karolgorka
11.11.11, 14:33
Od razu zaznacze ze jestem czytelnikiem tego forum, od paru miesiecy, raz na jakis czas wchodze i czytam sobie, dzisiaj juz nie wytrzymalem i zalozylem sobie konto specjalnie po to zeby dodac ta wiadomosc.
Co tu sie dzieje na tym forum moze mi ktos powiedziec ?? Przeciez to jakas masakra, ludzie, czy wy jestescie nienormalni ? ! Szukacie dowartosciowania w sieci bo nie macie tego w normalnym zyciu ? Po przeczytaniu waszych najnowszych wypowiedzi mozna odniesc takie wrazenie.
Może jestescie strasznie zakompleksione, piszecie dlugie wypowiedzi zaznaczajac jakie to jestescie, cytuję, 'wyksztalcone, inteligentne i oczytane', hehe, jakbyscie takie byly to nie wdawalybyscie sie w glupie dyskusje.
Nudzi wam sie ? Cale swoje zycie sprowadzacie do jakiegos glupiego forum, toczycie dyskusje w taki sposob jakby od tego zalezalo cale wasze zycie.
Znajdzcie sobie prace i zajmijcie sie swoim zyciem a nie ocenianiem innych.
Jezeli macie prace to wspolczuje pracodawcom pracownikow no life'ów.
Kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie, cywilizowani ludzie robia to w normalny sposob, bez klotni. Ja wyrazam swoje zdanie - ty swoje i koniec, ja nie czepiam sie twojego a ty mojego.
Go get a life ! Ogarnijcie sie, wyjdzcie pobiegac, popracujcie a nawet k... porysujcie, ogarnijcie sie bo za pare lat takiego zycia juz bedzie za pozno. Zycie tutaj to nie jest zycie, to jest wirtualny swiat w którym sie pogubilyscie (zwlaszcza mowie tu o paniach adminkach i ich 'świcie', ktorych wypowiedzi za kazdym razem mnie rozbrajaja).
Wyrazam swoje zdanie w kulturalny sposob, nawołuje po prostu i dobrze radze zebyscie wylaczyly te komputery i nie braly udzialu w marnych dyskusjach, szkoda nerwów na takie glupoty. Troche dystansu do siebie i innych, nie bierzcie wszystkiego tak na powaznie jakby byla to sprawa zycia i smierci. Ty masz takie zdanie o homoseksualistach a ktos inne, tak samo o religii, polityce itp nie wolno nikogo za takie zdanie krytyowac, mozna owszem wyrazic swoje ale nie obrazajac nikogo, nie łapiąc za słowka i szykanując na forum.
Ile osob - tyle opinii. Zycie jest takie krótkie, naprawde, tak szybko mija, ludzie odchodzą, choruja i mają naprawde powazne problemy a nie takie jak wy tutaj. Nia traccie cennych minut zycia na odpisywanie ludziom i prowokatorom (tak, tak jest tutaj kilku takich). Zajmijcie sie domem i rodziną a jak nie macie, to kupcie sobie zwierzaka, cokolwiek byleby wyjsc z tego neta.
Mam nadzieje ze ja nie stracilem tych minut pisząc to, tylko przyczynilem sie do jakis zmian, naprawde ludzie, powinnyscie patrzec sie w lustro i usmiechac sie do siebie, smiac sie do ludzi a nie z ludzi ! Zycie jest piekne a wy marujecie czas pisząc glupoty.
Wezcie to sobie do serca, ktos musi zaczac zmieniac ten swiat na lepszy.. Wszyscy tylko narzekaja na swiat a to przeciez my go tworzymy... a nie naprawimy go kłócąc sie.
Pozdrawiam was i bardzo prosze, jezeli nie umiecie sie powstrzymac przed jakimis komentarzami to wyjdzcie sie przewietrzyc. Kiedys jak nie bylo internetu ludzie byli dla siebie milsi. Powinnismy jako ludzie sprzeciwiac sie stereotypom a wy tutaj tylko je potwierdzacie.
Karol.