julian_arden 13.10.24, 21:12 Czyżby pierwowzór znanej okładki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ako17 Re: Narzeczona Miągwy 13.10.24, 21:30 julian_arden napisał: > Czyżby pierwowzór znanej okładki? o tak!!!:) Odpowiedz Link
julian_arden Re: Narzeczona Miągwy 13.10.24, 22:43 tajna_kryjowka_pyziaka napisała: > A któż to? > Ludmiła Jakubczak, piosenkarka znana dziś pewnie tylko z piosenki "Gdy mi ciebie zabraknie". Zginęła w wieku 22 lat w wypadku samochodowym, nieszczęście, w dodatku bardzo utalentowana osoba. Odpowiedz Link
ciotka.scholastyka Re: Narzeczona Miągwy 14.10.24, 11:46 julian_arden napisał: > Ludmiła Jakubczak, piosenkarka znana dziś pewnie tylko z piosenki "Gdy mi ciebi > e zabraknie". Zginęła w wieku 22 lat w wypadku samochodowym, nieszczęście, w do > datku bardzo utalentowana osoba. Może i była utalentowana, ale "Gdy mi ciebie zabraknie" to nie śpiewała, tylko beczała i wyła na przemian. Pamiętam, jak byłam zdumiona, usłyszawszy to po raz pierwszy. Odpowiedz Link