              różnych przeciwności.

Tak, że Maniusiu oczekuje od ciebie jakiś konkretnych odpowiedzi i wyjasnień
              jeżeli jesteś do tego kompetentny oczywiście bo jeżeli nie to szkoda czasu na twoje kadzenie.

Jest w tym dokumencjie też co wójt powinien teraz zrobić po wyroku ostatecznym
              NSA i dobrze by było jak by Sławek na bieżąco informował ludzi jak są
              realizowane te zalecenia i na jakim etapie są obecnie.

Straty jakie z tego zaniechania wynikły powinien ocenić nowy Zarząd Wspólnoty i
              skierować odpowiednie wnioski do odpowiednich organów jak też sprawdzić
              dokładnie działalność i decyzje zarządu komisarycznego (nie prawnie powołanego jak się
              okazało)co do stanu materialnego majątku wspólnoty.
              Siema!

• zimnylech Re: ????????????????????????????????? ?? 25.05.08, 16:33
                Podoba mi się, co pisze nos1230, powinno się to wszystko wreszcie
                wyjaśnić a tych, którzy odpowiadają za te wszystkie przekręty ze
                wspólnotą przed sąd. Wielu by ich nie było, bo na okrągło przewijają
                się w rozmowach miedzy ludźmi te same nazwiska związane z gminą i
                JNP. Sprzedawczyki ustawili siebie i rodzinę i jeszcze im mało.
                Niech teraz się rozliczą za przekręty ze wspólnotą. Po cichu chcieli
                zagarnąć wspólnotę dla siebie, ale niestety trafił się taki Sławek i
                nie udało się zap…..ć odrzywolskiego majątku.
                Sławek tak trzymaj! Ludzie się jeszcze trochę boją, ale większość
                trzyma za Ciebie kciuki.
                • bestjapa Re: ????????????????????????????????? ?? 25.05.08, 16:58
                  .. no i co Maniek chciałeś wpisów i jak pasi ci??
                  • maniek-1 Re: ????????????????????????????????? ?? 25.05.08, 23:43
                    Ciekawe ile Sławek wódki kupił. ha ha h:)
                    pozdrawiam
                    maniek-1
                    PS. Źle oceniacie moje wpisy na temat Wspólnoty ja też jestem za wprowadzeniem
                    zarządu, ale jak Sławek chce zrobić zarząd to niech robi go prawnie tak jak jest
                    napisane w ustawie na którą się często powołuje
                    Ja chciałem żeby przedstawił listę osób, które brały udział w wybieraniu tego
                    "Demokratycznego Zarządu"
                    • bestjapa Re: ????????????????????????????????? ?? 27.05.08, 11:24
                      Maniuś nie odpowiedziałeś na pytanie nosa1230 ?? nie migaj sie chopie?
                      • studentas Re: ????????????????????????????????? ?? 27.05.08, 11:39
                        Maniek czasu nie ma, bo czeka na pozew sądowy od listonosza. Tak to
                        się kolegować i dyskutować z Sławkiem.
                        • bestjapa Re: ????????????????????????????????? ? 27.05.08, 11:47
                          ..a co ty koleś jesteś rzecznikiem prasowym Maniusa a może występujecie w tej
                          samej osobie jako Maniek, Studentas i jeszcze ktoś hahaha!!
                          • studentas Re: ????????????????????????????????? 27.05.08, 12:44
                            A Tobie o co chodzi?
                            PS. Nie jestem Twoim kolesiem więc siedź.
                            • bestjapa Re: ????????????????????????????????? 27.05.08, 12:59
                              Gdzie mam siedzieć? siedze przecież na fotelu przy kompie.:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka