lily_rose89
28.10.14, 19:17
Witam serdecznie,
jako, że ostatnio "przypominam" sobie Jeżycjadę (do której sięgnęłam po kilku latach), stwierdziłam, że fajnie byłoby o niej podyskutować na forach. Użyłam więc niezastąpionego Googla i znalazłam takie fora:
1. www.renifer.nstrefa.pl/jezycjada/forum/viewforum.php?f=11&sid=9c07f97a186a38d4dfd3d0798be5e248
Chciałam się zarejestrować i tu niemiłe zaskoczenie. Pojawia się komunikat: "Rejestracja została wyłączona." O rany - poczułam się jakbym żądała hasła do konta w banku szwajcarskim, a nie chciała się zarejestrować na stronie sympatyków książek. Dlaczego to zamknięta grupa?
2. www.esd-forum.pl/forum/
Tu bez problemu pojawił się formularz rejestracyjny, ale... Gdy doszło do przesunięcia obrazka do koła - po prostu nie dało się tego zrobić. Zaznaczam, że rejestrowałam się na innych forach, tam też był ten typ zabezpieczeń i zawsze mi obrazek bez problemu "wskakiwał".
Stąd moje pytania? Czy ktoś wie, co się dzieje z tymi forami? Ktoś się tam rejestrował? Dlaczego zablokowali możliwość dołączenia nowych użytkowników? Dziwi mnie to tym bardziej, że niedługo pojawi się "Wnuczka do orzechów" i dużo osób będzie chciało sobie odświeżyć Jeżycjadę i pogadać o najnowszej części.
Jeśli chodzi o te forum (na gazeta.pl) - niestety bardzo denerwuje mnie, że nieprzejrzysty szablon i to, że nie widać od razu odpowiedzi, tylko trzeba na nie klikać. Niestety fora na gazeta.pl - mają to do siebie. Dlatego chciałam się zarejestrować na dwóch powyższych forach.