Gość: Rastaman IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 15:15 :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rastaman Re: KOCHAM PEWNĄ UROCZĄ HAJNOWIANKĘ IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 15:17 To moja słodka tajemnica, ale szaleje za Nią, wariuję przez Nią, umarłbym dla Niej, kocham JĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rastaman KOCHAM PEWNĄ UROCZĄ HAJNOWIANKĘ IP: *.kie.ae.poznan.pl 20.05.03, 10:58 Kocham ją na zabój!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tanina Re: KOCHAM PEWNĄ UROCZĄ HAJNOWIANKĘ 20.05.03, 15:07 wymień co najmniej jej 20 zalet ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
raffka Re: KOCHAM PEWNĄ UROCZĄ HAJNOWIANKĘ 20.05.03, 19:05 ja też bym chciała, żeby mnie ktoś tak kochał........;-((((((((( ;-))))))))))))))) fajnie, czy twoja wybranka czytała to? Napisz jej jakiś poemacik, niech wie, jakiego ma wielbiciela;-))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: KOCHAM PEWNĄ UROCZĄ HAJNOWIANKĘ IP: *.hajnowka.sdi.tpnet.pl 01.06.03, 03:09 raffka napisała: > ja też bym chciała, żeby mnie ktoś tak kochał........;-((((((((( > ;-))))))))))))))) fajnie, czy twoja wybranka czytała to? Napisz jej jakiś > poemacik, niech wie, jakiego ma wielbiciela;-))))))))))))0 raffka wyglada zes smutna, troche przypuszczam dziewczyna wiec niech linijek tych pare dla ciebie poswiece a ze nie jest to poemat niewazne bo moze przeczyta ktos i ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rastaman Re: KOCHAM PEWNĄ UROCZĄ HAJNOWIANKĘ IP: 150.254.38.* 21.05.03, 14:41 Poemaciki to ja jej piszę codziennie, bo jest CUDOWNA i zasluguje na to:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rastaman Re: KOCHAM PEWNĄ UROCZĄ HAJNOWIANKĘ IP: 150.254.38.* 21.05.03, 14:49 Pisze jej mnostwo poematow bo jest CUDOWNA i KOCHAM JĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rastaman Re: KOCHAM PEWNĄ UROCZĄ HAJNOWIANKĘ IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 10:55 Ona jest taka CUDOWNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tanina Re: KOCHAM PEWNĄ UROCZĄ HAJNOWIANKĘ 14.07.03, 10:57 I co tam u ciebie słychać, Rastman? Jak tam twoj urocza hajnowianka? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rastaman Re: KOCHAM PEWNĄ UROCZĄ HAJNOWIANKĘ IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 19:46 U niej wszystko w porządku....W końcu ma mnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś